- 9 Ekim 2020
- 5.927
- 7.969
- 148
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #5.701
Yaaa .ailen nerde peki? şimdi sen gitsen bu seferde regl olacagın tutarO değil bu kadar geçeceğini bilsem ailemin yanına giderdim ziyarete. 3 ay oldu
Yoldayken tutar emin olYaaa .ailen nerde peki? şimdi sen gitsen bu seferde regl olacagın tutar
Benim tüp bebeğe başlayacağım ay gelmemişti hayatım da ilkkez adetim iki üç damla kahverengi gelince gittim doktora sonra gece hiç gelmedi tabi biz kalktık Kütahya’dan Ankara’ya gittik otele geçtik sabaha kadar hiç gelmedi doktor baktı gelmez tabi kist oluşmuş dedi dogum kontrol hapı verdi O ay hiç olmadım sonra hapı 15 gün içtim bıraktıktan 4 gün sonra oldum bu ay yaptık tüp bebek bence bi baktırTarcın bile işe yaramadı. Akşam üstü 4 gibi yazıcam dr'a. Kist mi oldu acaba? O yüzden söktürücü alayım diyorum. Onu da söker herhalde. Yoksa alıştım ben bugün artik gelmemesine. Akışına bıraktım
Kapıdan çıkarken gelir hattaYoldayken tutar emin oledirnede
Belirti mi bilmiyorum canım ama be de öyleyim. Bugün 2. Gün ve ayaklarımı napsam ısıtamıyorum. Onun dışında bir belirti yok şimdilikKızlar transfer sonrası ayak üşümesi yaşayan var mı? yani 2-3 gündür ne yaparsam yapayım ayaklarım ısınmıyor .Transfr öncesi böyle bir durum yoktu, evde sıcak .Daha önceki transferlerimde böyle olmamıştı , belirtilere takılmam normalde ama bu bir belirti olabilir mi ?
Endişelenme canım pembe kahverengi lekelenme olabilir bendede oldu tam kırmızı yoğun kan olursa doktoru arayıp bilgilendirKızlar biraz uyudum uyandım , tuvalete gittim peçeteye sildikçe pembe kan geldi .Sonra en son sildiğimde gelmedi , çok korktum Ya .Bu saatte hemşireyi arasam da doktora ulaşamam .Yerleşme kanaması mı bu , hemen yattım fitil saatinde zaten fitil attım bir tane .
Benim pozitif canım şimdilik bir belirti olabilirBelirti mi bilmiyorum canım ama be de öyleyim. Bugün 2. Gün ve ayaklarımı napsam ısıtamıyorum. Onun dışında bir belirti yok şimdilik
İnşallah canım Bugün transfer hariç 7.gün , netten baktım bu günlerde yerleşme kanaması olabiliyormuş .Öyle korktum ki hemen bir test daha yaptım çok şükür hala pozitifEndişelenme canım pembe kahverengi lekelenme olabilir bendede oldu tam kırmızı yoğun kan olursa doktoru arayıp bilgilendir
Bu arada kaçıncı günün bugün
Taburcu olurken bana öyle dediler transfer sonrasi lekelenmeniz olabilir endişelenmeyin dediler yat dinlen allahın izniyle bisey olmaz
Senin oluyor muydu öyle? Transferi ertelenen bütün arkadaşlarda gecikme oldu. Dr'um çağırmaz mıydı öyle bi durum olsa bilemiyorumBenim tüp bebeğe başlayacağım ay gelmemişti hayatım da ilkkez adetim iki üç damla kahverengi gelince gittim doktora sonra gece hiç gelmedi tabi biz kalktık Kütahya’dan Ankara’ya gittik otele geçtik sabaha kadar hiç gelmedi doktor baktı gelmez tabi kist oluşmuş dedi dogum kontrol hapı verdi O ay hiç olmadım sonra hapı 15 gün içtim bıraktıktan 4 gün sonra oldum bu ay yaptık tüp bebek bence bi baktır
