Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Öyle zorlarım kendimi yani. Napalım kilo hastalık hayatım. Sağlık için
beni bu saatte mutfağa soktun gece gece götürdm tatlıları.tabi sağlıklı olup herşeyden kararınca yemek lazım.ben aslnda birkaç kilo istiyorum alayım die ama troid sınırda benm hızlı çalısıyr.163-48kiloyum 45kilodan zor çıkabildm bu kiloya bende başka türden bir karın ağrısıyım

ne paralar döküyoruz ticarethane gibi merkezler D Delieminn
Evet ayrica benden ve eşimden bir sürü tahlil istediler baska hastaneden yapabilirisniz dediler esime bana takviye ilaclari verdi ikimizin ilaclari 1000 lira tuttu igleri alamaya basladik 4 gunluk ignler 3bin tuttu cumartesi yine gdecegiz birde ameliyat olacam direk rahme koyacaklar ttuplerde sıkıntı var diye o yuzden yumurtlari donduracaklar 2200 de ona alacaklar

Benim bugün transferin 8. Günü adet olacakmışım gibi ağrı var kasıklarımda bugün neden sizce ya korkuyorum
Stres yapma kasık ağrıları normal olabilir düşünme hic uyumaya calis dua et Allah büyük stres yaparsan Allah korusun olmaz ben cok yaşadım onlari yapmayim lütfen duanizi edin uyuyun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…