Aralık - Ocak Transfer olacaklar

3. gun de cikmismiydi 2. cizgi
Yok kız ne çıkması aldım boyumun ölçüsünü oturdum asagi 3 günde çıkması mucize zaten

5.gun bidaha yaptım yine çıkmadı
7.gün erken gebelik testinde hafif çıktı
Bugün 11 gün normal test yaptım hemen çıktı ikinci çizgi çok beklemeden

Yok, insallah birsey yoktur canim yarin senin 12 gunun dimi? insallah hayirli haberler alirsin
Kiz ishale iyi mi gelir? Ben muzun ishal yaptigini saniyordum
Ay bende ishale iyi geliyor diye biliyorum acaba ben mi yanlış biliyorum
Ayy evet bakalım bana kalırsa şimdi test yapacağım ya kan testi ama pek müsait değil şartlar .Günümü bekleyeceğim mecbur
Benimde şartlar pek müsait degil kan testi için yakınımda hemen sonuc alacağım yer yok
Hepside ertesi gün sonuç veriyor o yüzden gitmedim eşimde yoğun çalıştığı için ısrar etmedim günümü bekledim vallahi yarın ola hayır ola bakalım Rabbım hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsin

Ayy transfer hazirligı baslamis desene hadi hayırlısı olsun sonu güzel olsun insallah Rabbım kolaylik versin canim

Benimde doktor gününde test yap dedi .Off daha çok salı gününe .Bende ilçedeyim acilde çok nadir beta bakıyorlar rica minnet , eşime akşam gidelim diyorum salı günü gideceğiz zaten şimdi bekleyelim diyor .Yakınımda özel olsa hemen gidip kan vereceğim de yok .Her gün test yapıyorum şaka gibi Ya Bu da bu sabahki testim kanda kaç Çıkar acaba hcg çok merak ediyorum

Eklentiler

• image.webp
    79,9 KB · Görüntüleme: 25
Maalesef evet 6000 Euro tüp bebek 1000 Euro dondurma ilaçlarlar yol ücreti konaklama derken o kadar paramız çıktı.

Birde hem Türkiye de hem de pcr testlerine verdiğimiz ücretler var . Onları da hiç katmadım araya
Cidden çok pahalıymış kıbrıs oraya gitsek donumuzla geri döneriz türkiyeye.neden bu kdr pahalıki.muayene yumurta toplama transfer sanki açık kalp ameliyatı yapıyorlar.insanların muhtaçlıklarını ne güzel kullanıyorlar

Bu dedigin de olabilir senede 2 sefer basimiza gelebiliyormus bu uzamasi bundan dolayi olabilir keske icerde ne oluyo ne bitiyo gorebilseydik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…