Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Ne bilim bacım, doktorlar ne derse onu yapıyoruz, nefesinizi tutup bekleyin deseler onu da yapacaz yani. Sonu güzel olsun da varsın bekleyelim önemli değil, herşey bebelerimiz için, doğunca popişine vuracam benimkinin
hayırlısıyla bu zamanlar da geçerde unutur giderz umarm tek ugrasımız bebelermz olur

Yaa çok teşekkür ederim Aynen doğal siklüs uygulanıyor ama kaç gündür bu sorumun yanıtını bulamadım Dr ruma sormadımda detayları. İçim rahatladı şuan Allah razı olsun inşallah Herşey güzel olur inşallah.

inşlh cnm.benmde istediğim transfer şekli bu 3kez neden iptal edildi senin kalınlaşmamı neden?

Allah’a emanetler bişey olmasın yavrucuklarımıza davul gibi oldu karnım kayısıdan başka önerisi olan varsa yazın kızlar lütfen
Sabah aç karnına 2 tane kuru erik ye peşine de bir bardak su iç. Ben faydalı diye yemiştim suyu da gayri ihtiyari içtim. Kabızlık sorunum yok ama ona rağmen farketti. Icinde en çok antioksidan olan besin kuru erik.

inşlh cnm.benmde istediğim transfer şekli bu 3kez neden iptal edildi senin kalınlaşmamı neden?
Yok cnm sıvı, yapışıklık vardı sürekli bide çikolata kisti. 2 ci ayda rhm filmi çekildi tüplerden gelmediği anlaşıldı çok şükür ama o sıvı ve yapışıklığın nedeni anlaşıldı onun için histereskopi ameliyatı oldum bu ayda hiç beklemeden devam ediyoruz ama doğal siklüs ile ilgili hiçbir bilgim yoktu inşallah herşey iyi olur hepimiz için.

anladm cnm düzenli regl olan bayanlarda tercih edilen ama takibinin iyi yapılması gereken bir uygulama ama inan cok daha sağlıklı.inşlhh saglıklı gzl bir transferin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…