- 7 Ocak 2009
- 7.086
- 11.515
- 773
- 35
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #5.741
Yapma gece gece hep açım hiç doymuyorumGidek de bi ciğer yiyeksonra da köfte yiyek
ciğer işinde ben yokum bacosakatat yiyemiyorum eti hayatıma sokalı 10sene oldu köfte piyaz ayran 3lüsüne atlarım ama ne zamn gidiyoruz???
Giderken benide unutmayınciğer işinde ben yokum bacosakatat yiyemiyorum eti hayatıma sokalı 10sene oldu köfte piyaz ayran 3lüsüne atlarım ama ne zamn gidiyoruz???
Ohooo ciğer yemeyenle gitmem ben arkadaşciğer işinde ben yokum bacosakatat yiyemiyorum eti hayatıma sokalı 10sene oldu köfte piyaz ayran 3lüsüne atlarım ama ne zamn gidiyoruz???
Parmağı koymayı unutmuşsun
Gelen belimden tutunsun. Çufçufculuk yapa yapa gideriz
Koşarak gelirim edirne ciğeri yemeye
ya eşimde ölüyor bana edirne ciğer yedirmek için.hiç daha ağzıma sürmedim senin için yerim artık yoksa beni götürmücenOhooo ciğer yemeyenle gitmem ben arkadaşbu bildiğin ciģerlerden değil. Seni etobur sakatatobur yapıcam
hayın kofi yasaklar olmasaydı valla takılırdım peşine çufçuf giderdikParmağı koymayı unutmuşsunkaşarlı köfte de yerim ben hepsini yerim
Ayyy bebeğim kıyamam sana çok pardonYapma gece gece hep açım hiç doymuyorum
hah tamm sen ilk ciğer aşercen kesinnnKoşarak gelirim edirne ciğeri yemeye
Aynen doktora gidin zaten doktor bişey yok derse o gün olursunuz benceevt bende bu hormonların. Bipppppp sansür koyuyorumama genede tedbirli olmak lazm ben pzt dra giderm evımın dibi zaten hastane.aklımdan cıkmaz yoksa
Tamm var mı başka kızlar? Arkadaki öndekinin belinden tutsun. Hadi bakalımya eşimde ölüyor bana edirne ciğer yedirmek için.hiç daha ağzıma sürmedim senin için yerim artık yoksa beni götürmücenbende gelecemmmm Ssevincli de gelsin oda aç
psikolojik bir savaşın içindeyiz.bana inat gelmiyor şuan dediğin gibi drun kapısına gitsem gelirAynen doktora gidin zaten doktor bişey yok derse o gün olursunuz bence
OoooKoşarak gelirim edirne ciğeri yemeye
Bi doymadık gitti.kimimiz hamıle die kımımız de hormonlardan ama asla pis boğazlıktan değilTamm var mı başka kızlar? Arkadaki öndekinin belinden tutsun. Hadi bakalım
Ben en son gittigimde market dışında çıkmadık çarşıya falanhayın kofi yasaklar olmasaydı valla takılırdım peşine çufçuf giderdik
Benim doğduğumdan beri hormonlarım yemeğe odaklanmış napiyimBi doymadık gitti.kimimiz hamıle die kımımız de hormonlardan ama asla pis boğazlıktan değil
Bu yazı nasl değerlendiriosun pardon? Karnın burnunda olcak nereye gezion hayırdırBen en son gittigimde market dışında çıkmadık çarşıya falanyazı iyi değerlendirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?