- 15 Ekim 2019
- 464
- 683
- 23
- 46
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #5.541
Bel ağrım yok ama kasıklarda hafif var canımkasik agrisi ve vel agrisi yasayan ark var mii
Yaa ben hwp turşusunu yerdimm ama böyle daha güzelmiş bu yaşıma geldim anca yedimmÇok seciyorum pancarı yaaa
Diğer tedavinden önce polen falan ye canım yumurta kaliten artsın inşallah canım diğer tedavin olumlu olsun6 yumurta toplanmıştı iki tanesi 4. güne gitti biri taze transfer diğeri de dondurulmuş oldu canım . bir sonraki tedaviye kısmet diyelim
Evet belirtilere ilaç kullandığınız müddetçe itibar etmeyin kizlar. Çünkü hamileyken hangi hormonlar yükseliyorsa, onları yükseltiyorlar. Göğüsler hassaslaşır tabii. Bi sürü progesteron hormonu alıyoruz. Kasıklar da ağırır. Progesteron sökülmesini de engelliyor. Konuya değinmiştin diye sana yazdım. Yoksa genel bir mesaj. Duydunuz mu kızlaaaarevde 6. gün yapmıştım negatif çıkmıştı , bugün sabahta erken gebelik yaptım ama hiç iki çizgi de cıkmamıştı test bozuktu ondan kan verdimdoktora göndermedim daha erken falan yaptın der mi diye düşündüm normalde 28 inde yapmam gerektiğini söylemişti canım bende şok oldum demek göğüs hassasiyeti kasık batmaları kramplar ilaçlara bağlı hormonalmiş
çiğ olarak mı yiyyorsunYaa ben hwp turşusunu yerdimm ama böyle daha güzelmiş bu yaşıma geldim anca yedimm
Ben turşusunu çok yiyemiyorum. Ödem yapıyor hemen. Ama her haliyle şahaneYaa ben hwp turşusunu yerdimm ama böyle daha güzelmiş bu yaşıma geldim anca yedimm
iyi dileklerin için çok teşekkür ediyorum , sizlerden de arasıra bakarım güzel haberlerinizi bekliyorumDiğer tedavinden önce polen falan ye canım yumurta kaliten artsın inşallah canım diğer tedavin olumlu olsun
Benimde ayın 27 28i gibi adetim gelecek transfer hazırlığına başlıyacaz cem beyde sen adetin kaçıncı günü aramıştın estrofermmi veriyor sadece sonrasında kaçıncı gün muayene ve transfer cem beyde devam edeceksin?iyi dileklerin için çok teşekkür ediyorum , sizlerden de arasıra bakarım güzel haberlerinizi bekliyorum
Benim transferden sonraki 10. Günüm bugün test yapmasam hamile değilim kesin derdim 0 belirti hiç bir şey yok belirti arayıp üzmeyin kendiniziBende hıc Bı degısıklık hissetmiyorum evde oyle istirahat edıyorum batma acıma bısey yok ınsallah sonu guzel olur ne bileyim kafama takılmıyor degıl arada
Suyunu sıkıyorum canım bide havuç suyu sıkıyorum miss gibi oluyorçiğ olarak mı yiyyorsun
Havuç fazla tüketmeyin yazıyor ama her yerde ya emin misiniz sizEvet bugün 3.gün. Havuç ve pancar bebişin tutunmasına yardımcı oluyor ve kabızlığa iyi geliyor
Böyle güzel olduğunu bilsem daha önce yerdim valla şahane bişeeBen turşusunu çok yiyemiyorum. Ödem yapıyor hemen. Ama her haliyle şahanesen transfer oldun sanırsam öyle mi?
Herşeyin fazlası zarar tabiki günde 2 havuçla suyunu sıkıyorumSuyunu sıkıyorum canım bide havuç suyu sıkıyorum miss gibi oluyor
Havuç fazla tüketmeyin yazıyor ama her yerde ya emin misiniz siz
Herkes ayrı bişey söylüyor neye kime inanacağımı şaşırdım gerçekten bende kaç yerde okudum fazla tüketilmemesi gerekenlerin içinde havucu
Çok yemeden herşeyden yenebilir havucu çok yerden sağlıklı olarak okudum.önemlisi sağlıklı beslenme hayatım benceHerkes ayrı bişey söylüyor neye kime inanacağımı şaşırdım gerçekten bende kaç yerde okudum fazla tüketilmemesi gerekenlerin içinde havucu
Orası öyle tabi maksat sağlıklı beslenmekte işte rahim hareketini artıran şeyleri yememeye çalışıyorum bende kendimceÇok yemeden herşeyden yenebilir havucu çok yerden sağlıklı olarak okudum.önemlisi sağlıklı beslenme hayatım bence
Gayet güzel. Benim de o civarlardaydı o aşamada. Haftaya opu var o zaman :)Kızlar hepinize mrb. Bugün kontrol vardı ve iğnelerle ve ilaç tedavisindeyiz. 5 gün oldu başlayalı. Muaynede yumurtalıkların biyüklüklerş şu anda 10 11 12 nasıl sizce. Cumartesiye kadar devam tekrar muayne dedi. Şu durumda gelişimi nasıl sizce. Bu aşamalardan geçen arkadaşlar sizlerin nasıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?