- 20 Aralık 2020
- 190
- 232
- 23
- 48
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #6.181
Yaşlarınız kaç kizlar birazda kafa dağıtalim herkes ilk bebiş icinmi uğraşıyor annelik duygusunu tadan varmı umutlu anne hariç onun bebisi var biliyorum
O masallah amin canım inşallah rabbim senin herifede tattırsin o duyguyu sen tatmissinBenim yaş 43.. Bir tane.oğlum var 24 yaşında. İkinci evliliğim eşimin hiç yok. Onda sperm azlığı, hareket azlığı ve şekil bozukluğu var. Çok istiyor herifim kurban olurum.. Rabbim isteyen herkese analığı babalığı tattırsın.
Aynen öyleİnşallah tatlım genelde yaşlarimiz ve evlilik yollarımız aynı gibi
Rabbım gönlünüze göre versin inşallah Rabbım kolaylıklar versin bu yoldaBenim yaş 43.. Bir tane.oğlum var 24 yaşında. İkinci evliliğim eşimin hiç yok. Onda sperm azlığı, hareket azlığı ve şekil bozukluğu var. Çok istiyor herifim kurban olurum.. Rabbim isteyen herkese analığı babalığı tattırsın.
Seneyede ana olarak kaynatalım inşallah burda bebeklerimizin gazını konusakAynen öyleo yüzden bizim topik daha çok kaynıyor ya
Ay inşallah yaSeneyede ana olarak kaynatalım inşallah burda bebeklerimizin gazını konusak
Ozaman bundanda fazla olur konuşacak yok kolik yok sütüm gelmedi bez.mama.puset ... Diye giderAy inşallah ya
O zamanda neler konuşuruz neler
Aminn Rabbim herkese kolaylıklar r versin gönüllerine göre versinRabbım gönlünüze göre versin inşallah Rabbım kolaylıklar versin bu yolda
Ahahahaah ya çocuk için dediydim benHiç utanmak da yok ya vallahigözünde de canlandırdı belki anlatırken
Ocak 25 de transferim canım şuan 3 aylık geçici menepozdayim
Ayy insallahBenimkide 31 aralık.. Tarihe bakgüzel haberler alırız inşallah
Desek denecek çok şey var da işte, Allah sabir vermiş anacımSadece kendileri olsa dedikodu sohbetlerinde biz senlendiriyoruzdur ortamı ben artık sorana siz benim uçkur bekçimmisiniz diyeceğim
Çocuk mocuk gördü ne var ne yokAhahahaah ya çocuk için dediydim bentamamen çocuk olayı
Olsun bakalım rabbim mükâfatını verecektir bizede isyan etmeden sabredelimDesek denecek çok şey var da işte, Allah sabir vermiş anacım
Cuma yada cumartesi kese muaynesine cagirdi. Kese bu kadar cabuk gozukuyormuGayet düzenli artıyor bana kalırsa hiç bir sorun yok kuzum doktorun ne diyor
Sen de mi Kıbrıstasın canım, hangi merkezde yaptırdın, ben de kıbrıstayımMaalesef evet 6000 Euro tüp bebek 1000 Euro dondurma ilaçlarlar yol ücreti konaklama derken o kadar paramız çıktı.
Bende varım, yaprak ciğer ziyafetini kaçırmamBir ciğer seven daha
Biri yakıyo ama yada benim ağrı eşiğim cok düşük dedigine dikkat edemO iğneler aslında çok da can acıtmıyor. Ilacı iğnenin ucuna kadar getirirken, iğnenin deliğinden damlar ve iğnenin dışına ilaç değerse o zaman yakıyor. Ona dikkat et.
Hadi hayırlısı diyelim o zamanDinlenmek amaçlı. Benim hiçbir problem yoktu yine de bir adet bekletti dr'um. O bunun daha sağlıklı olduğunu düşünüyoryani 1 adet falan bekletirler herhalde cok değil. Yada en fazla 2.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?