Aralık - Ocak Transfer olacaklar

BÜYÜK HARFLE YAZAYIM BARİ 21 ARALIKTA TRANSFER OLAN BACICAZLARIM NE ALEMDESINIZ NAPIYOSUNUZ NE YIYORSUNUZ NE ICIYORSUNUZ EVETTT BIDE TURSU TURP SALGAM ICİYOR YIYORMUSUNUZ HADI YAZIN 🕊🕊
Valaa neyapayımm evde yatıp yuvarlanıyorumm hergün havuç ve kırmızı pancar suyu içiyorum,çiğ kabak çekirdeği yiyiyorum,dut kurusu bide avakado yiyorumm sen neler yapıyorsun

Yaa canım çok şaşırdım sen evde test yapmamismiydin
Doktora gönderdin mı kan sonucunu
evde 6. gün yapmıştım negatif çıkmıştı , bugün sabahta erken gebelik yaptım ama hiç iki çizgi de cıkmamıştı test bozuktu ondan kan verdimdoktora göndermedim daha erken falan yaptın der mi diye düşündüm normalde 28 inde yapmam gerektiğini söylemişti canım bende şok oldum demek göğüs hassasiyeti kasık batmaları kramplar ilaçlara bağlı hormonalmiş

Valaa neyapayımm evde yatıp yuvarlanıyorumm hergün havuç ve kırmızı pancar suyu içiyorum,çiğ kabak çekirdeği yiyiyorum,dut kurusu bide avakado yiyorumm sen neler yapıyorsun
Aynı gun olmusuz transferi Rabbım saglıkla tutunmayı nasıp etsin ınsallah herhangi bir belırtınız varmı

Evet var malesef ve afedersiniz böyle zorlamadan çok hafif ıkınma yapıyorum yoksa olmuyor daha kötü olacak diye korkuyorum ama yasa tuttuysa birşey olmaz diyorlar sonuçta ilk günleri geçtik 3 günü yani

Allah’a emanetler bişey olmasın yavrucuklarımıza davul gibi oldu karnım kayısıdan başka önerisi olan varsa yazın kızlar lütfen
Kızlarrrr kesinlikle kırmızı pancar öneririmmm

Aynı gun olmusuz transferi Rabbım saglıkla tutunmayı nasıp etsin ınsallah herhangi bir belırtınız varmı
Aminnn hyatım hepimize etsin inşşalah. Yani belirtimi bilmiyorum ama rahim bölgemde tuhaf bir yanma hissi gelip gidio arada sancı gelip gidio o kadar sende varmı bişeyler

O zaman gönderme bekle Kan verince test günün bugün zannettim 28inde tekrar kan ver bakalım bilemezsin daha 4 gün var Rabbim hayırlısını versin inş dualarım seninle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…