Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Benim tüp bebeğe başlayacağım ay gelmemişti hayatım da ilkkez adetim iki üç damla kahverengi gelince gittim doktora sonra gece hiç gelmedi tabi biz kalktık Kütahya’dan Ankara’ya gittik otele geçtik sabaha kadar hiç gelmedi doktor baktı gelmez tabi kist oluşmuş dedi dogum kontrol hapı verdi O ay hiç olmadım sonra hapı 15 gün içtim bıraktıktan 4 gün sonra oldum bu ay yaptık tüp bebek bence bi baktır

Belirti mi bilmiyorum canım ama be de öyleyim. Bugün 2. Gün ve ayaklarımı napsam ısıtamıyorum. Onun dışında bir belirti yok şimdilik

Endişelenme canım pembe kahverengi lekelenme olabilir bendede oldu tam kırmızı yoğun kan olursa doktoru arayıp bilgilendir
Bu arada kaçıncı günün bugün
Taburcu olurken bana öyle dediler transfer sonrasi lekelenmeniz olabilir endişelenmeyin dediler yat dinlen allahın izniyle bisey olmaz

İnşallah canım Bugün transfer hariç 7.gün , netten baktım bu günlerde yerleşme kanaması olabiliyormuş .Öyle korktum ki hemen bir test daha yaptım çok şükür hala pozitif Yine de sabah hemşireyi arayacağım , doktora söyleşin diye .Kan sulandırıcı kullanıyorum onu keser mi bilmiyorum .Allahtan kesildi de lekelenme rahatladım

Senin oluyor muydu öyle? Transferi ertelenen bütün arkadaşlarda gecikme oldu. Dr'um çağırmaz mıydı öyle bi durum olsa bilemiyorum yarin yazicam tekrar. Kist olabilir mi diye sorarim. Geçen ay yoktu çünkü. Bi ayda da ne kadarlik bi kist olabilir ki? Varsa, söktürücüyle giderdi belki. Kafam böyle işte

Suan benm yaşadıgım şey bu 4gündr günde 2-3damla kahve lekeler yaşıyorum.pztyr kdr olmassa bi ultrasnda baktıraym

Hiç merak etme bende 9. Gün yaşadım o stresi anlayabiliyorum seni
Sabahtan ara hemşireyi için rahat eder stres yapma

Benim pozitif canım şimdilik bir belirti olabilir
Ayy şaka gibi çoook sevindim gerçekten senin adına. Bugün gün içinde kendi kendime nedir bu ayak üşümesi ilaçlar mı yapır diye düşündüm. Üstüne senin yazdığını görünce şaşırdım. Başka belirtin var mıydı? Varsa hangi günler ve kaçıncı gün embriyosu?

Bende o lekeler mevcut 4gündr bak durduk yere kafama takıldı kist işi ben pztye kdr olmassa kadn doguma gidecem.lekeler bitmio

Kapıdan çıkarken gelir hattabenide götür giderken bide edirneyi gezeyim bizden bi cacık olduğu yok zaten anamızdan bekleyelim die doğmuşuz biz
Ay ne güzel olurdu valla. Bu mevsimde sabahları göz gözü görmez, heryer sis. Gezmesi o kadar şahane ki. Ama bir müddet sonra kör mü olucam fobisi başlıyor

Ay ne güzel olurdu valla. Bu mevsimde sabahları göz gözü görmez, heryer sis. Gezmesi o kadar şahane ki. Ama bir müddet sonra kör mü olucam fobisi başlıyor
yaaa valla gezmek için çıldırıyorum zaten sis mis tanımam dolu yağsada umursamam sen beni de götür alak başımızı gidek edirneye

Bende o lekeler mevcut 4gündr bak durduk yere kafama takıldı kist işi ben pztye kdr olmassa kadn doguma gidecem.lekeler bitmio
Bide progesteron kullandin sen ondam olmasin? Ben de yarin dr'a sorucam kist mi oldu acaba diye. Valla gecen ay olmayam kist söktürücüyle atilir herhalde. Zorla kendimizi kistli de yaptik tebrik ederim kardeşim gel öpim

Benim sıfırdan tedaviye başlamaydı sadece transfer değil ama bi önce ki ay tamam adet oldum diğer ay yabi gideceğim ay tüp bebeğe adet hiç olmadım bende şaşırdım bi ay da ne oldu da kist oldu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…