- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #6.161
Her karşılaşmalarda aynı muhabbet. doğurunca ben anne olucam, onlar ne olucak da bu kadar peşindeler anlamadımAhahahsanırsın prof jinekolog geç teyzem onları biz amuda bile kalktık diyeydin.cevre olmasa zaten bu kadar stres yapmayacağız bende biraz göbek var gecen bana biri hamilemisin dedi yok dedim saklama hamilesin dedi yav niye saklayım şükür babası belli neyi saklayacak anlamadım bizim hayatı bizden iyi biliyor komşu teyzeler
Maksat dedikodu olsun canımHer karşılaşmalarda aynı muhabbet. doğurunca ben anne olucam, onlar ne olucak da bu kadar peşindeler anlamadım
Arkamızdan da mı konuşuyolardırMaksat dedikodu olsun canım
4Aynen öyle tatlişben 9 yıldır bekliyorum evlendigim filinta gibiydim şuan yaşlandım bile ama nasip rabbim ne derse o oluyor biz sadece mücadele ediyoruz sizler kaç yıldır bekliyorsunuz minnoş analar
Sadece kendileri olsa dedikodu sohbetlerinde biz senlendiriyoruzdur ortamı ben artık sorana siz benim uçkur bekçimmisiniz diyeceğimArkamızdan da mı konuşuyolardırkonuşsunlar ya bişey değil. Keşke hep arkadan konuşsalar da duymasak
Saçımda ak yoktu şimdi siyahi zor buluyorum4o eski halimden eser yok şimdi. 12 kilo aldım bu tedaviler yüzünden
Daha doğurmadan çöktük anacımSaçımda ak yoktu şimdi siyahi zor buluyorum
Yaşlarınız kaç kizlar birazda kafa dağıtalim herkes ilk bebiş icinmi uğraşıyor annelik duygusunu tadan varmı umutlu anne hariç onun bebisi var biliyorumDoğrudur bacım.
Daha doğurmadan çöktük anacım
Aynen tatlım neyse kullerimizden dogacauk inşallah.Doğrudur bacım.
Daha doğurmadan çöktük anacım
31 yaşındayım canım ben 6 yillik evliyim ilk bebiş inşallahYaşlarınız kaç kizlar birazda kafa dağıtalim herkes ilk bebiş icinmi uğraşıyor annelik duygusunu tadan varmı umutlu anne hariç onun bebisi var biliyorum
Benimde canım hiç gebeliğim yok bende 30 yaşındayımYaş 10 gün sonra 31 1hiç gebelik dahi olmadı
Transferin oldu mu hangi ilaçları verdi acabaBen varım canim
31 yaşındayım canım ben 6 yillik evliyim ilk bebiş inşallah
Bilmem erken yapmaya kokruyırm doktor 4 ocak yazmıs kagıdaAmin inşallah canım sen ne zaöan yapıcaksın testi
valla ben 7haftalık gebelıgımde hiç ama hiç bir belırtı yaşamamıştım hamıle oldugumu öğrendiğimde sok olmustum.gayet nrmal bence
Bilmem erken yapmaya kokruyırm doktor 4 ocak yazmıs kagıda
Anam dolmuş buralar kaç sayfa okudum
Kırmızı odayı izliyorum bakamıyorum bu aksam
Ocak 25 de transferim canım şuan 3 aylık geçici menepozdayimTransferin oldu mu hangi ilaçları verdi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?