Aralık - Ocak Transfer olacaklar

anladm cnm düzenli regl olan bayanlarda tercih edilen ama takibinin iyi yapılması gereken bir uygulama ama inan cok daha sağlıklı.inşlhh saglıklı gzl bir transferin olur
Amin inşallah reglimde gecikme olmuyor hiç sadece 10 gün sürüyor du oda normal denildi. Bende çok merak ediyorum.

Bunalım tam gaz devamm buhranlardayım darlandım ayol.yok leke den başka gelen giden yokyarın günüm bormalde bakalm gelecekmi nazlanıyor şuan sende nasıl durumlar
Karnım sızlıyo, diyorum heh geliyo akşama, akşam oluyor, karnım sızlıyor, heh diyorum sabaha geliyor, sonra sabah oluyor böööyle böyle devam ediyo işte başka da bişey yok beybi

Son düzenleme:
Karnım sızlıyo diyorum heh geliyo akşama, akşam oluyor karnım sızlıyor, heh diyorum sabaha geliyor, sonra sabah oluyor böööyle böyle devam ediyo işte başka da bişey yok beybi
Ağır spor mu yapsan evde ağır iş yap bence,çamaşır makinası bulaşık makinası buzdolabı yerinden oynat, olmadı kocanı kaldır indir valla bak işe yarar ağır bişey kaldırınca, beline dikkat et ama

İçim dışım su oldu günde 3 tane içiyorum bu şişeden 750 ml şişe O şurubu yarın sorayım doktora ben
Ben o şuruptan içmiştim transferden hemen sonra hiç kabızşık yaşamamıştım ki normalde çok kabızlık yaşarım için birşey olmaz doktor yazıyor zaten max günde 3 ölçek olacak sekilde 1 ölçek etki ederse 1 de kalın

Kiz koltuklari mi cekmedim, agir alisverisler yapip mi tasimadim. Saçımı başımı yolucam

Yarın halledicem inşallah bu şuruptan alıcam çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…