- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #5.861
3.gün embriyosuKaçıncı gün embriyosuydu?
Yok kız ne çıkması aldım boyumun ölçüsünü oturdum asagi 3 günde çıkması mucize zaten3. gun de cikmismiydi 2. cizgi
Gec tutunmasi çok normal 3.gun embriyosunda endiselenme sakin stres yapma cnm hayırlısıyla tutunacak inşallah Rabbım mübarek cuma saati dualarınızı kabul etsin cümlemizin inşallah3.gün embriyosu
Kimyasalda deger düşük oluyor diye biliyorum ben ama yanlış olmasın yine çok bilgim yok bilen kızlar yazar mutlakaBeta 1000 yuksek olunca kimyasal gebelik olmaz mi?
Ay bende ishale iyi geliyor diye biliyorum acaba ben mi yanlış biliyorumYok, insallah birsey yoktur canimyarin senin 12 gunun dimi? insallah hayirli haberler alirsin
Kiz ishale iyi mi gelir? Ben muzun ishal yaptigini saniyordum
Benimde şartlar pek müsait degil kan testi için yakınımda hemen sonuc alacağım yer yokAyy evet bakalım bana kalırsa şimdi test yapacağım ya kan testi ama pek müsait değil şartlar .Günümü bekleyeceğim mecbur
Amin canım benim inşallahGec tutunmasi çok normal 3.gun embriyosunda endiselenme sakin stres yapma cnm hayırlısıyla tutunacak inşallah Rabbım mübarek cuma saati dualarınızı kabul etsin cümlemizin inşallah
Ayy transfer hazirligı baslamis desene hadi hayırlısı olsun sonu güzel olsun insallah Rabbım kolaylik versin canimSelam kızlar. Bugün adetimin 2. Günü doktora gittim. Estrofem ve coraspine başladık. 4 Ocak’ta kontrole gideceğim. Heyecanlı bekleyiş resmen bugün başladı. Kucaklarımız dolsun, boş kalmasın inşallah :)
Çıkmaması normal o zaman canım 8. Günerken. 2 günede rahimde blast evresine ulasiyor zaten. 48 saatte de tutunuyor. Gitti 4 gün3.gün embriyosu
Benimde doktor gününde test yap dedi .Off daha çok salı gününe .Bende ilçedeyim acilde çok nadir beta bakıyorlar rica minnet , eşime akşam gidelim diyorum salı günü gideceğiz zaten şimdi bekleyelim diyor .Yakınımda özel olsa hemen gidip kan vereceğim de yok .Her gün test yapıyorum şaka gibi YaAy bende ishale iyi geliyor diye biliyorum acaba ben mi yanlış biliyorum
Benimde şartlar pek müsait degil kan testi için yakınımda hemen sonuc alacağım yer yok
Hepside ertesi gün sonuç veriyor o yüzden gitmedim eşimde yoğun çalıştığı için ısrar etmedim günümü bekledim vallahi yarın ola hayır ola bakalım Rabbım hepimize hayırlı haberler almayı nasip etsin
Kesinlikle öyle siz birde Kıbrıs’ı görün . Vallahi şimdikik 70 bin feda ettik . İlaçlara halen devamne paralar döküyoruz ticarethane gibi merkezler@Delieminn
Ne diyon anacım 70bin neye verdiniz öyle??ilk denememi?Kesinlikle öyle siz birde Kıbrıs’ı görün . Vallahi şimdikik 70 bin feda ettik . İlaçlara halen devam
Maalesef evet 6000 Euro tüp bebek 1000 Euro dondurma ilaçlarlar yol ücreti konaklama derken o kadar paramız çıktı.Ne diyon anacım 70bin neye verdiniz öyle??ilk denememi?
Birde hem Türkiye de hem de pcr testlerine verdiğimiz ücretler var . Onları da hiç katmadım arayaMaalesef evet 6000 Euro tüp bebek 1000 Euro dondurma ilaçlarlar yol ücreti konaklama derken o kadar paramız çıktı.
Maalesef evet 6000 Euro tüp bebek 1000 Euro dondurma ilaçlarlar yol ücreti konaklama derken o kadar paramız çıktı.
Cidden çok pahalıymış kıbrıs oraya gitsek donumuzla geri döneriz türkiyeye.neden bu kdr pahalıki.muayene yumurta toplama transfer sanki açık kalp ameliyatı yapıyorlar.insanların muhtaçlıklarını ne güzel kullanıyorlarBirde hem Türkiye de hem de pcr testlerine verdiğimiz ücretler var . Onları da hiç katmadım araya
Canm 1000-3000arası hcg gerekıyor 5.haftada gözüküyor 6.haftadan itibarende kalp atışı tabi gün olarak birkaç günde oynayabilio tutunma zamanına göreBeta kac olunca kese görunuyor?
Bu dedigin de olabilir senede 2 sefer basimiza gelebiliyormus bu uzamasi bundan dolayi olabilir keske icerde ne oluyo ne bitiyo gorebilseydikBen bu ay yumurtlamadığımı düşünüyorum açıkçası. Ondan bu durumdayım gibi geliyor. Bi ay öncesi uyarıldı toplandı. 3 gün covidden ötürü çok şiddetli ve düşmeyen ateşim oldu. Yumurtlamadım sanki
Vajinal olarak mi, veya karindan mi görunuyor canim?Canm 1000-3000arası hcg gerekıyor 5.haftada gözüküyor 6.haftadan itibarende kalp atışı tabi gün olarak birkaç günde oynayabilio tutunma zamanına göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?