- 1 Aralık 2019
- 5.728
- 23.398
- 348
- 31
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #5.841
Tüm kalbimle ettim duayı namazdan sonra da ederim inşallah aslında ediyorum da isim olarak bilmediğimden fazla kimseyi genel ediyorum hepAllah razı olsun yuregıme su serpildi
Dayanamadım test yaptım evde ikinci çizgiyi tam gördüm bu sefer hemen çıktıÇok heyecanla bekliyorumbeni etiketle sonucu paylaşırken
yaaaDayanamadım test yaptım evde ikinci çizgiyi tam gördüm bu sefer hemen çıktı
Günaydın, test yaptınız mı?Günaydın16 Aralık’ta transfer olan var mı
Hayırlı bereketli olsun tatlım Allah tamamına erdirsin inşaallahDayanamadım test yaptım evde ikinci çizgiyi tam gördüm bu sefer hemen çıktı
Dün yaptım negatifti bugün de yapmadımGünaydın, test yaptınız mı?
Sağol hayatım Allah razı olsun Rabbım isteyen herkese nasip etsinHayırlı bereketli olsun tatlım Allah tamamına erdirsin inşaallah
Bende ishal oldumDiğer transferlerimde hiç böyle olmamıştı , pozitif olduğundan mı böyle bilmiyorum canım bütün dengem şaştı iyice
Bende erken yaptım çıkmadı hayalet çizgiyi zor görmüştüm 8. 9. günü bekle inşallah o zama daha net çıkıyor Rabbım gönlünüze göre versin inşallahDün yaptım negatifti bugün de yapmadım
8. gunmü yapsam bndeBende erken yaptım çıkmadı hayalet çizgiyi zor görmüştüm 8. 9. günü bekle inşallah o zama daha net çıkıyor Rabbım gönlünüze göre versin inşallah
Vallahi dayanabilirim diyorsan oyle yap ne kadar geç o kadar güzel sonuç bence8. gunmü yapsam bnde
Oh çok şükür için rahatlamistir en azından stres yapma canımKızlar hemşireye söyledim , doktor aradı kanama için .Yerleşme kanaması olabilir dedi tabi ben evde test yaptığımı söylemedim .oksaparı bir iki günlüğüne kes dedi , aspirini de bırak dedi
Benimde test günüm yarın bende çok heyecanlıyımKizlarrr, yarin benim test gunum, cok heycanliyim
Kaçıncı gün embriyosuydu?Dün yaptım negatifti bugün de yapmadım
Endiselenme canim ilaclardan gaz maalesef oluşuyor çok yoğun olmasada bende hafif oldum geçti muz ye yat dinlen bol su içBende ishal oldumkarnimdan acayip sesler geliyor
3. gun de cikmismiydi 2. cizgiVallahi dayanabilirim diyorsan oyle yap ne kadar geç o kadar güzel sonuç bence
Benim gibi dayanamayıp 3 günden baslama sakin
Yok, insallah birsey yoktur canimEndiselenme canim ilaclardan gaz maalesef oluşuyor çok yoğun olmasada bende hafif oldum geçti muz ye yat dinlen bol su iç
Ayy evet bakalım bana kalırsa şimdi test yapacağım ya kan testi ama pek müsait değil şartlar .Günümü bekleyeceğim mecburOh çok şükür için rahatlamistir en azından stres yapma canım
Benimde test günüm yarın bende çok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?