- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #5.421
Nolcak bizim halimiz böyle? Ocak açılışını ben yapıcaktım sözde. Kapanışa yetişeyim bariElin değimişken benide gebert ,ona bile mecalim yok
Ay hadi inşallah :)Oooo senın değerin rahat 500 lerde hiç korkma
Ayhhhh maşallah
Ya maşallah :) çok sevindim. Cuma tekrar verecek misinizYok ben dayanamadım verdim kan403 çıktı bugün ki değerim
Heyy gidi heyy ne coşkuyla açmıştın oysa ki, tırlatıp kapatıyosun dükkanıDevren sahibinden az kullanılmış topik kelepir fiyataisteyene devredilir
Ay ikiz mi dersiniz yaaa :) transferin 8.günü bu kadar koyu çıkıyo mu acaba tek gebeliklerde deAyhhhh maşallahkız ikiz miiiiii
kız kaçıncı gün cıktı 403? Maşallah semoşumaYok ben dayanamadım verdim kan403 çıktı bugün ki değerim
Evt iyi olurduda vardir bi hayir inslalah aslinda ertelenmede degilde ben aramayi unuttum pazartesi arasam cumaya alirdim ta bugun geldi aklima aramak oda doldu dediler saglikli olsunda inslalah bende daha dinlenmis olurum hastane ye gidip gelmek yoruyo araba vs yok bakalimStres lekeden daha zararlı. Soğuk kanlı olmaya çalış hayatım ve geçici olduğuna odaklan. Bulantı da illa olacak diye birşey yok ki. Benim 2 ablamda hiç olmadıbu kadar derine girme kuşum. Randevunun ertelenmesi kötü olmuş. Görseydin rahatlardın bir nebze
Çok teşekkür ederimYa maşallah :) çok sevindim. Cuma tekrar verecek misiniz
9. Gün bebeğimsukız kaçıncı gün cıktı 403? Maşallah semoşuma
Ay pardon canım ya haleyi etiketlemişsin ya, o paylaştı sandım gırgırına. Güldüm kusura bakma. 8. Gün için harika cıkmış maşallah beta epey yülsek demek ki
Haa evet doğru haklısın dinlen demişti dr. Şimdi yol falan çekmesen daha iyiEvt iyi olurduda vardir bi hayir inslalah aslinda ertelenmede degilde ben aramayi unuttum pazartesi arasam cumaya alirdim ta bugun geldi aklima aramak oda doldu dediler saglikli olsunda inslalah bende daha dinlenmis olurum hastane ye gidip gelmek yoruyo araba vs yok bakalim
Patron çıldırdıDevren sahibinden az kullanılmış topik kelepir fiyataisteyene devredilir
valla bir kaç gün daha bekleyelim baltık hala olmuyor tekme tokat dalalım kendimizeNolcak bizim halimiz böyle? Ocak açılışını ben yapıcaktım sözde. Kapanışa yetişeyim bari
Inslalah Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip eder canimHaa evet doğru haklısın dinlen demişti dr. Şimdi yol falan çekmesen daha iyiRabbim nasıl da güzel denkliyor ya maşallah
hoppa listenin başında ne yazıyo cnm aralık-ocak-subat hayırdr nereye gidion sen bak zaten buhranlardayım dalarım sanaPatron çıldırdıben şubata geçecem zaten, biri açsın diye bekliyorum
Hale sonunda çıldırıyordu
Amin hayırlı sağlıklı bir şekilde inşaallahInslalah Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip eder canimsende olmamisin herhalde daha insallah gelir biran once
Kuzumm matmazelimmm inan her topikte doguranlarda dahil herkeste oluyormus bu lekelenme.korkma birçoguda dogurmus inan .okumaktan yorulana kdr okudum ama böyle durum.sakin kalAynen genelde bu haftalarda cok kanamasi olan goruyorum Rabbim bana bagislasin korkuyorumda bi belirtim yok bulanti vs insallah bebegim benimledir stres yapmiyim diyorum ama inan leke gorunce aglayasim geliyo tuvalete gitneye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?