- 9 Ekim 2020
- 5.927
- 7.970
- 148
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #6.061
başrolde kofi ve haleBence çok güzel bir dizi adı bundan "ERTELENENLER VE GECIKENLER"patent nerden alınıyodu
Hmm ocağın ilk günlerinde transfer oluyodum sorsan. Bomba gibi başlıcaktım 2021'e. Tam kocaman şişmişken ağızdan kaçan balon olarak giricem şimdiİnşalllaaaahhhhh.2020çok lanet bir yıl oldu .2021in ilk anneleri olurz inşlh
İnsallahİnşalllaaaahhhhh.2020çok lanet bir yıl oldu .2021in ilk anneleri olurz inşlh
Cok uzadi ama seninki belli ki bisey var bi muayene etseydi bari smdi verdimi sokturucuyu napmayi dusunuyon canim beklicenmi az daha?Dr'a yazdım canım kist olabilir mi diye? Olursa atılır mı söktürücüyle? O da kist muayenede anlaşılır ama bu kistler adetle atılır yazmış. Yani aylık olabiliyor ya bazen adetle atılıyor. 1 ayda 5 cm'lik bişey oluşması ütopik. Tarlusal yazmis 1 hafta 10 güne adet olursun demis
Biz anlaştık da bu adetler anlaşmıyo bizimleYaaa;(( ogüne kalmaz bence ogünü unut hatrlamaaaa sil kafandan.sen ilaca baslarsan ocagın ilk haftası baslarsn tedavıye.ocak bitmeden olur transferin beraber olcaz biz öle anlaştın koficancağzım
Yaaa ahahaha bebegım yaİnsallahbende ertelenme konusunda sizden az değilim aşılamada kaç ay ertelendi virüs bide regl hafta sonuna denk geldi falan devlette hafta sonu olmuyor 15ide cuma insallah ertelenmez yoksa bende cavus olarak katılırım size
He senKim çavuş benmi
Genetik taramayı Türkiye'deki merkezlerde yapabiliyorsun sanırsam sörf bunun için gidiyorsanız Kıbrıs'a sonuç ne olduGenetik taramaya da gidiliyor diye orayı tercih ettik. Kıbrıs ta böyle fiyatlar . Neden olduğunu bizde bilmiyoruz açıkçası ama müthiş paralar kazanıyorlar bunu biliyoruz artık
he bende öle dedim ama hep tersi oldu sen ol ardına hemn gelıcem gelmessede getırcem pzt gider alırım ilacı bananeBiz anlaştık da bu adetler anlaşmıyo bizimlene olmaz dediysem oldu. O yüzden yorum yapmicam
Kullanıcam yarın başlıyorum. Ben bi kutu estrofem kullandim. östrojen yüksekligi adet olmaya engelmiş. Dr uygun gördü sonuçta. Yani ben ona bişey demedim. Demek ki kullanmam gerek diyip, içimi rahatlatıyorumCok uzadi ama seninki belli ki bisey var bi muayene etseydi bari smdi verdimi sokturucuyu napmayi dusunuyon canim beklicenmi az daha?
İnsallah ertelenmezYaaa ahahaha bebegım yakoptum şuan.koğuşun yüzbaşısı olarak seni çavuş yapıyorum ama senin ertelenmesin genede
Ben söleyim şuan hamişGenetik taramayı Türkiye'deki merkezlerde yapabiliyorsun sanırsam sörf bunun için gidiyorsanız Kıbrıs'a sonuç ne oldu
nasipten öteye yolumuz yok .ama ertelenmesin artık yeter sende kaç ay beklemısın ocak bizim ayımız olacak inşlhİnsallah ertelenmezaman olursa da vardır bir hayır napak
Öyle tabii de bi buruk olurum yaniOlsun o geçti bitti öyle düşünme tatlım
Bende inanıyorum insallah ocakta olacak ya olacak ya olacaknasipten öteye yolumuz yok .ama ertelenmesin artık yeter sende kaç ay beklemısın ocak bizim ayımız olacak inşlhöle öle kandırıyom kendimi işte
Bence bizi kaçırmasınlar yaaaaani
Olacak güzel bebişlerini hayal etÖyle tabii de bi buruk olurum yani
öle diyelim öle olsun yoksa götürün beni gömün artıkBende inanıyorum insallah ocakta olacak ya olacak ya olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?