- 11 Temmuz 2019
- 974
- 1.335
- 63
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #5.481
Canım kan test yaptırdım 1,20 çıktı umudum yok :/hadi guzel hberlerle git gel insallhh❤
Valaa neyapayımm evde yatıp yuvarlanıyorummBÜYÜK HARFLE YAZAYIM BARİ 21 ARALIKTA TRANSFER OLAN BACICAZLARIM NE ALEMDESINIZ NAPIYOSUNUZ NE YIYORSUNUZ NE ICIYORSUNUZ EVETTT BIDE TURSU TURP SALGAM ICİYOR YIYORMUSUNUZ HADI YAZIN🕊🕊 ❤
Yaa canım çok şaşırdım sen evde test yapmamismiydinkızlarrrr 15 aralık 16.00da transfer olmuştum kan sonucum 1,20 negatif çıktı fenalardayımihtimal yok artık dimi
evde 6. gün yapmıştım negatif çıkmıştı , bugün sabahta erken gebelik yaptım ama hiç iki çizgi de cıkmamıştı test bozuktu ondan kan verdimdoktora göndermedim daha erken falan yaptın der mi diye düşündüm normalde 28 inde yapmam gerektiğini söylemişti canım bende şok oldum demek göğüs hassasiyeti kasık batmaları kramplar ilaçlara bağlı hormonalmişYaa canım çok şaşırdım sen evde test yapmamismiydin
Doktora gönderdin mı kan sonucunu
Kırmızı pancar tavsiye ederim hem rahime giden kan akışını hızlandırıyor hemde bağırsaklara çok iyi geliyorAy evet bende çok korkuyorum ama valla arada olan şeyler inşallah zarar vermiyordur
benim 18 i tek cizgi...Benimki de 19 u ve luanlık tek çizgi
Aynı gun olmusuz transferi Rabbım saglıkla tutunmayı nasıp etsin ınsallah herhangi bir belırtınız varmıValaa neyapayımm evde yatıp yuvarlanıyorummhergün havuç ve kırmızı pancar suyu içiyorum,çiğ kabak çekirdeği yiyiyorum,dut kurusu bide avakado yiyorumm sen neler yapıyorsun
Evet var malesef ve afedersiniz böyle zorlamadan çok hafif ıkınma yapıyorum yoksa olmuyor daha kötü olacak diye korkuyorumama yasa tuttuysa birşey olmaz diyorlar sonuçta ilk günleri geçtik 3 günü yani
Kızlarrrr kesinlikle kırmızı pancar öneririmmmAllah’a emanetler bişey olmasın yavrucuklarımızadavul gibi oldu karnım kayısıdan başka önerisi olan varsa yazın kızlar lütfen
Aminnn hyatım hepimize etsin inşşalah. Yani belirtimi bilmiyorum ama rahim bölgemde tuhaf bir yanma hissi gelip gidio arada sancı gelip gidio o kadar sende varmı bişeylerAynı gun olmusuz transferi Rabbım saglıkla tutunmayı nasıp etsin ınsallah herhangi bir belırtınız varmı
Teşekkür ederimKızlarrrr kesinlikle kırmızı pancar öneririmmm
Valaa neyapayımm evde yatıp yuvarlanıyorummhergün havuç ve kırmızı pancar suyu içiyorum,çiğ kabak çekirdeği yiyiyorum,dut kurusu bide avakado yiyorumm sen neler yapıyorsun
Daha erken biraz sabret kan testi yaparsın İnş hamilesindirBenimki de 19 u ve luanlık tek çizgi
Probiyotik kullanmak işe yarar mı acaba sokcıya bhorsak düzenleyici ben her zaman kabız olan biriyim ne yesem de çare olmuyorKızlarrrr kesinlikle kırmızı pancar öneririmmm
İnş Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder21 Aralık tı
pancar suyunu genede fazla icme cnm zaten kan sulndrici kullnyrzValaa neyapayımm evde yatıp yuvarlanıyorummhergün havuç ve kırmızı pancar suyu içiyorum,çiğ kabak çekirdeği yiyiyorum,dut kurusu bide avakado yiyorumm sen neler yapıyorsun
Ah malesef ertelendi ya
uzülma rabbim ayarliyorrrr bi bildigi varAh malesef ertelendi yaçatlatma iğnesi vurulduğum gün progesteron seviyesi 9 lardaymış buda rahim tabakasını olumsuz etkiliyor başarı şansını %15 düşürüyormuş
tabi öyle tek hayırlı sonuçlara ulaşalımda ..daha düne kadar embriyolarım gelişecek mi diye ona korkuyordum çünkü 2 tane embriyom var bakalım kısmet inşallah ...şubata kaldım bendeuzülma rabbim ayarliyorrrr bi bildigi var
Yani 12 gün idare edin daha çok erken test içinBenimki de 19 u ve luanlık tek çizgi
O zaman gönderme bekle Kan verince test günün bugün zannettim 28inde tekrar kan ver bakalım bilemezsin daha 4 gün var Rabbim hayırlısını versin inş dualarım seninle canımevde 6. gün yapmıştım negatif çıkmıştı , bugün sabahta erken gebelik yaptım ama hiç iki çizgi de cıkmamıştı test bozuktu ondan kan verdimdoktora göndermedim daha erken falan yaptın der mi diye düşündüm normalde 28 inde yapmam gerektiğini söylemişti canım bende şok oldum demek göğüs hassasiyeti kasık batmaları kramplar ilaçlara bağlı hormonalmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?