Aralık - Ocak Transfer olacaklar

O zaman gönderme bekle Kan verince test günün bugün zannettim 28inde tekrar kan ver bakalım bilemezsin daha 4 gün var Rabbim hayırlısını versin inş dualarım seninle canım
sağol canım cem beye gönderdim 8. gün doldu test sonucum ne yapmalıyım diye . İlaçları keselim seni gün içinde arayacağım dedi üzgünüm kızlar

sağol canım cem beye gönderdim 8. gün doldu test sonucum ne yapmalıyım diye . İlaçları keselim seni gün içinde arayacağım dedi üzgünüm kızlar
İşte bu insanı çok üzüyor çabalıyorsun olmuyor rabbim bizden iyisini bilir biraz toparlan yine dene maddiyat ve psikolojik el verdiği sürece vazgeçme diğer transferinde olur insallah dondurulmuş varmiydi?

İşte bu insanı çok üzüyor çabalıyorsun olmuyor rabbim bizden iyisini bilir biraz toparlan yine dene maddiyat ve psikolojik el verdiği sürece vazgeçme diğer transferinde olur insallah dondurulmuş varmiydi?
çektiklerimiz karşısında üzülmemek elde değil atlatırım bir süre sonra. başka dondurulmuş embriyo yoktu. hayırlısı en az 2/ 3 ay sonrasında sağlık durumum uygun olursa başlarız tekrardan

çektiklerimiz karşısında üzülmemek elde değil atlatırım bir süre sonra. başka dondurulmuş embriyo yoktu. hayırlısı en az 2/ 3 ay sonrasında sağlık durumum uygun olursa başlarız tekrardan
Aynen arkadaşım üzülme destekte herkes uzuluyo bunun gayet farkındayız rabbim inşallah tüpe gerek kalmadan versin bütün evlat sahibi olmak isteyenlere olur inşallah hayırlısı buymuş deyip yolumuza devam edecez istanbuldamisin sen

gebze/ kocaeli de oturuyorum altunizade bahceci cem celiğin hastasıydım canım 2. denemem di ilkinde tuttu 7. hafta gelişmedi kürtaj oldum , 2. denemem de böyle işte sonuclandı

kızlarrrr 15 aralık 16.00da transfer olmuştum kan sonucum 1,20 negatif çıktı fenalardayım ihtimal yok artık dimi
Ahh canımm, burda beraber sevinip beraber üzülüyoruz inan, emeklerimiz hayallerimiz boşa gidiyor negatif olunca, hakkımızda hayırlısı olsun, Allahım bizi de görsün inşallah, çok çok geçmiş olsun. Belli olmaz belki doğal yoldan gelir sana bebeğin öyle olursa tadından yenmez

Kacinci gun embriyosu ve kactane canim?
3. Gün emriyosu 2 adet canım
Biri 6 biri 8 hücrwli
Üzme kendini bunyeden bunyeye farkediyordur stres yapma kendine gizemli bir bebek olacak demekki kendini ifsa etmiyor bak
Babası kılıklı ne olcek.. Stres yapmamaya çalışıyorum ama bugün nedense çok gergin ve sinirliyim regl olacağım zamanlar ki gibi ama ağrı vs hiçbirşey yok

Aminnn hyatım hepimize etsin inşşalah. Yani belirtimi bilmiyorum ama rahim bölgemde tuhaf bir yanma hissi gelip gidio arada sancı gelip gidio o kadar sende varmı bişeyler
Bende hıc Bı degısıklık hissetmiyorum evde oyle istirahat edıyorum batma acıma bısey yok ınsallah sonu guzel olur ne bileyim kafama takılmıyor degıl arada

Bende arada kafama takıyorum fakat cıkmak lazım bu dusuncede eger varsa bebegi strese sokmamalıyız yoksaa kendimizi yıpratmıs olacagız uzulsekte sevınsekte sonuc hep olcagına varır

Canim daha erken, sikma guzel canini! Benim 5 gun embriyosu, 3 tane cok silik cikmisti 5 gun

Rabbım guc kuvvet versin Allahım kimsenin kucagını bos bırakmasın halden anlarız birbirimizin burada sahsen tanımadan her adını okuduğum kısıye dua ediyorm belli ki ne guzel bır seyle mujde leyeckkı boyle çetin yollardan gecırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…