- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #6.621
Evt canımHsg'yi kürtajdan sonra mı çektirdin?
Ahaha bi ohada eşlere ozamnEvet bunu hakettik sanırsamben bide eşime oha demek istiyorum burdan. Hala söktürücü almadı
canm leke leke olması tabikide normal değil hormonal bir durum olmuş kırmızıya dönene kdr da regl olmuş sayılmassın.bende aldgm ilaçlardn dolayı suan regl olamıyrm 6gündr leke dısında birşey yokYumurta toplamadan 8 gün sonra adet oldum ama çok az leke leke geliyor normal mi ped bile kullanmıyorum
Çok iyi çıkmış o zaman testte hayırlı olsun3. Gün emriyosu taze transfer edildi.
Dr'da zaten emin olamamış. Acaba başka dr da mı baksa? Için rahat eder. Dr'da yani varsa var de yoksa da sus. Bayılıyolar kafa karıştırmayaEvt canım
Şimdi gidiyor almayaAhaha bi ohada eşlere ozamnneden almamış acep ancak pzt başlarsn sen ilaca
Senin negatif mi oldu? 8. Gün test yapmıştın sadece?Yok henüz adet olmadım. Şimdi yarın adet oldum diyelim ona göre aydınlatır mısın beni
Bugünde yaptım yine negatiftiSenin negatif mi oldu? 8. Gün test yapmıştın sadece?
Hakkında hayırlısı olsun. Dondurulmuş embriyon varmış çok şükürBugünde yaptım yine negatifti
İnşallah canım benimHakkında hayırlısı olsun. Dondurulmuş embriyon varmış çok şükürbu tutar inşaallah
Merhaba kesinlike ilçalar sanırım. Ben umudumu kestim ya. zaten İlk 3 gün biraz dinlenebildim. Sonrası hiç oturamadım. Dikkat ettim ama ne diyim. Rabbim herşeyin hayırlısını versinGunaydın
Bendede yemek sonrasında oluyor arada muhakkak ılaçlar dengemızı sasırtttı ondan oluyor
Yok anacım çıbanda çıksa gelmiyorŞimdi gidiyor almayaakşama başlarım. Şimdi de çenemde sivilce çıkarma çalışmaları başladı bakalım sonuç alabilicek miyiz bu sefer
Tekrar görüştüm dedim 2. Adette transfer olunca tutmama riski mi var yani dedim. Şimdide yok isterseniz olur gelin demiş. Bunlar yopunlar herhalde beni erteliyorlar. Gidicem valla dedim ben sırf bu yüzden işlerimi erteledim şubat ayına çalışıyorum benim için çok zor dedim. Sanki kürtaj oldum yaa bekleyemem valla zaten il dışındayım sırf bunun için annemi yanıma getiriyorum yarın yada 3. Günü gidicem başlatsınlarYoğunlar herhaldesaçma canım kürtaj olmadın ki sen? Yetkili biriyle görüşmek istiyorum de sen. Ara bidaha biraz bastır.
Hilalcim merhaba ben kullanıyorum canımLutinus 100 mg kullanan var mı aranızda
Hilalcim merhaba ben kullanıyorum canım
Nuray ablacım seni kullanmıyor diye biliyordum transferden sonra mı verdiHilalcim merhaba ben kullanıyorum canım
Doktorum 8 yıllık çok seviyorum ve bişeyden şüphelendiğinde hep çıktı ama canımı sıkan yolun sonuna gelmişiz dün rahim kalınlığı 8 in üstüydü bu hafta içi transferi yapar diye düşünüyorum son dakika böyle bişey olması cok kötü yarın bidaha bakacak ozmn soracam bu durumda tedaviyi yarım da bırakamaz inşallah yoktur ve bebeğim tutunur banaDr'da zaten emin olamamış. Acaba başka dr da mı baksa? Için rahat eder. Dr'da yani varsa var de yoksa da sus. Bayılıyolar kafa karıştırmaya
benimde öyle olmuştu almasam orkidi gün boyu durabilirdi yaniYumurta toplamadan 8 gün sonra adet oldum ama çok az leke leke geliyor normal mi ped bile kullanmıyorum
Canım benim transferden 5 gün önce kullanmaya başladım geçen pazardı başladığımdaNuray ablacım seni kullanmıyor diye biliyordum transferden sonra mı verdi
bana hemşire adet olsam bile test yaptır dedi çünkü bu dış gebelik ve düşük bile olabilir dedi. fakat öyle olsa adetten önce yapılan idrar testinde pozitif görmek gerektir diye düşünüyorum. 2. çizgi yoksa zaten adet oluncada böyle bir risk yoktur diyebiliriz gibiBugünde yaptım yine negatifti
Bıgün kaçıncı gündüBugünde yaptım yine negatifti
Bugün kaçıncı gün ki seninBugünde yaptım yine negatifti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?