- 6 Ekim 2020
- 352
- 229
- 53
- 38
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #5.361
Peki sizin transfer ne zamandıBende ilk yarım saatten sonra tuvalete gittim gelip yattım yarım saat daha sonra cıktım hastaneden
Alala duymamıştım necok şey öğreniyoruz kaç mm olmadı gerekti transfer icinValla dr olabilir normal öbür ay deneriz dedi geçti
Aynen benimde öyle olduTransfer sonrasi sırtüstü 45 dk yattım bende sonrası lavaboya gittim. 45 dk sonrası geldi hemşire kendinizi iyi hissediyorsanız gidebilirsiniz dedi.
hayırlısıyla bu zamanlar da geçerde unutur giderz umarm tek ugrasımız bebelermz olurNe bilim bacım, doktorlar ne derse onu yapıyoruz, nefesinizi tutup bekleyin deseler onu da yapacaz yani. Sonu güzel olsun da varsın bekleyelim önemli değil, herşey bebelerimiz için, doğunca popişine vuracam benimkinin
Yaa çok teşekkür ederim Aynen doğal siklüs uygulanıyor ama kaç gündür bu sorumun yanıtını bulamadım Dr ruma sormadımda detayları. İçim rahatladı şuan Allah razı olsun inşallah Herşey güzel olur inşallah.3kere ilaçlı deneyip şimdi ilaçsız denemendeki neden rahim kalınlaşmaylamı ilgili? doğal siklüs deniyor buna ve oldukca saglıklı bir yöntem ilaçlıya göre tutma ve gebelik ilerleme olarak yüzdesi daha fazla.nar suyu günde 1-1.5bardak iç rahimi güçlendirip kalınlaştırıyor.faydasını görürsün
inşlh cnm.benmde istediğim transfer şekli bu 3kez neden iptal edildi senin kalınlaşmamı neden?Yaa çok teşekkür ederim Aynen doğal siklüs uygulanıyor ama kaç gündür bu sorumun yanıtını bulamadım Dr ruma sormadımda detayları. İçim rahatladı şuan Allah razı olsun inşallah Herşey güzel olur inşallah.❤
Ben sık idrara çıkıyorum bugün transferin ilk günü normal mi ya valla her gidişimde korkuyorum düşerse Allah korusunKız tansiyonu hoplatmayavaş git. Şöyle ilerledim bir
Benddde ilk gün olmuştu.. Sık ve azBen sık idrara çıkıyorum bugün transferin ilk günü normal mi ya valla her gidişimde korkuyorum düşerse Allah korusun
Sabah aç karnına 2 tane kuru erik ye peşine de bir bardak su iç. Ben faydalı diye yemiştim suyu da gayri ihtiyari içtim. Kabızlık sorunum yok ama ona rağmen farketti. Icinde en çok antioksidan olan besin kuru erik.Allah’a emanetler bişey olmasın yavrucuklarımızadavul gibi oldu karnım kayısıdan başka önerisi olan varsa yazın kızlar lütfen
Bende gün yaptım. 5.gün.. Tek çizgi4.gunden idrar testine baslamistm
7.gün bi kan ver en garantisiBende gün yaptım. 5.gün.. Tek çizgi
Yok cnm sıvı, yapışıklık vardı sürekli bide çikolata kisti. 2 ci ayda rhm filmi çekildi tüplerden gelmediği anlaşıldı çok şükür ama o sıvı ve yapışıklığın nedeni anlaşıldı onun için histereskopi ameliyatı oldum bu ayda hiç beklemeden devam ediyoruz ama doğal siklüs ile ilgili hiçbir bilgim yoktu inşallah herşey iyi olur hepimiz için.inşlh cnm.benmde istediğim transfer şekli bu 3kez neden iptal edildi senin kalınlaşmamı neden?
21 Aralık tıPeki sizin transfer ne zamandı
anladm cnm düzenli regl olan bayanlarda tercih edilen ama takibinin iyi yapılması gereken bir uygulama ama inan cok daha sağlıklı.inşlhh saglıklı gzl bir transferin olurYok cnm sıvı, yapışıklık vardı sürekli bide çikolata kisti. 2 ci ayda rhm filmi çekildi tüplerden gelmediği anlaşıldı çok şükür ama o sıvı ve yapışıklığın nedeni anlaşıldı onun için histereskopi ameliyatı oldum bu ayda hiç beklemeden devam ediyoruz ama doğal siklüs ile ilgili hiçbir bilgim yoktu inşallah herşey iyi olur hepimiz için.
3.gün embriyosu 2 adet, biri 6 biri 8 hücreli dedi dr civanım.7.gün bi kan ver en garantisibirde kaçıncı gün embryo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?