- 11 Temmuz 2019
- 974
- 1.335
- 63
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #5.521
Öncesinde rahim kalp şekilinde idi histereskopi oldum perde alındı. rezerv azlığı 0,98 rezervim ve çikolata kistim vardı.Canım sana konulan teshıs neydi ben pcos oldugum ıcın tup bebek yaptırmıstık
Evet bugün 3.gün. Havuç ve pancar bebişin tutunmasına yardımcı oluyor ve kabızlığa iyi geliyorPancar ve havuç suyu ne işe yarıyor acaba? Transferiniz oldu mu
Yoo fazla içmiyorumpancar suyunu genede fazla icme cnm zaten kan sulndrici kullnyrz
o zmn sorun dayokYoo fazla içmiyorum
Probiyotiklerde işe yarar fakat dr una bir sor yinedeeProbiyotik kullanmak işe yarar mı acaba sokcıya bhorsak düzenleyici ben her zaman kabız olan biriyim ne yesem de çare olmuyor
Benimde rahmim kalp seklinde fakat çöküklük az oldugu ıcın gebelıge engel degıl denıldı çikolata kıstın alınmıs mıydı canımÖncesinde rahim kalp şekilinde idi histereskopi oldum perde alındı. rezerv azlığı 0,98 rezervim ve çikolata kistim vardı.
Aynen canım salatanın peşine su da kabızlığa iyi geliyorİncir de iyi bol salata ye beni epey tembihlediler bilginize salata yemem ve bol su içme konusunda
Aynen uyarılmayan varsa bunlara dikkat etsin ve lif ve protein de iyiAynen canım salatanın peşine su da kabızlığa iyi geliyor
Ah dilekçim sen de mi ertelenenler kervanına katıldınAh malesef ertelendi yaçatlatma iğnesi vurulduğum gün progesteron seviyesi 9 lardaymış buda rahim tabakasını olumsuz etkiliyor başarı şansını %15 düşürüyormuş
Vardır Bı bildikleri muhakkak canımdoktorlar alınacak düzeyde değil dediler , alınmadı. tüp bebek yapılıyorsa coğu doktor ilaçla baskılıyor almıyorlar kisti
gebze/ kocaeli de oturuyorum altunizade bahceci cem celiğin hastasıydım canım 2. denemem di ilkinde tuttu 7. hafta gelişmedi kürtaj oldum , . denemem de böyle işte sonuclandı
Bidaha ki sefere olur inşaallah canım. Malesef bunu burda belki yaşamayan yoktur. Adet olunca rahatlarsın inşaallahkızlarrrr 15 aralık 16.00da transfer olmuştum kan sonucum 1,20 negatif çıktı fenalardayımihtimal yok artık dimi
Malesef aynen öyle...hayırlısı demekten başka çaremiz yok...Ah dilekçim sen de mi ertelenenler kervanına katıldın
Çok seciyorum pancarı yaaa
6 yumurta toplanmıştı iki tanesi 4. güne gitti biri taze transfer diğeri de dondurulmuş oldu canım . bir sonraki tedaviye kısmet diyelimYeni yapacagin 3.denemenmi olacak o zaman çift embriyo transfer şansın oluyor sanırsam demi azmi yumurtan oluşuyor canım kaç embriyon olusmustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?