Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Evet aslında benim opudan önceki yani 14.gunde falan 10du kalınlık aslında kalınlasiyor ama neden bukadar ilaç bilemiyorum
Yumurta büyütme aşamasında fazla yumurta oluştuğundan östrojen salgısıda fazla oluyor rahimi kalınlaştırıyor.donmusta yumurta baskılanıp ilaçla kalınlaştırılıyor olurda yumurta büyümez yada erken çatlar vs gibi durumların önüne geçmek için

Ah canim ilk transferim olacak bilemiyorum endişeli ve heyecanlıyım

3kere ilaçlı deneyip şimdi ilaçsız denemendeki neden rahim kalınlaşmaylamı ilgili? doğal siklüs deniyor buna ve oldukca saglıklı bir yöntem ilaçlıya göre tutma ve gebelik ilerleme olarak yüzdesi daha fazla.nar suyu günde 1-1.5bardak iç rahimi güçlendirip kalınlaştırıyor.faydasını görürsün

Dondurulmuş embriyoda rahim kalinliginiz kacti kontrolden kaç gün sonra transfer oldunuz cem çelik hastaları varsa aranızda?minnoş analar

neden migden bulaniyor bu belirti icin cok cok erkenn kan dolasimi onmli gezinmen lazm evin icin kan gitmeyen yere can gtmezmis bnm dktr yatalak hasta gibi yatmani istmyrum dedi sigarayi unutmus olman lazmmmdii
Bilmiyorum ki kuzum normalde de çok hasas midem ilaçlardan falanda kaynaklı olabilir bütün gün yatmıyorum ama çokta hareket etmiyorum acikcasi

Benm rahim kalınlastı 15.gün 9.8mm tamm gzl denildi transfer 5gün snra denildi progestan iğneşerine başladk birden transfer günü inceldi 5mm oldu anlamsızca iptal oldu hala anlam veremedim birden incelmesine
Keşke başka bir doktora daha gitseydin canım, rahim birden incelir mi, hiç duymadık böyle bişey

Benm rahim kalınlastı 15.gün 9.8mm tamm gzl denildi transfer 5gün snra denildi progestan iğneşerine başladk birden transfer günü inceldi 5mm oldu anlamsızca iptal oldu hala anlam veremedim birden incelmesine
Ne kadar farklı durumlar varya kalinlasti diye seviniyoruz çok kalınlaşma bı dert az kalınlaşma bı dert bu kadınların işi ne kadar zor bebek sahibi olabilmek.

Ne kadar farklı durumlar varya kalinlasti diye seviniyoruz çok kalınlaşma bı dert az kalınlaşma bı dert bu kadınların işi ne kadar zor bebek sahibi olabilmek.
yani kalınlaşıp incelmeside ayrı bir dert bu ayda böle olcak die kafama takılıyor ister istemez ilaçların ters teptiği bir durum

Valla inan okdr araştırdn böle birşey göremedim bi tuhaflık oldu ama inan anlayamadım
Ne bilim bacım, doktorlar ne derse onu yapıyoruz, nefesinizi tutup bekleyin deseler onu da yapacaz yani. Sonu güzel olsun da varsın bekleyelim önemli değil, herşey bebelerimiz için, doğunca popişine vuracam benimkinin

yani kalınlaşıp incelmeside ayrı bir dert bu ayda böle olcak die kafama takılıyor ister istemez ilaçların ters teptiği bir durum
İnşallah olmaz Dr ne diyor bu duruma daha öncede oldumu boyle daha neler duyacagiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…