Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Ahaha ben dediydm bugün pozitif alanlar beni etiketlesinde listeye ekleyım karısmasın die))ama satılık ilanı koycam topiğe 3-5kurus yolumuzu buluruz dürüm yeriz senle
PlutonMerkez seni etiketlemiş ya bebeğim gebelik testine, sen paylaştın sandım. Ondam öyle yazdım. Kablolar birbirine karıştı ben de

Inslalah canim insallah dualarinizda beni de unutmayin
Ay canımm, stresin bitmedi di mi büyücek kocaman olacak karnında hiç merak etme, bırakmaz o daha seni doğuma kadar kanama yaşayanlar var burda okuyoruz hep, inşallah kucağına alacaksın bebeni canımm üzme kendini

Amin inslalah canim Alalh razi olsun heo birlikte o günleride goruruz insallah

Amin inslalah canim Alalh razi olsun heo birlikte o günleride goruruz insallah
Senden de razı olsun canım benim, görecez tabi o günleri, bu çektiklerimizi hatırlamıcaz bile güçlü kuvvetli beben yapıştı sana bırakmaz merak etme, rahim büyüdükçe kanama olur derler,bebiş iyice yerleşiyor büyüyor zaar

Transferden sonra İlk iki gun Bı belırtı yasayan oldu mu sanki arada sol tarafıma bir hafif tatlı acı oluyor gecıyor gıbı gelıyor
Canım bende transfer olduğum gün ve sonraki iki gün çok fazla kasıklarda ve belde ağrı oldu. Sonra bir iki gün hiç belirti yoktu. Sonra bir anda 6. Gün şiddetli bel ağrısı başladı ve devam etti. Transferden sonraki 8.günde hem idrarda hemde kanda pozitif çıktı şuanda cumayı bekliyorum tekrar test vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…