- 20 Aralık 2020
- 190
- 232
- 23
- 48
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #6.141
Yok yok transfer oldum 7.gündeyim herkesin biryerleri ağrıyor bende tık yokSendemi regl beklion anam ne çektik biz
Ayıp sana tesüf ederim.orda boncuğun hikayesini izlicene gel burda kofiyle halenin dramasını izle biz de yeşil odayız ağlama garantiliAnam dolmuş buralar kaç sayfa okudum
Kırmızı odayı izliyorum bakamıyorum bu aksam
Valla size dalacam az kaldıYok yok tranfer oldum 7.gündeyim herkesin birysleri ağrıtor bende tık yokpsikolojim bozuldu
Valla size dalacam az kaldıbiriniz ağrıyor die korkuyor biriniz ağrımıyor die hanginizi örnek alsak acep yokmu bir ortası
Vallahi kız boncuğu merak ediyorum inankiAyıp sana tesüf ederim.orda boncuğun hikayesini izlicene gel burda kofiyle halenin dramasını izle biz de yeşil odayız ağlama garantili
valla ben 7haftalık gebelıgımde hiç ama hiç bir belırtı yaşamamıştım hamıle oldugumu öğrendiğimde sok olmustum.gayet nrmal benceŞimdilik elimizdekiler bunlar.. Yenileri gelene kadar idare edicen artık
Boncuk erenlere karıştıVallahi kız boncuğu merak ediyorum inanki
Bende onun için bekarmidim gibi davranıyorum anne bebek bolumlerinde gezmiyorumAynen asla giremiom o mağazalara kendime travma yaşatmak istemiyorum.boş yere duygusala bağlamak dahada üzer.en iyisi köşemizde beklemek.bekleye bekleye en son alcaz muradımızı .eşim dioki okdr bekledin bi einstein doğurursun artık
aynen hayırlı ve sağlıklı olsundaBende onun için bekarmidim gibi davranıyorum anne bebek bolumlerinde gezmiyorumo kadarda gözümüz yok sağlıklı hayırlı bir minnoş olsun yeter
bunu ben de bilmiyrum acaba yarim gunden sayildigi icin mi kiKızlarrrr transferin ilk günü neden sayılmıyo acabaaa
O şekil devam o zamanaynen hayırlı ve sağlıklı olsundaşimdlk bekar ayağına yatmak daha mantıklı
çecreden neler çektin kim bilirAhhh ahhh aynıyız bacım bende 2012 de evlendimm
komik kedi videosu izleyerek zaman geçirmeye devamO şekil devam o zaman
Ahahaha kahkaha attım bacaklarımızı dikiyoz zatençecreden neler çektin kim bilirbi ara tabela asmak istedim, çocuğum yok, olmuyor. Tavsiye vermeyin diye hayatımda ilk kez gördüğüm kadın ilişkinden sonra hemen kalkma, bacaklarını dik havaya dedi
Ben sabahın 9 unda oldum meselaaaa kocaa bi günbunu ben de bilmiyrum acaba yarim gunden sayildigi icin mi ki
Artık bende bekliyorum bakalım insallahBenimde transferden sonra 3 gün baya ağrılarım vardı. Belde ve kasıklarında
Canım benim de ilk 2.gün ağrılarım vardı. Sonra tamamen geçti. Bugün 7.gün. Doktorum aradı bugün.. Nasılsın dedi valla hocam bende tık yok, aşırı normalim dedim. Güldü bana ne olmasını bekliyorsun gayet normalsin işte dedi
Ahahahçecreden neler çektin kim bilirbi ara tabela asmak istedim, çocuğum yok, olmuyor. Tavsiye vermeyin diye hayatımda ilk kez gördüğüm kadın ilişkinden sonra hemen kalkma, bacaklarını dik havaya dedi
Hiç utanmak da yok ya vallahiAhahaha kahkaha attım bacaklarımızı dikiyoz zaten
Amin inşallah canım sen ne zaöan yapıcaksın testiArtık bende bekliyorum bakalım insallahpozıtıf haberini alırım bebişimin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?