Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Sabah aç karnına 2 tane kuru erik ye peşine de bir bardak su iç. Ben faydalı diye yemiştim suyu da gayri ihtiyari içtim. Kabızlık sorunum yok ama ona rağmen farketti. Icinde en çok antioksidan olan besin kuru erik.
Erik yokta kayısı yiyorum gece gündüz ben en iyisi arkadaşların söylediği şurubu alayım koficim teşekkür ederim

Yarin degil canim cuma alacaktım doluymus pazartesiye kaldi arada lekelenmem oluyo pembe kahve gibi doktora mesaj attim ilaclara devam artarsa goruselim igne soylicem dedi insallah artmaz
Ay ben yarını cuma sanıyorum ya. Artmaz inşaallah canım ya. Ama tedirgin olma, anladığım kadarıyla bunları yaşamayan kimse yok tüp bebekte normal sanırsam.

Ay ben yarını cuma sanıyorum ya. Artmaz inşaallah canım ya. Ama tedirgin olma, anladığım kadarıyla bunları yaşamayan kimse yok tüp bebekte normal sanırsam.
Aynen genelde bu haftalarda cok kanamasi olan goruyorum Rabbim bana bagislasin korkuyorumda bi belirtim yok bulanti vs insallah bebegim benimledir stres yapmiyim diyorum ama inan leke gorunce aglayasim geliyo tuvalete gitneye korkuyorum

Aynen genelde bu haftalarda cok kanamasi olan goruyorum Rabbim bana bagislasin korkuyorumda bi belirtim yok bulanti vs insallah bebegim benimledir stres yapmiyim diyorum ama inan leke gorunce aglayasim geliyo tuvalete gitneye korkuyorum
Stres lekeden daha zararlı. Soğuk kanlı olmaya çalış hayatım ve geçici olduğuna odaklan. Bulantı da illa olacak diye birşey yok ki. Benim 2 ablamda hiç olmadı bu kadar derine girme kuşum. Randevunun ertelenmesi kötü olmuş. Görseydin rahatlardın bir nebze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…