Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Erken test yapan arkadaşlarım, aceleci davranmayın, geç tutunma olmuştur, test bozuktur, daha beta salgılamamıştır, hemen olumsuz düşünmeyin, ben önceki transferimde erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı, ağlaya ağlaya gittim kan verdim beta 20 çıktı. Testlerin sağı solu belli olmuyor. İdar testine çok güvenmeyin derim.

Öncesinde rahim kalp şekilinde idi histereskopi oldum perde alındı. rezerv azlığı 0,98 rezervim ve çikolata kistim vardı.
Benimde rahmim kalp seklinde fakat çöküklük az oldugu ıcın gebelıge engel degıl denıldı çikolata kıstın alınmıs mıydı canım

doktorlar alınacak düzeyde değil dediler , alınmadı. tüp bebek yapılıyorsa coğu doktor ilaçla baskılıyor almıyorlar kisti

Yeni yapacagin 3.denemenmi olacak o zaman çift embriyo transfer şansın oluyor sanırsam demi azmi yumurtan oluşuyor canım kaç embriyon olusmustu
gebze/ kocaeli de oturuyorum altunizade bahceci cem celiğin hastasıydım canım 2. denemem di ilkinde tuttu 7. hafta gelişmedi kürtaj oldum , . denemem de böyle işte sonuclandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…