- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #5.761
2020 yazından bahsediyorumBu yazı nasl değerlendiriosun pardon? Karnın burnunda olcak nereye gezion hayırdır
Benim doğduğumdan beri hormonlarım yemeğe odaklanmış napiyimtamamen hormonel. Eşim diyo ki sen aşersen bana zor gelmez alışık kuşum
görende seni ağır yaşamlar sanacak sanki dünyayı yiyorsunBenim doğduğumdan beri hormonlarım yemeğe odaklanmış napiyimtamamen hormonel. Eşim diyo ki sen aşersen bana zor gelmez alışık kuşum
İyi madem kisti suçla şuan rahatlat kafanı azpsikolojik bir savaşın içindeyiz.bana inat gelmiyor şuan dediğin gibi drun kapısına gitsem gelirama genede hayali kistim tek tutunduğum dal şuan bana bir suçlu buldun tşkürler ayşumm
3 sene sonra tv'den takip edersiniz kofinizigörende seni ağır yaşamlar sanacak sanki dünyayı yiyorsun
oldu top gibi yuvarlanırız artık hamileykende yersek eyvah2020 yazından bahsediyorumeee karnım burnumda daha rahat utanmadan yerim. Bahanem var kız duyanda beni 120 kilo sanır haaa oysa ki 119 kiloyum derrmişim
Dr nowzaradan da seni mi izlicez3 sene sonra tv'den takip edersiniz kofiniziel sallarım size kolumu kaldırabilirsem
57 kiloyum kız çok değil. Güzel yerim ama dikkat ederim. Babaannem derdi ki tok insanı acıktırırsınoldu top gibi yuvarlanırız artık hamileykende yersek eyvah
vayyy pislk öle bi anlatıon sanıom seni 80kilo oldukca fitsin .güzel yiyip dikkat edebilmek başarı biz senle yiyek hep ozamn 🍽57 kiloyum kız çok değil. Güzel yerim ama dikkat ederim. Babaannem derdi ki tok insanı acıktırırsın
Öyle zorlarım kendimi yani. Napalım kilo hastalık hayatım. Sağlık içinvayyy pislk öle bi anlatıon sanıom seni 80kilo oldukca fitsin .güzel yiyip dikkat edebilmek başarı biz senle yiyek hep ozamn 🍽
Nasıl fiyatları peki?
beni bu saatte mutfağa soktun gece gece götürdm tatlıları.tabi sağlıklı olup herşeyden kararınca yemek lazım.ben aslnda birkaç kilo istiyorum alayım die ama troid sınırda benm hızlı çalısıyr.163-48kiloyum 45kilodan zor çıkabildm bu kiloya bende başka türden bir karın ağrısıyımÖyle zorlarım kendimi yani. Napalım kilo hastalık hayatım. Sağlık için
Evet ayrica benden ve eşimden bir sürü tahlil istediler baska hastaneden yapabilirisniz dediler esime bana takviye ilaclari verdi ikimizin ilaclari 1000 lira tuttu igleri alamaya basladik 4 gunluk ignler 3bin tuttu cumartesi yine gdecegiz birde ameliyat olacam direk rahme koyacaklar ttuplerde sıkıntı var diye o yuzden yumurtlari donduracaklar 2200 de ona alacaklar
Stres yapma kasık ağrıları normal olabilir düşünme hic uyumaya calis dua et Allah büyük stres yaparsan Allah korusun olmaz ben cok yaşadım onlari yapmayim lütfen duanizi edin uyuyunBenim bugün transferin 8. Günü adet olacakmışım gibi ağrı var kasıklarımda bugün neden sizce ya korkuyorum
Yapmamaya çalışıyorum sağolunStres yapma kasık ağrıları normal olabilir düşünme hic uyumaya calis dua et Allah büyük stres yaparsan Allah korusun olmaz ben cok yaşadım onlari yapmayim lütfen duanizi edin uyuyun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?