- 16 Ekim 2020
- 1.251
- 1.395
- 83
- 36
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #5.401
Kaçıncı gün kaç embiryo kaçıncı gün embiryosu gibi soruları toptan açıkla
Erik yokta kayısı yiyorum gece gündüz ben en iyisi arkadaşların söylediği şurubu alayım koficim teşekkür ederimSabah aç karnına 2 tane kuru erik ye peşine de bir bardak su iç. Ben faydalı diye yemiştim suyu da gayri ihtiyari içtim. Kabızlık sorunum yok ama ona rağmen farketti. Icinde en çok antioksidan olan besin kuru erik.
Ay ben yarını cuma sanıyorum ya. Artmaz inşaallah canım ya. Ama tedirgin olma, anladığım kadarıyla bunları yaşamayan kimse yokYarin degil canim cuma alacaktım doluymus pazartesiye kaldi arada lekelenmem oluyo pembe kahve gibi doktora mesaj attim ilaclara devam artarsa goruselim igne soylicem dedi insallah artmaz
Test günüm cumaydı, dayanamayıp yaptım. Çok şükür. Hiç olmayacak sanıyodumOoo maşallahhhh kopkoyuhayırlı olsunnnn
Rica ederim doktora gitmeden de reçetesiz alabilirsinYarın halledicem inşallah bu şuruptan alıcam çok teşekkür ederim
Hale sonunda çıldırıyordu
Yaaa öyle mi diyosun ben ikizdir diye çok heyecanladım çift transfer edilmişti çünkü. Bugün transferin 8. Günü. İnşllah cuma da hala pozitif çıkar korkuyorum vallaCanım kacıncı gün değerin minimum 500 lerdedir benım böyle çıkmıştugösün qyrın kan vermedin mi
Gebertirim ben o bünyeyiaynı durumdayızkandırılıyoruz kendi bünyemiz bize oyun yapıyor
Aynen genelde bu haftalarda cok kanamasi olan goruyorum Rabbim bana bagislasin korkuyorumda bi belirtim yok bulanti vs insallah bebegim benimledir stres yapmiyim diyorum ama inan leke gorunce aglayasim geliyo tuvalete gitneye korkuyorumAy ben yarını cuma sanıyorum ya. Artmaz inşaallah canım ya. Ama tedirgin olma, anladığım kadarıyla bunları yaşamayan kimse yoktüp bebekte normal sanırsam.
Doktora rapor almak için gidicem gitmişken de ilaç stoklarımı yenileyeyim bariRi
Rica ederim doktora gitmeden de reçetesiz alabilirsin
Devren sahibinden az kullanılmış topik kelepir fiyataHale sonunda çıldırıyordu
Kayısı ben de hiç işe yaramıyor. Sen nasıl rahat ediceksen canoErik yokta kayısı yiyorum gece gündüz ben en iyisi arkadaşların söylediği şurubu alayım koficim teşekkür ederim
Transferin 8.günü. 14ünde olmuştum transfer. Çift embriyo. 5.gün embriyosu. Valla hiç inanamıyorum hiç olmicak gibiydiKaçıncı gün kaç embiryo kaçıncı gün embiryosu gibi soruları toptan açıklahayırlı olsun bu arada
Oooo senın değerin rahat 500 lerde hiç korkmaYaaa öyle mi diyosun ben ikizdir diye çok heyecanladım çift transfer edilmişti çünkü. Bugün transferin 8. Günü. İnşllah cuma da hala pozitif çıkar korkuyorum valla
Elin değimişken benide gebert ,ona bile mecalim yokGebertirim ben o bünyeyisıyırdım hepten
Hayırlı uğurlu olsun inşallah aynı gün olmuşuz transfer kan verdiniz miTransferin 8.günü. 14ünde olmuştum transfer. Çift embriyo. 5.gün embriyosu. Valla hiç inanamıyorum hiç olmicak gibiydi
Nasıl fiyatları peki?Bu ay git ocakta artacakmjs fiyat cogu yerlericin hemen hemen aynı
Cuma vericem inşallah kan günüm cumaydı. Siz de mi cuma vereceksiniz evde test yaptınız mıHayırlı uğurlu olsun inşallah aynı gün olmuşuz transfer kan verdiniz mi
Stres lekeden daha zararlı. Soğuk kanlı olmaya çalış hayatım ve geçici olduğuna odaklan. Bulantı da illa olacak diye birşey yok ki. Benim 2 ablamda hiç olmadıAynen genelde bu haftalarda cok kanamasi olan goruyorum Rabbim bana bagislasin korkuyorumda bi belirtim yok bulanti vs insallah bebegim benimledir stres yapmiyim diyorum ama inan leke gorunce aglayasim geliyo tuvalete gitneye korkuyorum
Yok ben dayanamadım verdim kanCuma vericem inşallah kan günüm cumaydı. Siz de mi cuma vereceksiniz evde test yaptınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?