- 20 Ocak 2020
- 3.065
- 5.756
- 78
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #5.661
Hangi sayfaymışbaska bi topikte bizim grubu begenmemislerkadinlar sohbet grubuymus tedaviden cok hersey varmis e napak yani stresimizj atiyokk aplalarimmm
aman bosver banlanmayalim durduk yereHangi sayfaymış
aman bosver banlanmayalim durduk yere
Ben de anlamadım hayatım ya ilk kez böyle bişey yaşıyorum. Akışına bıraktım. Söktürücü de yazdırsam mı yazdırmasam mı karar veremedim. Söktürücü geçen aydan ufak yumurta kaldıysa yani kist olduysa onu da söküyo mu?Kizlar mesajlari anca okuyabildim.. bugun pek guzel haberler alamadik inshaAllah pes etmek yokhepiniz icin biran once hayirli haberler vermenizi diliyorum buraya girince soyle gule oynaya dediko yapak ne var Allahim buyuk kizlar dua ediyorum hepinize kofi PlutonMerkez dayimin gizlari sizde olun gayri su adeti buneydiki herii ustumuzde bi musibet Rabbimnasip6103 canim biraz daha iyi olmana sevindim umarim kontrolun de iyi gecer
Bi muayene olsanmi acaba adetin yaklastigini gorebiliyorlar ya hani endometrium a bakiyorlar ozaman kist vesayre de gozukebilir herhalde bence al su sokturucuyu pcos yoktu degilmi senin? Zaten bide ilac kullanmaya kullaniyoruz al gitsinBen de anlamadım hayatım ya ilk kez böyle bişey yaşıyorum. Akışına bıraktım. Söktürücü de yazdırsam mı yazdırmasam mı karar veremedim. Söktürücü geçen aydan ufak yumurta kaldıysa yani kist olduysa onu da söküyo mu?
Sagol canim Allah razi olsun dualarinda unutma ben bol yatislardayim ara ara lekelenmelerim oluyo pazartesi gidecem inslalah doktora sıkıntı cikmaz saglikla kucaklarimiza aliriz inslalahKizlar mesajlari anca okuyabildim.. bugun pek guzel haberler alamadik inshaAllah pes etmek yokhepiniz icin biran once hayirli haberler vermenizi diliyorum buraya girince soyle gule oynaya dediko yapak ne var Allahim buyuk kizlar dua ediyorum hepinize kofi PlutonMerkez dayimin gizlari sizde olun gayri su adeti buneydiki herii ustumuzde bi musibet Rabbimnasip6103 canim biraz daha iyi olmana sevindim umarim kontrolun de iyi gecer
Aslinda bi muayene olsan dicem canim ama belki kist vs olmus olabilirmi kiBen de anlamadım hayatım ya ilk kez böyle bişey yaşıyorum. Akışına bıraktım. Söktürücü de yazdırsam mı yazdırmasam mı karar veremedim. Söktürücü geçen aydan ufak yumurta kaldıysa yani kist olduysa onu da söküyo mu?
Birde maydonozu dene canim maydonuz kaynat suyunu ic ac karna sabahlariBen de anlamadım hayatım ya ilk kez böyle bişey yaşıyorum. Akışına bıraktım. Söktürücü de yazdırsam mı yazdırmasam mı karar veremedim. Söktürücü geçen aydan ufak yumurta kaldıysa yani kist olduysa onu da söküyo mu?
Ediyorum baciko yazilari okudukca herkezi dualarimda bulunduruyorum Rabbim hepimizi yavrularimiza kavustursunSagol canim Allah razi olsun dualarinda unutma ben bol yatislardayim ara ara lekelenmelerim oluyo pazartesi gidecem inslalah doktora sıkıntı cikmaz saglikla kucaklarimiza aliriz inslalah
Hiç söyleme bence baskı oluyor üzerimde canımarkadaşlar bir şey danışmak istiyorum. Bizim yarın doktorla görüşmemiz var tüp bebek tedavisi için başlayacağız. Fakat biz kimseye söylemedik eşim ve benim aramda. Eşimde 8-17.00 arası çalışıyor süreçte yalnız olacağım çok zorlanır kıyım transfer sonrası? Bir kişiyede olsa söylemeli miyim ?
Alla alla ben bir topik gördüm öle başka topıklerde mi var elştirenbaska bi topikte bizim grubu begenmemislerkadinlar sohbet grubuymus tedaviden cok hersey varmis e napak yani stresimizj atiyokk aplalarimmm
Ya bebem 2020bitsin artık gına geldik bu yıldan ugursuz müsibet yıl yaKizlar mesajlari anca okuyabildim.. bugun pek guzel haberler alamadik inshaAllah pes etmek yokhepiniz icin biran once hayirli haberler vermenizi diliyorum buraya girince soyle gule oynaya dediko yapak ne var Allahim buyuk kizlar dua ediyorum hepinize kofi PlutonMerkez dayimin gizlari sizde olun gayri su adeti buneydiki herii ustumuzde bi musibet Rabbimnasip6103 canim biraz daha iyi olmana sevindim umarim kontrolun de iyi gecer
Pcos yok canım. Dr'a msj attim gel demedi. 2 3 gün bekleyelim olmazsa söktürücü reçete ederiz dedi. Yarin 4'e kadar beklerim.dr'a yazarım sonra da. Karabaş da mı söktürüyormuş? Yarın akşam denerim onu daBi muayene olsanmi acaba adetin yaklastigini gorebiliyorlar ya hani endometrium a bakiyorlar ozaman kist vesayre de gozukebilir herhalde bence al su sokturucuyu pcos yoktu degilmi senin? Zaten bide ilac kullanmaya kullaniyoruz al gitsinbide su karabas otunu denesen ilac almayim diyosan hani
15 de canim Allah razi olsun inslalah saglikla ilerler saglikla hayirla kucaklarimiza aliriz burdaki herkesEdiyorum baciko yazilari okudukca herkezi dualarimda bulunduruyorum Rabbim hepimizi yavrularimiza kavustursunPazartesi guzel haberlerini beklicez burda tam kactaydi
Dr gel demedi söktürücü yazarız dediAslinda bi muayene olsan dicem canim ama belki kist vs olmus olabilirmi ki
Yani sokebilir opudan sonrada kullandik onda bile hemen gelmemisti sokturucudeb bi 6 7 gun sonra gelmistiDr gel demedi söktürücü yazarız dedisöktürücü söküyo herhalde
Bütün koca karı otlarını denedm yok anam yok gelmiyoPcos yok canım. Dr'a msj attim gel demedi. 2 3 gün bekleyelim olmazsa söktürücü reçete ederiz dedi. Yarin 4'e kadar beklerim.dr'a yazarım sonra da. Karabaş da mı söktürüyormuş? Yarın akşam denerim onu da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?