- 9 Ekim 2020
- 5.926
- 7.969
- 148
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #5.441
PlutonMerkez seni etiketlemiş ya bebeğim gebelik testine, sen paylaştın sandım. Ondam öyle yazdım. Kablolar birbirine karıştı ben de
Ben alicam bir iki güne söktürücü napiyimvalla bir kaç gün daha bekleyelim baltık hala olmuyor tekme tokat dalalım kendimizetekdir le uslanmayanın hakkı kötektir
Şimdi gidip ilk sayfayı okuyup gülücem halimizeAhaha ben dediydm bugün pozitif alanlar beni etiketlesinde listeye ekleyım karısmasın die))ama satılık ilanı koycam topiğe 3-5kurus yolumuzu buluruz dürüm yeriz senle
Sen zaten öyle yap.daha fazlada bekleme getirt onu artık ne bu naz beeBen alicam bir iki güne söktürücü napiyimcumaya gelmezse, yazicam dr'a.
Bakalım yarın senin ki gelicek miSen zaten öyle yap.daha fazlada bekleme getirt onu artık ne bu naz bee
Neyi beklim kız
Cikmiyor 6 7 den assaBende gün yaptım. 5.gün.. Tek çizgi
Sema ile aynı gündü ya transferinizNeyi beklim kız
HeeSema ile aynı gündü ya transferinizo dayanamadı kan verdi sen bekle diyorum
bence gelmıcekBakalım yarın senin ki gelicek mi
Kız listeye hiç bakmadım çok uzaklardayım diye, şubatın başına yaz benihoppa listenin başında ne yazıyo cnm aralık-ocak-subat hayırdr nereye gidion sen bak zaten buhranlardayım dalarım sana
Aynı benbence gelmıcekgösteriyor ama elletmiyor
Inslalah canim insallah dualarinizda beni de unutmayinKuzumm matmazelimmm inan her topikte doguranlarda dahil herkeste oluyormus bu lekelenme.korkma birçoguda dogurmus inan .okumaktan yorulana kdr okudum ama böyle durum.sakin kal
tabikide dualarımdasın hepimizin için hep dua ediyorum.Allah gönlüne ferahlık bebegınede saglıklı ömür versinInslalah canim insallah dualarinizda beni de unutmayin
Ay canımm, stresin bitmedi di miInslalah canim insallah dualarinizda beni de unutmayin
Aminm Alalh razi olsun canimtabikide dualarımdasın hepimizin için hep dua ediyorum.Allah gönlüne ferahlık bebegınede saglıklı ömür versinmatmazelim
Amin inslalah canim Alalh razi olsun heo birlikte o günleride goruruz insallahAy canımm, stresin bitmedi di mibüyücek kocaman olacak karnında hiç merak etme, bırakmaz o daha seni doğuma kadar kanama yaşayanlar var burda okuyoruz hep, inşallah kucağına alacaksın bebeni canımm üzme kendini
Senden de razı olsun canım benim, görecez tabi o günleri, bu çektiklerimizi hatırlamıcaz bileAmin inslalah canim Alalh razi olsun heo birlikte o günleride goruruz insallah
Canım bende transfer olduğum gün ve sonraki iki gün çok fazla kasıklarda ve belde ağrı oldu. Sonra bir iki gün hiç belirti yoktu. Sonra bir anda 6. Gün şiddetli bel ağrısı başladı ve devam etti. Transferden sonraki 8.günde hem idrarda hemde kanda pozitif çıktı şuanda cumayı bekliyorum tekrar test vericemTransferden sonra İlk iki gun Bı belırtı yasayan oldu mu sanki arada sol tarafıma bir hafif tatlı acı oluyor gecıyor gıbı gelıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?