- 20 Ocak 2020
- 3.065
- 5.756
- 78
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #6.121
Benimde damarlarım biraz belirginleşmiş canım , göğüslerim zaten çok fena sızlıyor basenleriEvet benimde ayni belirtiler oldu birde dikkatimi ceken gogusumde damarlarin belirginlesmesiyditransfer olduktan 5 6 gun sonra basladi
Aynen öyle tatlişAynen öyle bende ekimden beri beklıyrm biliosun.napak bebiş 1-2ay daha geçti ama sonuç gzl olsun inşlh.2021ocak mis gibi bir başlangıc dediğin gibi az kaldı sabredecez
Gemedi mi gelmiyordu zavallılar kistim mi var, hormonum mu uçtu diye kendini alıkoyamiyordubeklemişlerdi oysaki tek suçları beklemekti zavallı maria ve elizabeth ne çektilerse rahim hanımdan çektiler bir türlü regl olamıyorlardı.
Ben 7sene bitti evleneli ilk 2sene düşünmedik daha dgrusu eşim istemedi hazır değilmiş haspam babalığaAynen öyle tatlişben 9 yıldır bekliyorum evlendigim filinta gibiydim şuan yaşlandım bile ama nasip rabbim ne derse o oluyor biz sadece mücadele ediyoruz sizler kaç yıldır bekliyorsunuz minnoş analar
Kişiden kişiye değişiyor demek etkilerben ilaçları bırakınca kesildi acısı küçüldü tekrar .keşke küçülmeseydi zaten küçük
Baharı beklemedik sizin adeti bekledigimiz kadarGemedi mi gelmiyordu zavallılar kistim mi var, hormonum mu uçtu diye kendini alıkoyamiyordu
Biz evlendigimizden bugüne hep hazirdik ama bebiş hazır değildiBen 7sene bitti evleneli ilk 2sene düşünmedik daha dgrusu eşim istemedi hazır değilmiş haspam babalığasonra 2kayıp 5yıldır yani
Biz de öyleydik ama olmayımca olmuyorBiz evlendigimizden bugüne hep hazirdik ama bebiş hazır değildi
Hayata bakya yeri geliyor adet olmayalım diye dualar ediyoruz yeri geliyor adet gelsin diye ahhh zalim dünya ne hallere dustuk
Sen kaç yıllık evlisinBiz de öyleydik ama olmayımca olmuyor
Sendemi regl beklion anam ne çektik bizValla kızlar bende de hiç tık yok.. Ağrı vs.
Sanki ilaç. İğne kullanmadım aşırı normalim..
Yarım gün adetim gecikse sevinirdim. Bu ay erken gelsin diye dört göz beklerken , gözlerim yuvalarından fırladıHayata bakya yeri geliyor adet olmayalım diye dualar ediyoruz yeri geliyor adet gelsin diye ahhh zalim dünya ne hallere dustuk
Bize yaranılmaz anacımHayata bakya yeri geliyor adet olmayalım diye dualar ediyoruz yeri geliyor adet gelsin diye ahhh zalim dünya ne hallere dustuk
2012 8 yıl doldu. 9'un içindeyiz. Sen ne kadarlik evlisin?Sen kaç yıllık evlisin
Tutarsız varlıklarız tek amacımız ana olmakBize yaranılmaz anacımbir isteğimiz öbürünü tutmaz
Ahhh ahhh aynıyız bacım bende 2012 de evlendimm2012 8 yıl doldu. 9'un içindeyiz. Sen ne kadarlik evlisin?
tepki gösterme degil benimkisi bu yol umit edip bi agridan sizidan medet umarken sizde dahil neden boyle birsey yazdi alinma sebebim buydu
Kullanılan Progesteron ılaclarının. Adeti gecıktırebılecegını ve vucutta agrılar yapabileceğini soylemısler ki cokta dogru seyler. Neden tepki gosterdıgınızı anlamadım
Canım benim de ilk 2.gün ağrılarım vardı. Sonra tamamen geçti. Bugün 7.gün. Doktorum aradı bugün.. Nasılsın dedi valla hocam bende tık yok, aşırı normalim dedim. Güldü bana ne olmasını bekliyorsun gayet normalsin işte dediBugun 4. Gunum transferımın kasık bel gogus hıc Bı belırtım yok Bı kac arkadasımız bu sekilde olup pozitif görmüştü insan yinede ufakta olsa korkuyor
Aynen asla giremiom o mağazalara kendime travma yaşatmak istemiyorum.boş yere duygusala bağlamak dahada üzer.en iyisi köşemizde beklemek.bekleye bekleye en son alcaz muradımızı .eşim dioki okdr bekledin bi einstein doğurursun artıkTutarsız varlıklarız tek amacımız ana olmakben hiç bebek bölümlerini gezmedim mağazalarda olurda alışırım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?