- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #6.081
he bende öle dedim ama hep tersi oldu sen ol ardına hemn gelıcem gelmessede getırcem pzt gider alırım ilacı banane
Hadi inşaallahOlacak güzel bebişlerini hayal et
Acunun yeni kanalında exxende süper bir dizi oluruz.millet gözyaşları içinde zavallı maria kofi ve elizabeth hale neler yaşamış die mendilleri elinde ağlasınlar tam bir dramaBence bizi kaçırmasınlar yaaaaani
Allah korusun yahu o ne bicim kelamöle diyelim öle olsun yoksa götürün beni gömün artık
Allah korusun yahu o ne bicim kelamdaha minik minik kuzucukların olck yüzbası anaları var pek şanslılar
İnsallahBenimde 2 ocak canım
Ağlasınlar görsünler neler çekiyoruzAcunun yeni kanalında exxende süper bir dizi oluruz.millet gözyaşları içinde zavallı maria kofi ve elizabeth hale neler yaşamış die mendilleri elinde ağlasınlar tam bir drama
Çok iyi bılırımEşim bebek videoları izliyor nasl parlıyor gözleri öfff İcim gitti
Evet benimde ayni belirtiler oldu birde dikkatimi ceken gogusumde damarlarin belirginlesmesiydiKızlar ben daha önce 2 kere transfer oldum .Onlarda hiç göğüs ağrım olmadı .Bu sefer baya oldu ama fark şu çatlatma iğnesinden beri göğüslerim acıyordu , hala da açıyor .Belki yine ilaçların etkisidir .Yani bence de çoğu belirti ilaçlardan ama benim ayaklarım 2 gün çok üşümüştü o belirti olabilir bence .Ha birde lekelenme yaşadım diğerlerinden farklı olarak .Omun dışında herşey aynı bel ağrısı , kaşık ağrısı vs.Sadece bunda daha şiddetli kasık ağrım oluyor .
Tesekkur ederımBurda herkes aynı durumda. Kendini yalnız hissetme
Öf valla iki dk da modum düştüÇok iyi bılırımbende mahvoluyorm
beklemişlerdi oysaki tek suçları beklemekti zavallı maria ve elizabeth ne çektilerse rahim hanımdan çektiler bir türlü regl olamıyorlardı.Ağlasınlar görsünler neler çekiyoruz
Inşallah kuzumİnsallahpozıtf haberler alırız
Ben varım canimAranızda berfu hocada tedavi görenler transfer yaptıranlar kimler acaba aklıma bir şey geldi sormam lazım da
Dusmesın Rabbım yasatmayacagı hayalı kurdurmazmıs Rabbım evinizi senlendırsın yavrunuzla bırlıkte ınsallahÖf valla iki dk da modum düştü
Ben hiç açamıyrm öle videoları eşimede iZleme demiştim yanmda;(Eşim bebek videoları izliyor nasl parlıyor gözleri öfff İcim gitti
Bende ısırabilirmiyim teyzoşları minnak popolarından36ya geldim artık gelsinler çok pis ısırcam onları tek hayalim bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?