Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Bu süreç 15-20 gün arasını buluyor o zaman idrara sıkışık bir şekilde gitmek en zoru bu Benim içim peki ben Aralık’ta transfer oldum zaten doktor 1 ay ara verelim der mi yoksa bu ay hemen başlar mıyız . Siz dondurulmuş embriyo ile mi pozitifi gördünüz

evet cnm buluyor 20 gunu transfe oldun tutmadi ve tekrar transfer olmak istiyorsan 1 ay rahim dinlendirmeyi tavsiye eder hekimin evet bn dondurulmus embryo transferi oldum

Kız sen benden önce olacaktın adeti nerde kaldın haydi sende gel. Daha bu sabah oldum adet ama aşırı sancım var ya majezik içsem mi
Iç daha transfere bir sürü zaman var. Ama majezik miğdeye dokunuyor ben olucaktım da olamadım işte ne kadar gün geçti artık ondan bile haberim yok

Iç daha transfere bir sürü zaman var. Ama majezik miğdeye dokunuyor ben olucaktım da olamadım işte ne kadar gün geçti artık ondan bile haberim yok
Yaaa of şimdi merkezle görüştüm hemşire ocak adetinle gel dinlemeniz iyi olur diyo sinirden çatlıcam. 3 adet dinlendiriyoruz normalde diyo ama bu saçma değil mi yaaaa

Yaaa of şimdi merkezle görüştüm hemşire ocak adetinle gel dinlemeniz iyi olur diyo sinirden çatlıcam. 3 adet dinlendiriyoruz normalde diyo ama bu saçma değil mi yaaaa
Yoğunlar herhalde saçma canım kürtaj olmadın ki sen? Yetkili biriyle görüşmek istiyorum de sen. Ara bidaha biraz bastır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…