Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Evet tatlım öyleymiş hızınıza yetişemiyorumsonradan okudum ayy az kaldı tarih bizide hamiş diye gosterecekmiki ?
ben inanıyorum bizde bebişlerimizi sevcez az kaldı.sabır imandandır.sabredioz mükafatıda gzl olacak bize motivasyon ümit lazım şuan

ben inanıyorum bizde bebişlerimizi sevcez az kaldı.sabır imandandır.sabredioz mükafatıda gzl olacak bize motivasyon ümit lazım şuan
Eylül Ekim Kasım aralik ocak diye gidiyor bizim işler inşallah 2022 ye kalmayız bosverin 2020 de olmadığı iyi mazisi pek parlak bir yıl değildi 2021 yeni bir başlangıç olsun bizlere

Kızlar merhaba bende ocak ayında transfer olucam o zman kadar doktorunuz vitamin falan verdi mi yada veriliyor mu
Ben tedavi sürecinde kullandığım vitamine devam ediyorum argifertil sonuçta faydası olur zararı olmaz d vitamini kullanıyorum wellcare marka daha öncede maxijuno stromega kullanıyordum

Eylül Ekim Kasım aralik ocak diye gidiyor bizim işler inşallah 2022 ye kalmayız bosverin 2020 de olmadığı iyi mazisi pek parlak bir yıl değildi 2021 yeni bir başlangıç olsun bizlere
Aynen öyle bende ekimden beri beklıyrm biliosun.napak bebiş 1-2ay daha geçti ama sonuç gzl olsun inşlh.2021ocak mis gibi bir başlangıc dediğin gibi az kaldı sabredecez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…