Suan benm yaşadıgım şey bu 4gündr günde 2-3damla kahve lekeler yaşıyorum.pztyr kdr olmassa bi ultrasnda baktıraymBenim tüp bebeğe başlayacağım ay gelmemişti hayatım da ilkkez adetim iki üç damla kahverengi gelince gittim doktora sonra gece hiç gelmedi tabi biz kalktık Kütahya’dan Ankara’ya gittik otele geçtik sabaha kadar hiç gelmedi doktor baktı gelmez tabi kist oluşmuş dedi dogum kontrol hapı verdi O ay hiç olmadım sonra hapı 15 gün içtim bıraktıktan 4 gün sonra oldum bu ay yaptık tüp bebek bence bi baktır
Hiç merak etme bende 9. Gün yaşadım o stresi anlayabiliyorum seniİnşallah canım Bugün transfer hariç 7.gün , netten baktım bu günlerde yerleşme kanaması olabiliyormuş .Öyle korktum ki hemen bir test daha yaptım çok şükür hala pozitifYine de sabah hemşireyi arayacağım , doktora söyleşin diye .Kan sulandırıcı kullanıyorum onu keser mi bilmiyorum .Allahtan kesildi de lekelenme rahatladım
Ayy şaka gibi çoook sevindim gerçekten senin adına. Bugün gün içinde kendi kendime nedir bu ayak üşümesi ilaçlar mı yapır diye düşündüm. Üstüne senin yazdığını görünce şaşırdım. Başka belirtin var mıydı? Varsa hangi günler ve kaçıncı gün embriyosu?Benim pozitif canım şimdilik bir belirti olabilir
Bende o lekeler mevcut 4gündr bak durduk yere kafama takıldı kist işi ben pztye kdr olmassa kadn doguma gidecem.lekeler bitmioSenin oluyor muydu öyle? Transferi ertelenen bütün arkadaşlarda gecikme oldu. Dr'um çağırmaz mıydı öyle bi durum olsa bilemiyorumyarin yazicam tekrar. Kist olabilir mi diye sorarim. Geçen ay yoktu çünkü. Bi ayda da ne kadarlik bi kist olabilir ki? Varsa, söktürücüyle giderdi belki. Kafam böyle işte
Ay ne güzel olurdu valla. Bu mevsimde sabahları göz gözü görmez, heryer sis. Gezmesi o kadar şahane ki. Ama bir müddet sonra kör mü olucam fobisi başlıyorKapıdan çıkarken gelir hattabenide götür giderken bide edirneyi gezeyim bizden bi cacık olduğu yok zaten anamızdan bekleyelim die doğmuşuz biz
yaaa valla gezmek için çıldırıyorum zaten sis mis tanımam dolu yağsada umursamam sen beni de götür alak başımızı gidek edirneyeAy ne güzel olurdu valla. Bu mevsimde sabahları göz gözü görmez, heryer sis. Gezmesi o kadar şahane ki. Ama bir müddet sonra kör mü olucam fobisi başlıyor
Bide progesteron kullandin sen ondam olmasin? Ben de yarin dr'a sorucam kist mi oldu acaba diye. Valla gecen ay olmayam kist söktürücüyle atilir herhalde. Zorla kendimizi kistli de yaptik tebrik ederim kardeşim gel öpimBende o lekeler mevcut 4gündr bak durduk yere kafama takıldı kist işi ben pztye kdr olmassa kadn doguma gidecem.lekeler bitmio
AghA bebeğimmmmm sen bugün test yapmışın?
Gidek de bi ciğer yiyekyaaa valla gezmek için çıldırıyorum zaten sis mis tanımam dolu yağsada umursamam sen beni de götür alak başımızı gidek edirneye
Benim sıfırdan tedaviye başlamaydı sadece transfer değil ama bi önce ki ay tamam adet oldum diğer ay yabi gideceğim ay tüp bebeğe adet hiç olmadım bende şaşırdım bi ay da ne oldu da kist oldu diyeSenin oluyor muydu öyle? Transferi ertelenen bütün arkadaşlarda gecikme oldu. Dr'um çağırmaz mıydı öyle bi durum olsa bilemiyorumyarin yazicam tekrar. Kist olabilir mi diye sorarim. Geçen ay yoktu çünkü. Bi ayda da ne kadarlik bi kist olabilir ki? Varsa, söktürücüyle giderdi belki. Kafam böyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?