- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #6.201
Evet estrofem engelliyor adeti genelde menopozdakilere verilen ilac bu, smdi tam anlmadim dr un mu soyledi estrofem kullan diye ilaclari komple birakman gerekiyodu aslinda adet olabilmek icinKullanıcam yarın başlıyorum. Ben bi kutu estrofem kullandim. östrojen yüksekligi adet olmaya engelmiş. Dr uygun gördü sonuçta. Yani ben ona bişey demedim. Demek ki kullanmam gerek diyip, içimi rahatlatıyorumbelki bişey vardır da bu yaşıma kadar hiçbir sorun yaşamadım. O yüzden bişey vardır gibi de gelmiyor açıkçası.
Olur valla zaten içimiz dışımız dizi oldu
Yok tarlusal kullanacakEvet estrofem engelliyor adeti genelde menopozdakilere verilen ilac bu, smdi tam anlmadim dr un mu soyledi estrofem kullan diye ilaclari komple birakman gerekiyodu aslinda adet olabilmek icin
1sezonluk kara komedi çıkar bizdenOlur valla zaten içimiz dışımız dizi oldu
Vallahi fazlasi çıkar yavrum1sezonluk kara komedi çıkar bizden
Fokur fokur hemdeAynen öyleo yüzden bizim topik daha çok kaynıyor ya
Bizde ayni 9a girecegiz Allah nasib ederse.. Nasib kismet daha evvel baslasaymissik belki bukadar kaybim olmazdi ama en azindan simdi biliyoruz dusuk sebeplerini Rabbim hepimizin kucagini doldursun saglikli bebelerle2012 8 yıl doldu. 9'un içindeyiz. Sen ne kadarlik evlisin?
pandemi+tüp bebek heryerden depresyonVallahi fazlasi çıkar yavrum
Hiiiii sincik anladimmYok tarlusal kullanacakbebişim
Ben 42 yimm bir evladımm var çok şükürYaşlarınız kaç kizlar birazda kafa dağıtalim herkes ilk bebiş icinmi uğraşıyor annelik duygusunu tadan varmı umutlu anne hariç onun bebisi var biliyorum
Senin mentaliteni yirim halamın gızııHiiiii sincik anladimmbenim gurbetci mentalite ancak bukaddem yetiyor kbakmayin bacilar
Beni çarşamba çağırdı kuzum değerin 3000 bini geçmesi lazım onu hesaplayarak çağırmıştır seni deCuma yada cumartesi kese muaynesine cagirdi. Kese bu kadar cabuk gozukuyormu
Canım bugün sen kan vereceksin değil miGünaydın kızlar hayırlı sabahlar
Bana da hala oluyor adet ağrıları kuzum bel ağrısı adet olma hissi yokluyor sürekli panik yapma olabiliyormuş böyle şeylerKızlar ben bildiğiniz adet ağrısıyla uyandım bu gece , hatta korktum adet mi oldum diye
Aynen kuzum biliyorum ama insan sevinmişken bir şey olacak diye çok korkuyor .Sanırım biz kalp atışını duyana kadar rahat etmeyeceğizBana da hala oluyor adet ağrıları kuzum bel ağrısı adet olma hissi yokluyor sürekli panik yapma olabiliyormuş böyle şeyler
Seninkini de hesapladım şöyle kaba taslak bence cumartesi git canım eğer açıksa hastaneCuma yada cumartesi kese muaynesine cagirdi. Kese bu kadar cabuk gozukuyormu
Bebeğim biz kucağımıza alana kadar rahat etmiycz kiAynen kuzum biliyorum ama insan sevinmişken bir şey olacak diye çok korkuyor .Sanırım biz kalp atışını duyana kadar rahat etmeyeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?