Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Yumurta toplamadan 8 gün sonra adet oldum ama çok az leke leke geliyor normal mi ped bile kullanmıyorum
canm leke leke olması tabikide normal değil hormonal bir durum olmuş kırmızıya dönene kdr da regl olmuş sayılmassın.bende aldgm ilaçlardn dolayı suan regl olamıyrm 6gündr leke dısında birşey yok

Yoğunlar herhalde saçma canım kürtaj olmadın ki sen? Yetkili biriyle görüşmek istiyorum de sen. Ara bidaha biraz bastır.
Tekrar görüştüm dedim 2. Adette transfer olunca tutmama riski mi var yani dedim. Şimdide yok isterseniz olur gelin demiş. Bunlar yopunlar herhalde beni erteliyorlar. Gidicem valla dedim ben sırf bu yüzden işlerimi erteledim şubat ayına çalışıyorum benim için çok zor dedim. Sanki kürtaj oldum yaa bekleyemem valla zaten il dışındayım sırf bunun için annemi yanıma getiriyorum yarın yada 3. Günü gidicem başlatsınlar

Dr'da zaten emin olamamış. Acaba başka dr da mı baksa? Için rahat eder. Dr'da yani varsa var de yoksa da sus. Bayılıyolar kafa karıştırmaya
Doktorum 8 yıllık çok seviyorum ve bişeyden şüphelendiğinde hep çıktı ama canımı sıkan yolun sonuna gelmişiz dün rahim kalınlığı 8 in üstüydü bu hafta içi transferi yapar diye düşünüyorum son dakika böyle bişey olması cok kötü yarın bidaha bakacak ozmn soracam bu durumda tedaviyi yarım da bırakamaz inşallah yoktur ve bebeğim tutunur bana

Bugünde yaptım yine negatifti
bana hemşire adet olsam bile test yaptır dedi çünkü bu dış gebelik ve düşük bile olabilir dedi. fakat öyle olsa adetten önce yapılan idrar testinde pozitif görmek gerektir diye düşünüyorum. 2. çizgi yoksa zaten adet oluncada böyle bir risk yoktur diyebiliriz gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…