- 9 Ekim 2020
- 5.926
- 7.969
- 148
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #5.381
Bunalım tam gaz devamm buhranlardayım darlandım ayol.yok leke den başka gelen giden yok
Oo ozamn senin için baya erken test için 7-9daha garanti3.gün embriyosu 2 adet, biri 6 biri 8 hücreli dedi dr civanım.
Canım sağlıkla gelsin bebişin, öyle kolay düşmez merak etme, hele bi de tutunursa hiç bırakmaz anasını inşallahBen sık idrara çıkıyorum bugün transferin ilk günü normal mi ya valla her gidişimde korkuyorum düşerse Allah korusun
Bile bile yaptım, dayanamadım yaaaa, birse erken erken yapayım, düğmelerim tutmazsa hazırlıjkımolurum birden şom geçirmem dedimOo ozamn senin için baya erken test için 7-9daha garanti)) azcık daha sabır
Selam kızlarrrr.. Hamiş. Olan arkadaşlarım çok sevindimrabbim sağlıkla sıhhatle kucaklarınıza almak nasip etsin..
Bende dayanamadım 5.gün dvde test yaptum tabiki tek çızgı..
ayyy inşlhh pozitif olur minnoşuna kavusursun inşallahhhhhBile bile yaptım, dayanamadım yaaaa, birse erken erken yapayım, düğmelerim tutmazsa hazırlıjkımolurum birden şom geçirmem dedim
ayyy inşlhh pozitif olur minnoşuna kavusursun inşallahhhhh
Amin inşallah reglimde gecikme olmuyor hiç sadece 10 gün sürüyor du oda normal denildi. Bende çok merak ediyorum.anladm cnm düzenli regl olan bayanlarda tercih edilen ama takibinin iyi yapılması gereken bir uygulama ama inan cok daha sağlıklı.inşlhh saglıklı gzl bir transferin olur
Birşey olmaz inş. Ama çok zorlama ve uzun süre kalma TuvaletteBen sık idrara çıkıyorum bugün transferin ilk günü normal mi ya valla her gidişimde korkuyorum düşerse Allah korusun
Karnım sızlıyo, diyorum heh geliyo akşama, akşam oluyor, karnım sızlıyor, heh diyorum sabaha geliyor, sonra sabah oluyor böööyle böyle devam ediyo işteBunalım tam gaz devamm buhranlardayım darlandım ayol.yok leke den başka gelen giden yokyarın günüm bormalde bakalm gelecekmi nazlanıyor şuan sende nasıl durumlar
Ağır spor mu yapsanKarnım sızlıyo diyorum heh geliyo akşama, akşam oluyor karnım sızlıyor, heh diyorum sabaha geliyor, sonra sabah oluyor böööyle böyle devam ediyo iştebaşka da bişey yok beybi
Ben o şuruptan içmiştim transferden hemen sonra hiç kabızşık yaşamamıştım ki normalde çok kabızlık yaşarım için birşey olmaz doktor yazıyor zaten max günde 3 ölçek olacak sekilde 1 ölçek etki ederse 1 de kalınİçim dışım su oldu günde 3 tane içiyorum bu şişeden 750 ml şişeO şurubu yarın sorayım doktora ben
Çok normal korkmaBen sık idrara çıkıyorum bugün transferin ilk günü normal mi ya valla her gidişimde korkuyorum düşerse Allah korusun
Yarin degil canim cuma alacaktım doluymus pazartesiye kaldi arada lekelenmem oluyo pembe kahve gibi doktora mesaj attim ilaclara devam artarsa goruselim igne soylicem dedi insallah artmazRabbimnasip6103 canikom yarın kaçta randevun?
aynı durumdayızKarnım sızlıyo, diyorum heh geliyo akşama, akşam oluyor, karnım sızlıyor, heh diyorum sabaha geliyor, sonra sabah oluyor böööyle böyle devam ediyo iştebaşka da bişey yok beybi
Kiz koltuklari mi cekmedim, agir alisverisler yapip mi tasimadim. Saçımı başımı yolucamAğır spor mu yapsanevde ağır iş yap bence,çamaşır makinası bulaşık makinası buzdolabı yerinden oynat, olmadı kocanı kaldır indir valla bak işe yarar ağır bişey kaldırınca, beline dikkat et ama
Ooo maşallahhhh kopkoyu
Canım kacıncı gün değerin minimum 500 lerdedir benım böyle çıkmıştu
Yarın halledicem inşallah bu şuruptan alıcam çok teşekkür ederimBen o şuruptan içmiştim transferden hemen sonra hiç kabızşık yaşamamıştım ki normalde çok kabızlık yaşarım için birşey olmaz doktor yazıyor zaten max günde 3 ölçek olacak sekilde 1 ölçek etki ederse 1 de kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?