Aralık - Ocak Transfer olacaklar

İnşalllaaaahhhhh.2020çok lanet bir yıl oldu .2021in ilk anneleri olurz inşlh
Hmm ocağın ilk günlerinde transfer oluyodum sorsan. Bomba gibi başlıcaktım 2021'e. Tam kocaman şişmişken ağızdan kaçan balon olarak giricem şimdi

İnşalllaaaahhhhh.2020çok lanet bir yıl oldu .2021in ilk anneleri olurz inşlh
İnsallah bende ertelenme konusunda sizden az değilim aşılamada kaç ay ertelendi virüs bide regl hafta sonuna denk geldi falan devlette hafta sonu olmuyor 15ide cuma insallah ertelenmez yoksa bende cavus olarak katılırım size

Cok uzadi ama seninki belli ki bisey var bi muayene etseydi bari smdi verdimi sokturucuyu napmayi dusunuyon canim beklicenmi az daha?

Yaaa;(( ogüne kalmaz bence ogünü unut hatrlamaaaa sil kafandan.sen ilaca baslarsan ocagın ilk haftası baslarsn tedavıye.ocak bitmeden olur transferin beraber olcaz biz öle anlaştın koficancağzım
Biz anlaştık da bu adetler anlaşmıyo bizimle ne olmaz dediysem oldu. O yüzden yorum yapmicam

Yaaa ahahaha bebegım ya koptum şuan.koğuşun yüzbaşısı olarak seni çavuş yapıyorum ama senin ertelenmesin genede

Genetik taramaya da gidiliyor diye orayı tercih ettik. Kıbrıs ta böyle fiyatlar . Neden olduğunu bizde bilmiyoruz açıkçası ama müthiş paralar kazanıyorlar bunu biliyoruz artık
Genetik taramayı Türkiye'deki merkezlerde yapabiliyorsun sanırsam sörf bunun için gidiyorsanız Kıbrıs'a sonuç ne oldu

Cok uzadi ama seninki belli ki bisey var bi muayene etseydi bari smdi verdimi sokturucuyu napmayi dusunuyon canim beklicenmi az daha?
Kullanıcam yarın başlıyorum. Ben bi kutu estrofem kullandim. östrojen yüksekligi adet olmaya engelmiş. Dr uygun gördü sonuçta. Yani ben ona bişey demedim. Demek ki kullanmam gerek diyip, içimi rahatlatıyorum belki bişey vardır da bu yaşıma kadar hiçbir sorun yaşamadım. O yüzden bişey vardır gibi de gelmiyor açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…