- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #5.721
Evet erken öten horozu keserler hesabına döndü. Aldım cevabımı oturdum aşağı
İşte benim kahve leke oldu kist çıktıBende o lekeler mevcut 4gündr bak durduk yere kafama takıldı kist işi ben pztye kdr olmassa kadn doguma gidecem.lekeler bitmio
Teşekkür ederim canım çok sağolHiç merak etme bende 9. Gün yaşadım o stresi anlayabiliyorum seni
Sabahtan ara hemşireyi için rahat eder stres yapma
Ondan önceki ay ultrasonlar bakmişlar mıydı ki? Ben de çok şaşkınım dr'a sorucam ayşecim bakalım ne dicek bu sefer?Benim sıfırdan tedaviye başlamaydı sadece transfer değil ama bi önce ki ay tamam adet oldum diğer ay yabi gideceğim ay tüp bebeğe adet hiç olmadım bende şaşırdım bi ay da ne oldu da kist oldu diye
Bide progesteron kullandin sen ondam olmasin? Ben de yarin dr'a sorucam kist mi oldu acaba diye. Valla gecen ay olmayam kist söktürücüyle atilir herhalde. Zorla kendimizi kistli de yaptik tebrik ederim kardeşim gel öpim
Bana bunu neden yaptın ayşuuuuu neden bunu kafama soktun daha uyuyamam hayali bir kistim var şuan pzt dra gidecemİşte benim kahve leke oldu kist çıktı
Canım benim taze 5.gün embriyosu .Açıkcası bir kaç gün ayak üşümem çok oldu .Diğer tramsferimlerimde olmamıştı .bir kaç gündür ara ara sağ kaşığıma sancı batma Giriyor .Ha birde çatlatma iğnesi vurulduğumdan beri göğüslerim çok ağrıyordu , hala dokunduğumda baya hassaslar ve büyümüşler .Ben daha önceki transferlerimde göğüs ağrım asla olmadı o kadar ilaca rağmen .Bugün transfer günü hariç 7.gün.İnşallah seninde pozitiftirAyy şaka gibi çoook sevindim gerçekten senin adına. Bugün gün içinde kendi kendime nedir bu ayak üşümesi ilaçlar mı yapır diye düşündüm. Üstüne senin yazdığını görünce şaşırdım. Başka belirtin var mıydı? Varsa hangi günler ve kaçıncı gün embriyosu?
Kı.ımızdan element uydurmada üstümüze yok haaArtık hayali bir kistimiz var oleyyyy başardık konuyu biyere bağlayabildik nihayet.suçlu kist.progesteronda olabilir bize söktürücü göz kırpıyor .çok heyecanlı kardeşçiğim hayatımız full atraksyon
Ayy inşallah sen bana uğur getirCanım benim taze 5.gün embriyosu .Açıkcası bir kaç gün ayak üşümem çok oldu .Diğer tramsferimlerimde olmamıştı .bir kaç gündür ara ara sağ kaşığıma sancı batma Giriyor .Ha birde çatlatma iğnesi vurulduğumdan beri göğüslerim çok ağrıyordu , hala dokunduğumda baya hassaslar ve büyümüşler .Ben daha önceki transferlerimde göğüs ağrım asla olmadı o kadar ilaca rağmen .Bugün transfer günü hariç 7.gün.İnşallah seninde pozitiftir
Yaaa kuzummm ama napak herkes erkenden başlıyor rekor sevinçlide 2.gün başladı sana nasl kızalım .2gün bekle de öle yap diğeriniEvet erken öten horozu keserler hesabına döndü. Aldım cevabımı oturdum aşağı
Mecbur bekleyeceğim zaten bat ım da o tarihler saldım çayıra mevlam kayıraYaaa kuzummm ama napak herkes erkenden başlıyor rekor sevinçlide 2.gün başladı sana nasl kızalım .2gün bekle de öle yap diğerini
Bakıldı tüp bebeğimi yapan doktor Ankara da Ağustos da baktı bomba gibi rahmimin yumurtalıkların süper dedi Kasım da adet yok kist oluşmuş sor bence aklına takılmasın kafan rahat eder hatta sorunca belki olursun direkOndan önceki ay ultrasonlar bakmişlar mıydı ki? Ben de çok şaşkınım dr'a sorucam ayşecim bakalım ne dicek bu sefer?
Ay demese miyidmBana bunu neden yaptın ayşuuuuu neden bunu kafama soktun daha uyuyamam hayali bir kistim var şuan pzt dra gidecem
Evet şekerim öyle yapıyim ben yarınBakıldı tüp bebeğimi yapan doktor Ankara da Ağustos da baktı bomba gibi rahmimin yumurtalıkların süper dedi Kasım da adet yok kist oluşmuş sor bence aklına takılmasın kafan rahat eder hatta sorunca belki olursun direk
evt en güzeli kafaya takma gününü bekle .herkeste aynı değerler cıkmıyor herkesn 5.gun çıkmıyor biz böle böle sıyorcaz az kaldıMecbur bekleyeceğim zaten bat ım da o tarihler saldım çayıra mevlam kayıra
Hadi hayırlısı canoMecbur bekleyeceğim zaten bat ım da o tarihler saldım çayıra mevlam kayıra
evt bende bu hormonların. Bipppppp sansür koyuyorumAy demese miyidmherkeste aynı olmaz ya hemen. Moda girme sende ben bu hormonların varya
Kendimizi kistli de yaptık biz. Bi o kusur kalmıştıAy demese miyidmherkeste aynı olmaz ya hemen. Moda girme sende ben bu hormonların varya
ciğer işinde ben yokum baco
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?