Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Bütün koca karı otlarını denedm yok anam yok gelmiyo
Tarcın bile işe yaramadı. Akşam üstü 4 gibi yazıcam dr'a. Kist mi oldu acaba? O yüzden söktürücü alayım diyorum. Onu da söker herhalde. Yoksa alıştım ben bugün artik gelmemesine. Akışına bıraktım

Ya bilmiyrm ki kist olabilir mi?benmde günüm ama zerre ağrı bi gelen giden yok .ne oldu bize kofican nar suyu,hayıt otu,adaçayı ,ne içtiysem boş

Ya ne içecemi şaşırdm inanhayıtıda 1kere içtim ama adaçayını 1haftadr içiyorum.yok artık pes ediyorum geliosa gelsin ben boşa kürek çekiyorum bence
Amaaan saldım çayıra modundayım. Hiç umurumun köşesinde değil. Sadece kist takılmıştı aklıma ama herkeste olan bir durum. O yüzden no problem bakarım dalgama beybi

Amaaan saldım çayıra modundayım. Hiç umurumun köşesinde değil. Sadece kist takılmıştı aklıma ama herkeste olan bir durum. O yüzden no problem bakarım dalgama beybi
Aynen en iyisi akışına bırakmak hormonal dengemiz bozulmuş artık düzelmesini bekliyelm bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…