- 9 Ekim 2020
- 5.926
- 7.969
- 148
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #5.341
Yumurta büyütme aşamasında fazla yumurta oluştuğundan östrojen salgısıda fazla oluyor rahimi kalınlaştırıyor.donmusta yumurta baskılanıp ilaçla kalınlaştırılıyor olurda yumurta büyümez yada erken çatlar vs gibi durumların önüne geçmek içinEvet aslında benim opudan önceki yani 14.gunde falan 10du kalınlık aslında kalınlasiyor ama neden bukadar ilaç bilemiyorum
Ah canim ilk transferim olacak bilemiyorum endişeli ve heyecanlıyımYumurta büyütme aşamasında fazla yumurta oluştuğundan östrojen salgısıda fazla oluyor rahimi kalınlaştırıyor.donmusta yumurta baskılanıp ilaçla kalınlaştırılıyor olurda yumurta büyümez yada erken çatlar vs gibi durumların önüne geçmek için
3kere ilaçlı deneyip şimdi ilaçsız denemendeki neden rahim kalınlaşmaylamı ilgili? doğal siklüs deniyor buna ve oldukca saglıklı bir yöntem ilaçlıya göre tutma ve gebelik ilerleme olarak yüzdesi daha fazla.nar suyu günde 1-1.5bardak iç rahimi güçlendirip kalınlaştırıyor.faydasını görürsünHayırlı akşamlar hanımlar 3 aydır ilaçlı tedavi gördüm bu ay ilaçsız deneniyor bunu ilk defa yaşadım yani ilaç kullanmadan transfere gidiyoruz inşallah hayırlı haberi alırız Dr rumda heyecanlı daha önce duydunuzmu bu şekilde.? Birde bana bol bol nar ye dedi sizce günlük kaç tane yemeliyim Ama bana nar suyu diyeceksenizde kaç adet olduğunu yazarsanız sevinirim. ayrıca arı sütüne başladım hücre yeniliyormuş bakalım nasip kısmet herşey Allahtan.❤ Bu arada Haftaya çarşamba transferim olacak dünkü kontrolde rhm 7 mm ölçüldü.
heycanını anlıyrm cnm benm de ilk olacak bu ay iptal edildi bende ocak ayını beklıyrm brz heyecanlı bır surecAh canim ilk transferim olacak bilemiyorum endişeli ve heyecanlıyım
Olabilir kuzum normalde de çok hasas midem var benim inşallah canım hepimizin kucakladı dolsunMuhakkak bunyeden bunyeyse farkerder canım saglıkla tutunsunlar ınsallh
Senin neden iptal edildi canımheycanını anlıyrm cnm benm de ilk olacak bu ay iptal edildi bende ocak ayını beklıyrm brz heyecanlı bır surec
O savaş bende de var malesef nasıl.cani.istiyo arada anlatamamYatıyorumvalla ben çok çok gezinmiyorum henüz daha bisey canım çekmiyor ara ara midem bulanıyor o kadar sadece sigara savaşı veriyorum
Bilmiyorum ki kuzum normalde de çok hasas midem ilaçlardan falanda kaynaklı olabilir bütün gün yatmıyorum ama çokta hareket etmiyorum acikcasineden migden bulaniyor bu belirti icin cok cok erkenn kan dolasimi onmli gezinmen lazm evin icin kan gitmeyen yere can gtmezmis bnm dktr yatalak hasta gibi yatmani istmyrum dedi sigarayi unutmus olman lazmmmdii
Sorma canım çok direniyorum elime alıyorum paketi içtim say diyip geri bırakıyorum inşallah böyle böyle birakicazO savaş bende de var malesef nasıl.cani.istiyo arada anlatamam
Inşallah benim 10 gün oldu birakali bakalımSorma canım çok direniyorum elime alıyorum paketi içtim say diyip geri bırakıyorum inşallah böyle böyle birakicaz
Benm rahim kalınlastı 15.gün 9.8mm tamm gzl denildi transfer 5gün snra denildi progestan iğneşerine başladk birden transfer günü inceldi 5mm oldu anlamsızca iptal oldu hala anlam veremedim birden incelmesineSenin neden iptal edildi canım
Süperrr aynı şekilde devam edersin inşallah bende opu dan beri içmiyorum tam 1 hafta olduInşallah benim 10 gün oldu birakali bakalım
Keşke başka bir doktora daha gitseydin canım, rahim birden incelir mi, hiç duymadık böyle bişeyBenm rahim kalınlastı 15.gün 9.8mm tamm gzl denildi transfer 5gün snra denildi progestan iğneşerine başladk birden transfer günü inceldi 5mm oldu anlamsızca iptal oldu hala anlam veremedim birden incelmesine
Ne kadar farklı durumlar varya kalinlasti diye seviniyoruz çok kalınlaşma bı dert az kalınlaşma bı dert bu kadınların işi ne kadar zor bebek sahibi olabilmek.Benm rahim kalınlastı 15.gün 9.8mm tamm gzl denildi transfer 5gün snra denildi progestan iğneşerine başladk birden transfer günü inceldi 5mm oldu anlamsızca iptal oldu hala anlam veremedim birden incelmesine
Valla inan okdr araştırdn böle birşey göremedim bi tuhaflık oldu ama inan anlayamadımKeşke başka bir doktora daha gitseydin canım, rahim birden incelir mi, hiç duymadık böyle bişey
yani kalınlaşıp incelmeside ayrı bir dert bu ayda böle olcak die kafama takılıyor ister istemez ilaçların ters teptiği bir durumNe kadar farklı durumlar varya kalinlasti diye seviniyoruz çok kalınlaşma bı dert az kalınlaşma bı dert bu kadınların işi ne kadar zor bebek sahibi olabilmek.
Ne bilim bacım, doktorlar ne derse onu yapıyoruz, nefesinizi tutup bekleyin deseler onu da yapacaz yani. Sonu güzel olsun da varsın bekleyelim önemli değil, herşey bebelerimiz için, doğunca popişine vuracam benimkininValla inan okdr araştırdn böle birşey göremedim bi tuhaflık oldu ama inan anlayamadım
İnşallah olmaz Dr ne diyor bu duruma daha öncede oldumu boyle daha neler duyacagizyani kalınlaşıp incelmeside ayrı bir dert bu ayda böle olcak die kafama takılıyor ister istemez ilaçların ters teptiği bir durum
Valla dr olabilir normal öbür ay deneriz dedi geçtiİnşallah olmaz Dr ne diyor bu duruma daha öncede oldumu boyle daha neler duyacagiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?