- 9 Ekim 2020
- 5.927
- 7.970
- 148
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #6.101
koyalım tabağa sabah akşam onları yiyelim yaaa .dün gece rüyamda hamıleydım anneme diosum anne 20haftalık oldu artık rahatım risk yok dedim.artık gecemiz gndumuz bu olduBende ısırabilirmiyim teyzoşları minnak popolarından
Ay aman neyse bşverin geçti bittiBen hiç açamıyrm öle videoları eşimede iZleme demiştim yanmda;(
Ahhh ne güzelkoyalım tabağa sabah akşam onları yiyelim yaaa .dün gece rüyamda hamıleydım anneme diosum anne 20haftalık oldu artık rahatım risk yok dedim.artık gecemiz gndumuz bu oldu
Evet tatlım öyleymiş hızınıza yetişemiyorumBen söleyim şuan hamiş5haftalk
Merhaba canım. Folik asit dısında bişi vermediler banaKızlar merhaba bende ocak ayında transfer olucam o zman kadar doktorunuz vitamin falan verdi mi yada veriliyor mu
İnsallah kuzum hep birlikte insallahDusmesın Rabbım yasatmayacagı hayalı kurdurmazmıs Rabbım evinizi senlendırsın yavrunuzla bırlıkte ınsallah
ben inanıyorum bizde bebişlerimizi sevcez az kaldı.sabır imandandır.sabredioz mükafatıda gzl olacakEvet tatlım öyleymiş hızınıza yetişemiyorumsonradan okudum ayy az kaldı tarih bizide hamiş diye gosterecekmiki ?
Bama folik asit bilevermedi doktorum hatta yumurta toplama aşamasına gelene kadar bile vitamin falan kullanmama gerek yok dediMerhaba canım. Folik asit dısında bişi vermediler bana
canm bende sadece vitamin ve folık asit kullanıyrmKızlar merhaba bende ocak ayında transfer olucam o zman kadar doktorunuz vitamin falan verdi mi yada veriliyor mu
Aaa olurmu ki öyle bilemedim valla genel olarak herkes folik asit kullanıyor amaBama folik asit bilevermedi doktorum hatta yumurta toplama aşamasına gelene kadar bile vitamin falan kullanmama gerek yok dedi
Sagolun kizlarcanm bende sadece vitamin ve folık asit kullanıyrm
Ne vitamini verdiler bebiş sana bende mi alsam kicanm bende sadece vitamin ve folık asit kullanıyrm
Öyle canım vitamin önermedi hicAaa olurmu ki öyle bilemedim valla genel olarak herkes folik asit kullanıyor ama
Eylül Ekim Kasım aralik ocak diye gidiyor bizim işler inşallah 2022 ye kalmayız bosverin 2020 de olmadığı iyi mazisi pek parlak bir yıl değildi 2021 yeni bir başlangıç olsun bizlereben inanıyorum bizde bebişlerimizi sevcez az kaldı.sabır imandandır.sabredioz mükafatıda gzl olacakbize motivasyon ümit lazım şuan
Canm sen al eczaneden folıkasit kullan yararlı sncta.vitamin de kullanabılırsn drun vermesi şart değil yaniSagolun kizlar
Ne vitamini verdiler bebiş sana bende mi alsam ki
AmiiiiinnnnEylül Ekim Kasım aralik ocak diye gidiyor bizim işler inşallah 2022 ye kalmayız bosverin 2020 de olmadığı iyi mazisi pek parlak bir yıl değildi 2021 yeni bir başlangıç olsun bizlere
Ben tedavi sürecinde kullandığım vitamine devam ediyorum argifertil sonuçta faydası olur zararı olmaz d vitamini kullanıyorum wellcare marka daha öncede maxijuno stromega kullanıyordumKızlar merhaba bende ocak ayında transfer olucam o zman kadar doktorunuz vitamin falan verdi mi yada veriliyor mu
Aynen öyle bende ekimden beri beklıyrm biliosun.napak bebiş 1-2ay daha geçti ama sonuç gzl olsun inşlh.2021ocak mis gibi bir başlangıc dediğin gibi az kaldı sabredecezEylül Ekim Kasım aralik ocak diye gidiyor bizim işler inşallah 2022 ye kalmayız bosverin 2020 de olmadığı iyi mazisi pek parlak bir yıl değildi 2021 yeni bir başlangıç olsun bizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?