Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Benim sıfırdan tedaviye başlamaydı sadece transfer değil ama bi önce ki ay tamam adet oldum diğer ay yabi gideceğim ay tüp bebeğe adet hiç olmadım bende şaşırdım bi ay da ne oldu da kist oldu diye
Ondan önceki ay ultrasonlar bakmişlar mıydı ki? Ben de çok şaşkınım dr'a sorucam ayşecim bakalım ne dicek bu sefer?

Bide progesteron kullandin sen ondam olmasin? Ben de yarin dr'a sorucam kist mi oldu acaba diye. Valla gecen ay olmayam kist söktürücüyle atilir herhalde. Zorla kendimizi kistli de yaptik tebrik ederim kardeşim gel öpim
Artık hayali bir kistimiz var oleyyyy başardık konuyu biyere bağlayabildik nihayet.suçlu kist.progesteronda olabilir bize söktürücü göz kırpıyor .çok heyecanlı kardeşçiğim hayatımız full atraksyon

Canım benim taze 5.gün embriyosu .Açıkcası bir kaç gün ayak üşümem çok oldu .Diğer tramsferimlerimde olmamıştı .bir kaç gündür ara ara sağ kaşığıma sancı batma Giriyor .Ha birde çatlatma iğnesi vurulduğumdan beri göğüslerim çok ağrıyordu , hala dokunduğumda baya hassaslar ve büyümüşler .Ben daha önceki transferlerimde göğüs ağrım asla olmadı o kadar ilaca rağmen .Bugün transfer günü hariç 7.gün.İnşallah seninde pozitiftir

Kı.ımızdan element uydurmada üstümüze yok haa bakarsın sabah ikimzde oluruz

Ayy inşallah sen bana uğur getir

Ondan önceki ay ultrasonlar bakmişlar mıydı ki? Ben de çok şaşkınım dr'a sorucam ayşecim bakalım ne dicek bu sefer?
Bakıldı tüp bebeğimi yapan doktor Ankara da Ağustos da baktı bomba gibi rahmimin yumurtalıkların süper dedi Kasım da adet yok kist oluşmuş sor bence aklına takılmasın kafan rahat eder hatta sorunca belki olursun direk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…