Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Valla benimde ilaçlarım rahat 10 bini buldu fazla vardır eksiği yok dondurma işlemine 1350 lira verdik bizde ilk ilaçlara başladığımda keşke liste yapsaydım nereye ne kadar gitti diye
Rabbim bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun

Ya valla cnm inan hepimizin döktüğü paralar aynı 3aşşa 5yukarı birde amelıyat işini anlayamadım brz anlatsana nasl oluyor amelıyatlamı rahme koyacaklr bebegı?

Ya valla cnm inan hepimizin döktüğü paralar aynı 3aşşa 5yukarı birde amelıyat işini anlayamadım brz anlatsana nasl oluyor amelıyatlamı rahme koyacaklr bebegı?
Inanin bende cok qnlamadim duyunca cok şaşırdım cumartesi soracam detaylarini rahimici film cektiler tuplerde et beni cikti adetliyim suan 3 gun biyunca kesik kesik geliyodu kanamam ve cok yoğun doktor tüplerden gonderirsek tutmayabilir oyuzden rahme koyacagiz dedi ama nasil yapacaklar bilmiyorm

bende ilaçlara ne kdr verdim unuttum sürekli reçete eczacılara çalışıoz

Peki bebisiniz dogdu mu amin inşallah ❤

Ayyyy ben senin yerinde olsam dünyaları yerim işte en özendiğim insan tipi. Yesin yesin almasın kilo götür yavrum götür şifa olsun

İlk defa böle birşey duyuyorum. Tüplerden göndermek nedir anlayamadm tüplerde sıkıntıda olsa zaten transferde rahme bırakıyorlar embryoyu.tüplerden göndermek die birşey mi varmış.şu varki dış gebelik oluşmasn die tüpleri çıkarıyorlar yada bağlıyorlar amelıyatla transfer ilk kez duyuyorum.net abladıgından emin isin?

Bahçeci de misin?

Yanlışı var sanırsam

Yanlış anlamışsın canım sen. Bebeği niye ameliyatla koysunlar rahme ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…