Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Yok orasi kesin iki kere sordum kucuk bir operasyon gecirecen dedi yumurtani dolduracağız operasyondan sonra koyacagiz dedi garanti olsun diye direk rahme koyacagiz
Zaten direkt rahme koyuluyo embriyo. Operasyon sırasında da koymayacaklar. Operasyon için donduracaklar. Sonra transfer olucaksın.

Bu isler belli olmaz kizlar vucudumuzun kendi doktoru olmamiz lazim birazda abartin drlar umursamaya biliyo bazen PlutonMerkez ustune dusun bence okdar ilac kullaniyonuz bide olur mu olur yani kist mist
Ben bu ay yumurtlamadığımı düşünüyorum açıkçası. Ondan bu durumdayım gibi geliyor. Bi ay öncesi uyarıldı toplandı. 3 gün covidden ötürü çok şiddetli ve düşmeyen ateşim oldu. Yumurtlamadım sanki

Test günüm yarın sabah inşallah heyecan tavan
Vallahi azimle dayandım bakalım yarın degerim kaç çıkacak çok merak ediyorum
Aaa ben bugün sanıyordum kendiminki bugündü ya aynı gün transfer olduk diye Yarın acilden vericen dimi hemen çıksın sonuç

Herkese gunaydın bugun transferin 4. Günündeym cuma gununun yuzu suyu hurmetine bebegım tutunsun ınsallah dualarınızda benı de gecirir misiniz
İnşallah sımsıkı tutunmuştur sana Allahım can versin rahmindeki yavruya mübarek gün hürmetine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…