Aralık - Ocak Transfer olacaklar

6 yumurta toplanmıştı iki tanesi 4. güne gitti biri taze transfer diğeri de dondurulmuş oldu canım . bir sonraki tedaviye kısmet diyelim
Diğer tedavinden önce polen falan ye canım yumurta kaliten artsın inşallah canım diğer tedavin olumlu olsun

Evet belirtilere ilaç kullandığınız müddetçe itibar etmeyin kizlar. Çünkü hamileyken hangi hormonlar yükseliyorsa, onları yükseltiyorlar. Göğüsler hassaslaşır tabii. Bi sürü progesteron hormonu alıyoruz. Kasıklar da ağırır. Progesteron sökülmesini de engelliyor. Konuya değinmiştin diye sana yazdım. Yoksa genel bir mesaj. Duydunuz mu kızlaaaar

iyi dileklerin için çok teşekkür ediyorum , sizlerden de arasıra bakarım güzel haberlerinizi bekliyorum
Benimde ayın 27 28i gibi adetim gelecek transfer hazırlığına başlıyacaz cem beyde sen adetin kaçıncı günü aramıştın estrofermmi veriyor sadece sonrasında kaçıncı gün muayene ve transfer cem beyde devam edeceksin?

Bende hıc Bı degısıklık hissetmiyorum evde oyle istirahat edıyorum batma acıma bısey yok ınsallah sonu guzel olur ne bileyim kafama takılmıyor degıl arada
Benim transferden sonraki 10. Günüm bugün test yapmasam hamile değilim kesin derdim 0 belirti hiç bir şey yok belirti arayıp üzmeyin kendinizi

Kızlar hepinize mrb. Bugün kontrol vardı ve iğnelerle ve ilaç tedavisindeyiz. 5 gün oldu başlayalı. Muaynede yumurtalıkların biyüklüklerş şu anda 10 11 12 nasıl sizce. Cumartesiye kadar devam tekrar muayne dedi. Şu durumda gelişimi nasıl sizce. Bu aşamalardan geçen arkadaşlar sizlerin nasıldı

Gayet güzel. Benim de o civarlardaydı o aşamada. Haftaya opu var o zaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…