- 9 Ekim 2020
- 5.927
- 7.969
- 148
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #5.641
napalım zaten zor bir süreç en ufak bir şeyde telaş yapılıyor.psikolojik bir savaş resmen.yorucu ve heyecanlıAy tüp bebek annelerin işi hep çok zor altinda bişi ariyoruz
napalım zaten zor bir süreç en ufak bir şeyde telaş yapılıyor.psikolojik bir savaş resmen.yorucu ve heyecanlı
Dıptıs dıptısTamm senin içindeyandırcam .gel beraber gezek
Adetin 18'le 20. Günü arası genel olarak tabii. Kişisel değişebilir.Dostlar bu transfer olayı kaçıncı gün oluyor genelde.
Öyle olması gerekiyor dimiSon adet tarihini baz alıyorlar bildiğim kadarıyla
EvetÖyle olması gerekiyor dimi
Çarşambaya kadar görünür dedi artık gidip bakcz bakalımAy hadi hayırlısı kese görmeye o kadar erken mı çağırıyorlar
Çok teşekkür ederim senin de gözün Aydın olsunİns kese görünür gozunuzaydun şimdiden
Çok sevindim canım hayırlısı inşallahÇarşambaya kadar görünür dedi artık gidip bakcz bakalımbugün de baktı da göremedi ama yerini hazırlamış rahim kalınlığın iyi dedi
Ablam bana etiket düşmüyor girip bakınca görüyorum ben iyiyim çok şükür sen nasılsınAhsen555 küçüğüm nerelerdesin? Biralarda görünmüyorsun. Takip ediyorum ama seni iyi misin? Nasıl gidiyor gebelik?
Alttaan mı baktırdın canım değerin kaçken baktırdınÇarşambaya kadar görünür dedi artık gidip bakcz bakalımbugün de baktı da göremedi ama yerini hazırlamış rahim kalınlığın iyi dedi
Ayyy meleğim benim, girmiş aramış yaaa kıyamamAblam bana etiket düşmüyor girip bakınca görüyorum ben iyiyim çok şükür sen nasılsın
Yok alttan değil normal karından baktı zaten şansa belki görürüz diyerek baktık değerim daha az dün 403 tü işte olsa olsa bugün 550 falandırAlttaan mı baktırdın canım değerin kaçken baktırdın
Anladım canımYok alttan değil normal karından baktı zaten şansa belki görürüz diyerek baktık değerim daha az dün 403 tü işte olsa olsa bugün 550 falandır
Bende zeytin yag fayda ediyor birde ac karnina hurmaErik yokta kayısı yiyorum gece gündüz ben en iyisi arkadaşların söylediği şurubu alayım koficim teşekkür ederim
Bugün bi bakalım kese var mı falan diyince aklım başımdan uçtu şurup yazdıracaktım arkadaşların dediği şurubu unutmuşumBende zeytin yag fayda ediyor birde ac karnina hurma
Ve beklemelinapalım zaten zor bir süreç en ufak bir şeyde telaş yapılıyor.psikolojik bir savaş resmen.yorucu ve heyecanlı
Anladım İnşKorkma cnm banada oldu aynısı transfermin iptal edildiği gün eve geldim uyudum brz bi kalktm altm ıslak altıma yaptım felan sandm o derece bi baktm su gibi kokusuz bir sıvı.sanırım ilaç birikmiş içerde çözündüğü zamnda su gibi akmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?