Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Aynen öyle bende ekimden beri beklıyrm biliosun.napak bebiş 1-2ay daha geçti ama sonuç gzl olsun inşlh.2021ocak mis gibi bir başlangıc dediğin gibi az kaldı sabredecez
Aynen öyle tatliş ben 9 yıldır bekliyorum evlendigim filinta gibiydim şuan yaşlandım bile ama nasip rabbim ne derse o oluyor biz sadece mücadele ediyoruz sizler kaç yıldır bekliyorsunuz minnoş analar

Aynen öyle tatliş ben 9 yıldır bekliyorum evlendigim filinta gibiydim şuan yaşlandım bile ama nasip rabbim ne derse o oluyor biz sadece mücadele ediyoruz sizler kaç yıldır bekliyorsunuz minnoş analar
Ben 7sene bitti evleneli ilk 2sene düşünmedik daha dgrusu eşim istemedi hazır değilmiş haspam babalığasonra 2kayıp 5yıldır yani

tepki gösterme degil benimkisi bu yol umit edip bi agridan sizidan medet umarken sizde dahil neden boyle birsey yazdi alinma sebebim buydu

Kullanılan Progesteron ılaclarının. Adeti gecıktırebılecegını ve vucutta agrılar yapabileceğini soylemısler ki cokta dogru seyler. Neden tepki gosterdıgınızı anlamadım

Benimde transferden sonra 3 gün baya ağrılarım vardı. Belde ve kasıklarında
Bugun 4. Gunum transferımın kasık bel gogus hıc Bı belırtım yok Bı kac arkadasımız bu sekilde olup pozitif görmüştü insan yinede ufakta olsa korkuyor
Canım benim de ilk 2.gün ağrılarım vardı. Sonra tamamen geçti. Bugün 7.gün. Doktorum aradı bugün.. Nasılsın dedi valla hocam bende tık yok, aşırı normalim dedim. Güldü bana ne olmasını bekliyorsun gayet normalsin işte dedi

Tutarsız varlıklarız tek amacımız ana olmakben hiç bebek bölümlerini gezmedim mağazalarda olurda alışırım diye
Aynen asla giremiom o mağazalara kendime travma yaşatmak istemiyorum.boş yere duygusala bağlamak dahada üzer.en iyisi köşemizde beklemek.bekleye bekleye en son alcaz muradımızı .eşim dioki okdr bekledin bi einstein doğurursun artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…