Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Iyi bari pcos olmadigin.. Umarim biran once gecer su 2021 e bomba gibi girersiniz inshaAllah denemedigin sey kalmadi seninde baciko az daha sabir vucut sarsildi haliyle

Bide progesteron kullandin sen ondam olmasin? Ben de yarin dr'a sorucam kist mi oldu acaba diye. Valla gecen ay olmayam kist söktürücüyle atilir herhalde. Zorla kendimizi kistli de yaptik tebrik ederim kardeşim gel öpim
Bu isler belli olmaz kizlar vucudumuzun kendi doktoru olmamiz lazim birazda abartin drlar umursamaya biliyo bazen PlutonMerkez ustune dusun bence okdar ilac kullaniyonuz bide olur mu olur yani kist mist

Bu isler belli olmaz kizlar vucudumuzun kendi doktoru olmamiz lazim birazda abartin drlar umursamaya biliyo bazen PlutonMerkez ustune dusun bence okdar ilac kullaniyonuz bide olur mu olur yani kist mist
Aynen bacimm pztye kdr olmassa kadın doğuma gidicem bi muayene olur baktırırm.kafama takıldı zaten normalde gün sekmez benm.en fazla 3gün oynamıstr bu zamana kdr.bugun olmam lazmdı olmadı bakalm pztye kdr müddet verdim kendime

Dün kabız olmuştum resmen birden ishale çevirdi , karnım ağrıyor ve gurul gurul .Kabızlık için birşey yapmadım birden ishale çevirdi niye böyle oldu anlam veremiyorum

Dün kabız olmuştum resmen birden ishale çevirdi , karnım ağrıyor ve gurul gurul .Kabızlık için birşey yapmadım birden ishale çevirdi niye böyle oldu anlam veremiyorum
bnmkidr hep oyle ishal gibi koyu degil cnm gazda oluyr kabzligim yok sukir

yaaa pozitif miiii ayyy masallah subhanallahh hadi hayirli olsun cnm bnm ne gibi belirtilern okdu anlat bana
Canım şimdilik idrar testleri pozitif kan vermedim daha salı günü vereceğim.Belirti olarak bir kaç gün ayak üşümedik yaşadım .Biraz göğüs hassasiyeti (hala arada devam ediyor) Ha birde sağ kaşığıma bir kaç kez batma girdi .Birde dün akşam yani 7.gün akşamı peçeteye Sildikçe pembe lekeler geldi Bu sabahta bir kaç kez kahverengi leke geldi sildikçe .Yerleşme kanaması muhtemelen .Bu kadar canım ben saydığım belirtileri diğer transferlerimde yaşamadığım içim belirti diyebiliyorum

tam zoppalık bir insanım o kesin bişi aorcam sen de geç saatlerde yatıyon ama erken kalkıyosun nasıl başarıosun bunu?
Kim erken kalkıyo kız 11'den aşağı kalktığım mı var? Hep bu gecikme beni böyle yapti. Gec yatip geç kalkiyorum

Iyi bari pcos olmadigin.. Umarim biran once gecer su 2021 e bomba gibi girersiniz inshaAllah denemedigin sey kalmadi seninde baciko az daha sabir vucut sarsildi haliyle
Bu gidişle 2021'e patlamış bir bomba olarak giricem öyle canım denedim herşeyi olmayınca olmuyor. Sıkıntı değil alıştım artık.

Yanlış anlamışsın canım sen. Bebeği niye ameliyatla koysunlar rahme ?
Yok orasi kesin iki kere sordum kucuk bir operasyon gecirecen dedi yumurtani dolduracağız operasyondan sonra koyacagiz dedi garanti olsun diye direk rahme koyacagiz

Yarın tekrar konuşacam belki de nwt anlamamışımdır ama ameliyatla rahmime koyacaklari net
Ilk kez mi yaptırıyorsun? Ameliyata gerek yok ki koymak için. Ama şöyle olabilir, belki tüpündeki et beni için operasyon yaparlar, arkasından da yerleştirirler. Yani ikisi aynı zamanda yapılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…