- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #5.681
Sabah magnezyum içicem onu yapamam. Yemekten önce olur mu?Birde maydonozu dene canim maydonuz kaynat suyunu ic ac karna sabahlari
Kist oluştuysa onu söküyo herhaldeYani sokebilir opudan sonrada kullandik onda bile hemen gelmemisti sokturucudeb bi 6 7 gun sonra gelmisti
Olur neden olmasin bi arkadasim hep yapardi az karna aksam da icebilirsib kaynat ilik ilik suyunu icSabah magnezyum içicem onu yapamam. Yemekten önce olur mu?
Olmamistir Insallah canim ya birsuur ilac birde üstüne covid oldunKist oluştuysa onu söküyo herhalde
Tarcın bile işe yaramadı. Akşam üstü 4 gibi yazıcam dr'a. Kist mi oldu acaba? O yüzden söktürücü alayım diyorum. Onu da söker herhalde. Yoksa alıştım ben bugün artik gelmemesine. Akışına bıraktımBütün koca karı otlarını denedm yok anam yok gelmiyo
Tamam hayatim çok sağolOlur neden olmasin bi arkadasim hep yapardi az karna aksam da icebilirsib kaynat ilik ilik suyunu ic
BencedeHiç söyleme bence baskı oluyor üzerimde canım
Bana da öyle geliyor ilaçlardan. Bide söktürücü kullanmistim geçen ay yogun geldi, zamanindan önce oldu. Bu kadar dengesizliği kaldiramadi bünyemOlmamistir Insallah canim ya birsuur ilac birde üstüne covid oldun
Ya bilmiyrm ki kist olabilir mi?benmde günüm ama zerre ağrı bi gelen giden yok .ne oldu bize kofican nar suyu,hayıt otu,adaçayı ,ne içtiysem boşTarcın bile işe yaramadı. Akşam üstü 4 gibi yazıcam dr'a. Kist mi oldu acaba? O yüzden söktürücü alayım diyorum. Onu da söker herhalde. Yoksa alıştım ben bugün artik gelmemesine. Akışına bıraktım
Bide hayıtınla hava yapıyodun banaYa bilmiyrm ki kist olabilir mi?benmde günüm ama zerre ağrı bi gelen giden yok .ne oldu bize kofican nar suyu,hayıt otu,adaçayı ,ne içtiysem boş
Kesinlikle vucudumuzda sasti ne yapacağını insalalh sıkıntı olmasinsa gelir bekce hafta sonunaBana da öyle geliyor ilaçlardan. Bide söktürücü kullanmistim geçen ay yogun geldi, zamanindan önce oldu. Bu kadar dengesizliği kaldiramadi bünyem
Ya ne içecemi şaşırdm inanBide hayıtınla hava yapıyodun banaiç iç hemen getirir
Bu durumda biz onları banlarız kiBan yemek o kadar kolay mı ya. Nedir bu ben ne dersem o olur dünyası mı herşeyde ban ban tehtit silahı resmen
Alıştım gelmemesine ya ben bekliyim en iyisiKesinlikle vucudumuzda sasti ne yapacağını insalalh sıkıntı olmasinsa gelir bekce hafta sonuna
Amaaan saldım çayıra modundayım. Hiç umurumun köşesinde değil. Sadece kist takılmıştı aklıma ama herkeste olan bir durum. O yüzden no problem bakarım dalgama beybiYa ne içecemi şaşırdm inanhayıtıda 1kere içtim ama adaçayını 1haftadr içiyorum.yok artık pes ediyorum geliosa gelsin ben boşa kürek çekiyorum bence
Ben de onları beğenmiyorum görmedenbaska bi topikte bizim grubu begenmemislerkadinlar sohbet grubuymus tedaviden cok hersey varmis e napak yani stresimizj atiyokk aplalarimmm
Aynen en iyisi akışına bırakmak hormonal dengemiz bozulmuş artık düzelmesini bekliyelm bariAmaaan saldım çayıra modundayım. Hiç umurumun köşesinde değil. Sadece kist takılmıştı aklıma ama herkeste olan bir durum. O yüzden no problem bakarım dalgama beybi
Elimizden gelen var mı? Yok o zaman dannnnsAynen en iyisi akışına bırakmak hormonal dengemiz bozulmuş artık düzelmesini bekliyelm bari
Elimizden gelen var mı? Yok o zaman dannnns
O değil bu kadar geçeceğini bilsem ailemin yanına giderdim ziyarete. 3 ay olduhormonlarımız dans ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?