- 3 Nisan 2019
- 2.238
- 2.693
- 83
- 32
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #6.601
Öyle mi tamam canım sağ olasınCanım ben başından beri alaturka kullanıyorum bir sorun olmadı annemlerde klozet yoktu .Evime geldim bizimde klozette bir sıkıntı var mecbur alaturkaya geçtim
Bu süreç 15-20 gün arasını buluyor o zamanyarin adet oldun diyelim merkeze haber veriyrsn regl 2. günü cagiriyrlar muayeneden snra kullanman gereken ilaclari veriyr kullnyorsun 2 3 defa muayene cagiriyolar rahim kalinligina bakmak icin istenilen kalinliga gelindigi zamn transfer oncesi kullnman gerekn igne fitil vs ilaclari yazio kullnma talimatu veryr hemsiren uygun sekilde kullnp verilen tarihte tuvalete sksık bir vaziyette transfere giriyrsun
evet cnm buluyor 20 gunu transfe oldun tutmadi ve tekrar transfer olmak istiyorsan 1 ay rahim dinlendirmeyi tavsiye eder hekimin evet bn dondurulmus embryo transferi oldumBu süreç 15-20 gün arasını buluyor o zamanidrara sıkışık bir şekilde gitmek en zoru bu Benim içim peki ben Aralık’ta transfer oldum zaten doktor 1 ay ara verelim der mi yoksa bu ay hemen başlar mıyız . Siz dondurulmuş embriyo ile mi pozitifi gördünüz
Ben kullandım canim bitince maalesef depolarda yoktu bulamadık progestan fitile geçtik doktor yeni reçete yazdiLutinus 100 mg kullanan var mı aranızda
Iç daha transfere bir sürü zaman var. Ama majezik miğdeye dokunuyorKız sen benden önce olacaktın adeti nerde kaldın haydi sende gel. Daha bu sabah oldum adet ama aşırı sancım var ya majezik içsem mi
Gözün aydınBugün transferin 10. Günü çok silik çıktı idrar testi bilemedim bendeyarın kan vermeye gidicem İnş
Ohh maşallah gozun aydın vallahi çok belli çok sevindim. Rabbım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahBugün transferin 10. Günü çok silik çıktı idrar testi bilemedim bendeyarın kan vermeye gidicem İnş
Evet bunu hakettik sanırsamDiyorum bana ve sana
Lutinus adet olmayı engelliyor mu Peki bilgin var m? Günde 3 kere kullanıyorum. Birde Yan etkisini gördün mü canımBen kullandım canim bitince maalesef depolarda yoktu bulamadık progestan fitile geçtik doktor yeni reçete yazdi
İnş kan testi de olumlu gelirGözün aydın
1 kutu kullandım bi yan etkisi belirtisi olmadı bendeLutinus adet olmayı engelliyor mu Peki bilgin var m? Günde 3 kere kullanıyorum. Birde Yan etkisini gördün mü canım
Hepimizin gönlünden geçen olsun inşOhh maşallah gozun aydın vallahi çok belli çok sevindim. Rabbım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Kaçıncı gün embriyosuydu?İnş kan testi de olumlu gelir
Yumurta toplamadan 8 gün sonra adet oldum ama çok az leke leke geliyor normal mi ped bile kullanmıyorumHayırlı olsn cnm ocak transfer bekleyen çok kişi vr bende dahil beklicez artık
Yaaa of şimdi merkezle görüştüm hemşire ocak adetinle gel dinlemeniz iyi olur diyo sinirden çatlıcam. 3 adet dinlendiriyoruz normalde diyo ama bu saçma değil mi yaaaaIç daha transfere bir sürü zaman var. Ama majezik miğdeye dokunuyorben olucaktım da olamadım işte ne kadar gün geçti artık ondan bile haberim yok
masallhhh cnm var var hatta hemen git kan verBugün transferin 10. Günü çok silik çıktı idrar testi bilemedim bendeyarın kan vermeye gidicem İnş
Yoğunlar herhaldeYaaa of şimdi merkezle görüştüm hemşire ocak adetinle gel dinlemeniz iyi olur diyo sinirden çatlıcam. 3 adet dinlendiriyoruz normalde diyo ama bu saçma değil mi yaaaa
3. Gün emriyosu taze transfer edildi.Kaçıncı gün embriyosuydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?