Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Kızlar biraz uyudum uyandım , tuvalete gittim peçeteye sildikçe pembe kan geldi .Sonra en son sildiğimde gelmedi , çok korktum Ya .Bu saatte hemşireyi arasam da doktora ulaşamam .Yerleşme kanaması mı bu , hemen yattım fitil saatinde zaten fitil attım bir tane .

Kizlar mesajlari anca okuyabildim.. bugun pek guzel haberler alamadik inshaAllah pes etmek yok hepiniz icin biran once hayirli haberler vermenizi diliyorum buraya girince soyle gule oynaya dediko yapak ne var Allahim buyuk kizlar dua ediyorum hepinize kofi PlutonMerkez dayimin gizlari sizde olun gayri su adeti buneydiki herii ustumuzde bi musibet Rabbimnasip6103 canim biraz daha iyi olmana sevindim umarim kontrolun de iyi gecer

Ben de anlamadım hayatım ya ilk kez böyle bişey yaşıyorum. Akışına bıraktım. Söktürücü de yazdırsam mı yazdırmasam mı karar veremedim. Söktürücü geçen aydan ufak yumurta kaldıysa yani kist olduysa onu da söküyo mu?

Bi muayene olsanmi acaba adetin yaklastigini gorebiliyorlar ya hani endometrium a bakiyorlar ozaman kist vesayre de gozukebilir herhalde bence al su sokturucuyu pcos yoktu degilmi senin? Zaten bide ilac kullanmaya kullaniyoruz al gitsin bide su karabas otunu denesen ilac almayim diyosan hani

Sagol canim Allah razi olsun dualarinda unutma ben bol yatislardayim ara ara lekelenmelerim oluyo pazartesi gidecem inslalah doktora sıkıntı cikmaz saglikla kucaklarimiza aliriz inslalah

Aslinda bi muayene olsan dicem canim ama belki kist vs olmus olabilirmi ki

Birde maydonozu dene canim maydonuz kaynat suyunu ic ac karna sabahlari

Sagol canim Allah razi olsun dualarinda unutma ben bol yatislardayim ara ara lekelenmelerim oluyo pazartesi gidecem inslalah doktora sıkıntı cikmaz saglikla kucaklarimiza aliriz inslalah
Ediyorum baciko yazilari okudukca herkezi dualarimda bulunduruyorum Rabbim hepimizi yavrularimiza kavustursun Pazartesi guzel haberlerini beklicez burda tam kactaydi

Hiç söyleme bence baskı oluyor üzerimde canım

Ya bebem 2020bitsin artık gına geldik bu yıldan ugursuz müsibet yıl yaben hala bekliyorum koficiğimle gelmek bilmiyor

Pcos yok canım. Dr'a msj attim gel demedi. 2 3 gün bekleyelim olmazsa söktürücü reçete ederiz dedi. Yarin 4'e kadar beklerim.dr'a yazarım sonra da. Karabaş da mı söktürüyormuş? Yarın akşam denerim onu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…