- 1 Aralık 2019
- 5.728
- 23.398
- 348
- 31
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #5.821
Zaten direkt rahme koyuluyo embriyo. Operasyon sırasında da koymayacaklar. Operasyon için donduracaklar. Sonra transfer olucaksın.Yok orasi kesin iki kere sordum kucuk bir operasyon gecirecen dedi yumurtani dolduracağız operasyondan sonra koyacagiz dedi garanti olsun diye direk rahme koyacagiz
Ben bu ay yumurtlamadığımı düşünüyorum açıkçası. Ondan bu durumdayım gibi geliyor. Bi ay öncesi uyarıldı toplandı. 3 gün covidden ötürü çok şiddetli ve düşmeyen ateşim oldu. Yumurtlamadım sankiBu isler belli olmaz kizlar vucudumuzun kendi doktoru olmamiz lazim birazda abartin drlar umursamaya biliyo bazenPlutonMerkez ustune dusun bence okdar ilac kullaniyonuz bide olur mu olur yani kist mist
Kuzum verdin mi kan hayırlı sabahlarGünaydın kızlar Hayırlı Sabahlar
Test günüm yarın sabah inşallah heyecan tavanKuzum verdin mi kan hayırlı sabahlar
Aaa ben bugün sanıyordum kendiminki bugündü ya aynı gün transfer olduk diyeTest günüm yarın sabah inşallah heyecan tavan
Vallahi azimle dayandım bakalım yarın degerim kaç çıkacak çok merak ediyorum
İnşallah sımsıkı tutunmuştur sana Allahım can versin rahmindeki yavruya mübarek gün hürmetineHerkese gunaydın bugun transferin 4. Günündeym cuma gununun yuzu suyu hurmetine bebegım tutunsun ınsallah dualarınızda benı de gecirir misiniz
İns bebeğiniz tutunuyordurtransferin 5. günü bugun brl agrim basladi yarim saattr sol kasigimda batma var rabbim hayirlara işarettr insallah cuma günü hayrina güzel haberler almayı nasip eylesin insallah
İns bebeğiniz tutunur güzel haberlerinizi alırızHerkese gunaydın bugun transferin 4. Günündeym cuma gununun yuzu suyu hurmetine bebegım tutunsun ınsallah dualarınızda benı de gecirir misiniz
Ay çok heyecanlı ya o son gün hiç geckiyor insanı telaş kapliyor ama güzel olur rabbimin izini ileTest günüm yarın sabah inşallah heyecan tavan
Vallahi azimle dayandım bakalım yarın degerim kaç çıkacak çok merak ediyorum
Evet canım acilden yaptirircam inşallahAaa ben bugün sanıyordum kendiminki bugündü ya aynı gün transfer olduk diyeYarın acilden vericen dimi hemen çıksın sonuç
Sağol canim Allah razı olsun Rabbım isteyen herkese nasip etsinAy çok heyecanlı ya o son gün hiç geckiyor insanı telaş kapliyor ama güzel olur rabbimin izini ile
Allah razı olsun yuregıme su serpildiİnşallah sımsıkı tutunmuştur sana Allahım can versin rahmindeki yavruya mübarek gün hürmetine
İnsallah hepimizin tutunur saglıkla haberleşirizİns bebeğiniz tutunur güzel haberlerinizi alırız
Çok heyecanla bekliyorumEvet canım acilden yaptirircam inşallah
insallah hep beraber guzel haberlerimizi veririz cnmİns bebeğiniz tutunuyordurgüzel haberlerinizi aliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?