- 7 Ocak 2009
- 7.086
- 11.515
- 773
- 35
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #5.781
Valla benimde ilaçlarım rahat 10 bini buldu fazla vardır eksiği yok dondurma işlemine 1350 lira verdik bizde ilk ilaçlara başladığımda keşke liste yapsaydım nereye ne kadar gitti diyeEvet ayrica benden ve eşimden bir sürü tahlil istediler baska hastaneden yapabilirisniz dediler esime bana takviye ilaclari verdi ikimizin ilaclari 1000 lira tuttu igleri alamaya basladik 4 gunluk ignler 3bin tuttu cumartesi yine gdecegiz birde ameliyat olacam direk rahme koyacaklar ttuplerde sıkıntı var diye o yuzden yumurtlari donduracaklar 2200 de ona alacaklar
Ya valla cnm inan hepimizin döktüğü paralar aynı 3aşşa 5yukarı birde amelıyat işini anlayamadım brz anlatsana nasl oluyor amelıyatlamı rahme koyacaklr bebegı?Evet ayrica benden ve eşimden bir sürü tahlil istediler baska hastaneden yapabilirisniz dediler esime bana takviye ilaclari verdi ikimizin ilaclari 1000 lira tuttu igleri alamaya basladik 4 gunluk ignler 3bin tuttu cumartesi yine gdecegiz birde ameliyat olacam direk rahme koyacaklar ttuplerde sıkıntı var diye o yuzden yumurtlari donduracaklar 2200 de ona alacaklar
O neydi gızzz
Inanin bende cok qnlamadim duyunca cok şaşırdım cumartesi soracam detaylarini rahimici film cektiler tuplerde et beni cikti adetliyim suan 3 gun biyunca kesik kesik geliyodu kanamam ve cok yoğun doktor tüplerden gonderirsek tutmayabilir oyuzden rahme koyacagiz dedi ama nasil yapacaklar bilmiyormYa valla cnm inan hepimizin döktüğü paralar aynı 3aşşa 5yukarı birde amelıyat işini anlayamadım brz anlatsana nasl oluyor amelıyatlamı rahme koyacaklr bebegı?
bende ilaçlara ne kdr verdim unuttum sürekli reçete eczacılara çalışıozValla benimde ilaçlarım rahat 10 bini buldu fazla vardır eksiği yok dondurma işlemine 1350 lira verdik bizde ilk ilaçlara başladığımda keşke liste yapsaydım nereye ne kadar gitti diye
Rabbim bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun
Peki bebisiniz dogdu mu amin inşallah ❤Valla benimde ilaçlarım rahat 10 bini buldu fazla vardır eksiği yok dondurma işlemine 1350 lira verdik bizde ilk ilaçlara başladığımda keşke liste yapsaydım nereye ne kadar gitti diye
Rabbim bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun
Not aliyom ben muane 800 lira ilaclari sa biliuonuz zatenbende ilaçlara ne kdr verdim unuttum sürekli reçete eczacılara çalışıoz
Ayyyy ben senin yerinde olsam dünyaları yerim iştebeni bu saatte mutfağa soktun gece gece götürdm tatlıları.tabi sağlıklı olup herşeyden kararınca yemek lazım.ben aslnda birkaç kilo istiyorum alayım die ama troid sınırda benm hızlı çalısıyr.163-48kiloyum 45kilodan zor çıkabildm bu kiloya bende başka türden bir karın ağrısıyım
Ilaçları bi eczane belirle ordan al. Çok fiyat farkı oluyor. Sürekli alıcam falan de bi şekil anlaşNot aliyom ben muane 800 lira ilaclari sa biliuonuz zaten
İlk defa böle birşey duyuyorum. Tüplerden göndermek nedir anlayamadm tüplerde sıkıntıda olsa zaten transferde rahme bırakıyorlar embryoyu.tüplerden göndermek die birşey mi varmış.şu varki dış gebelik oluşmasn die tüpleri çıkarıyorlar yada bağlıyorlar amelıyatla transfer ilk kez duyuyorum.net abladıgından emin isin?Inanin bende cok qnlamadim duyunca cok şaşırdım cumartesi soracam detaylarini rahimici film cektiler tuplerde et beni cikti adetliyim suan 3 gun biyunca kesik kesik geliyodu kanamam ve cok yoğun doktor tüplerden gonderirsek tutmayabilir oyuzden rahme koyacagiz dedi ama nasil yapacaklar bilmiyorm
Bahçeci de misin?Evet ayrica benden ve eşimden bir sürü tahlil istediler baska hastaneden yapabilirisniz dediler esime bana takviye ilaclari verdi ikimizin ilaclari 1000 lira tuttu igleri alamaya basladik 4 gunluk ignler 3bin tuttu cumartesi yine gdecegiz birde ameliyat olacam direk rahme koyacaklar ttuplerde sıkıntı var diye o yuzden yumurtlari donduracaklar 2200 de ona alacaklar
Yanlışı var sanırsamİlk defa böle birşey duyuyorum. Tüplerden göndermek nedir anlayamadm tüplerde sıkıntıda olsa zaten transferde rahme bırakıyorlar embryoyu.tüplerden göndermek die birşey mi varmış.şu varki dış gebelik oluşmasn die tüpleri çıkarıyorlar yada bağlıyorlar amelıyatla transfer ilk kez duyuyorum.net abladıgından emin isin?
Ahaha ya çok iştahlı sayılmam ama akşam yemeğim çorba ve brokoliydiAyyyy ben senin yerinde olsam dünyaları yerim işteen özendiğim insan tipi. Yesin yesin almasın kilo götür yavrum götür şifa olsun
Bende öle düşünüyorumYanlışı var sanırsam
Yanlış anlamışsın canım sen. Bebeği niye ameliyatla koysunlar rahme ?Inanin bende cok qnlamadim duyunca cok şaşırdım cumartesi soracam detaylarini rahimici film cektiler tuplerde et beni cikti adetliyim suan 3 gun biyunca kesik kesik geliyodu kanamam ve cok yoğun doktor tüplerden gonderirsek tutmayabilir oyuzden rahme koyacagiz dedi ama nasil yapacaklar bilmiyorm
ya valla hangi birini not alcağımı şaşırdım sadece kan tahlillerine verdiğim 1000tl bitmiyoki sürekli ilaç kan vsvs Keşke hamiş kalsakta batmasa gözümüze dünya paraNot aliyom ben muane 800 lira ilaclari sa biliuonuz zaten
Harbiden ne biçim insansın sen yaAhaha ya çok iştahlı sayılmam ama akşam yemeğim çorba ve brokoliydiyesemde almıyom yemesemde böle insanmı olur ya
tam zoppalık bir insanım o kesinHarbiden ne biçim insansın sen ya
Yokk allah söyletti heraldePeki bebisiniz dogdu mu amin inşallah ❤
Valla öyle halada almaya devambende ilaçlara ne kdr verdim unuttum sürekli reçete eczacılara çalışıoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?