- 28 Mayıs 2020
- 404
- 573
- 23
- 33
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #5.461
Rabbım saglıkla kucagına almayı nasip etsın ınsallahCanım bende transfer olduğum gün ve sonraki iki gün çok fazla kasıklarda ve belde ağrı oldu. Sonra bir iki gün hiç belirti yoktu. Sonra bir anda 6. Gün şiddetli bel ağrısı başladı ve devam etti. Transferden sonraki 8.günde hem idrarda hemde kanda pozitif çıktı şuanda cumayı bekliyorum tekrar test vericem
Amin cümlemize inşaallahRabbım saglıkla kucagına almayı nasip etsın ınsallah
Turp gaz yapıyor tatlımBen 19 unda transfer oldum ama mesela az önce az biraz turşu yedim. Turp da yedim ama hadi turlu neyse de turp da mı zararlı
İncir ye canım oda iyi geliyorAllah’a emanetler bişey olmasın yavrucuklarımızadavul gibi oldu karnım kayısıdan başka önerisi olan varsa yazın kızlar lütfen
Saat 06:29 yine yaptım yine net tek çızgı..Cikmiyor 6 7 den assa
2020 ÇILGIN ANNELERaralık-ocak-şubat
ANA ADITRANSFER
TARİHİEMBRİYO
SONUÇ
PlutonMerkez belirsiz 5.gün
Embriyo-
@Semaknc 14
Aralık5.gün
Embryo-
@Ssevincli 14
Aralık5.gün
embryo-
@Bade_badee 14
Aralık5.gün
Embryo-
@ayseeeserkannn
17
Aralık3gün
Embryo-
AghA 19
Aralık5.gün
Embryo-
Efenin_Annesi 21
Aralık5.gün
Embryo-
S smiley face 15
Aralık5.gün
Embryo-
@Nooram 12
Aralık5.gün
Embryo-
@MatMag 8
Aralık3.gün
Embryo-
@dekrsz 10
Aralık5.gün
Embryo-
K Kunfeyekun72 24
Aralık5.gün
Embryo-
@efuulimm 11
Aralık5.gün
Embryo-
@Boncukboncuk33 8
Aralık5.gün
Embryo-
@Oaktree 12
Aralık3.gün embryo -
K Kunfeyekun72 24
Aralık5.gün
Embryo-
@Nursevim03 12
Aralık5.gün
Embryo-
@DUYGUSAHIN86 10
Aralık5.gün
Embryo-
@Mukuu2004 21
Aralık3.gün
Embryo-
@DuruDur 18
Aralık5.gün
Embryo-
@afrartis 14
Aralık5.gün
Embryo-
@Yellewangel23 21
Aralık3.gün
Embryo-
EylulAdaArs 18
Aralık3.gün
Embryo-
@karrtanesiii 17
Aralık5.gün
Embryo-
@Oaktree 12
Aralık3.gün
Embryo-
Khkh 21
Aralık5.gün
Embryo-
dilek3829 24
Aralık3.gün
Embryo-
Amin ya İnş kaynanam da öyle dedi İnş olur inş hiçbirimizin emeği boşa gitmez İnş
saat kacta cnm hadi hayrlisi olsun allah gönlumuzd gore versn insallah amin suyu icmeyi fazla abrtma insallah rahat gecer transfernAmin ya İnş kaynanam da öyle dedi İnş olur inş hiçbirimizin emeği boşa gitmez İnş
İncir de iyi bol salata ye beni epey tembihlediler bilginize salata yemem ve bol su içme konusundaSabah aç karnına 2 tane kuru erik ye peşine de bir bardak su iç. Ben faydalı diye yemiştim suyu da gayri ihtiyari içtim. Kabızlık sorunum yok ama ona rağmen farketti. Icinde en çok antioksidan olan besin kuru erik.
Benim öne alınmıştı 23 ünde oldumsaat kacta cnm hadi hayrlisi olsun allah gönlumuzd gore versn insallah amin suyu icmeyi fazla abrtma insallah rahat gecer transfern
Sağol ya İnş zorlamamBirşey olmaz inş. Ama çok zorlama ve uzun süre kalma Tuvalette
Benimki de 19 u ve luanlık tek çizgiSaat 06:29 yine yaptım yine net tek çızgı..
Transfer tarihim 18.12.2020 saat16:15kafayı yedim hee
Hiç mi Çıkmaz silik milik
ooo o zmn halamin gizi degistsin senin trasfer tarihiniBenim öne alınmıştı 23 ünde oldum
banada ilk 3 gün ara ara olmuştu bir kaç kez canım tek taraflı bende ya gaz dedim ya da rahimin yerleşmeye verdiği tepki olabilirSağ kasıgıma igne batar gibi hissiyat yasadim suan 1 dk surduu bi fikri olan var mi
yaa hadi insallh yerlesmeye verdigi tepkidrrbanada ilk 3 gün ara ara olmuştu bir kaç kez canım tek taraflı bende ya gaz dedim ya da rahimin yerleşmeye verdiği tepki olabilir
Üzme kendini bunyeden bunyeye farkediyordur stres yapma kendine gizemli bir bebek olacak demekki kendini ifsa etmiyor bakSaat 06:29 yine yaptım yine net tek çızgı..
Transfer tarihim 18.12.2020 saat16:15kafayı yedim hee
Hiç mi Çıkmaz silik milik
hadi guzel hberlerle git gel insallhhgünaydın kızlar predıctor erken gebelik testi bozuk cıktı galiba hiç çizgi cıkmadı , kan testi yaptıracagım bende birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?