- 20 Ekim 2019
- 652
- 744
- 103
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #6.641
Canım hemşiren öyşe diyorsa dinle. Rahmin dinlenmesi çok önemli. Yani erken davranıp Allah korusun olumsuz olmaktansa iyice dinlenip olumlu sonuç almak daha iyi. Bak ben opudan sonra dinlendim rahatsızlık geçirdiğim için ekstra 1 ay daha dinlendim sonrasında ise 60 günluk menopoz iğnesi yaptı bana rahım dahada hazır olsun diye öyle böyle derıen opuyu 7 temmuzda oldum transferi 8 aralıkta 5 ay geçti aradan ha menopoz iğnesinide hiç birşeyim yoktu mr falan h3rşey temiz olmasına rağmen doktorumun pimpirikliğindendi. Herşey tam olsun olacaksa dedi ilk transferim di hatta şükür kanda olumlu sonuç aldım. Şimdi sen brklemekten sıkıkıyorsun ya o bebeğin nasibi ne zamansa o zaman gelecek zatenYaaa of şimdi merkezle görüştüm hemşire ocak adetinle gel dinlemeniz iyi olur diyo sinirden çatlıcam. 3 adet dinlendiriyoruz normalde diyo ama bu saçma değil mi yaaaa
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla kucağına al inşallahCanım hemşiren öyşe diyorsa dinle. Rahmin dinlenmesi çok önemli. Yani erken davranıp Allah korusun olumsuz olmaktansa iyice dinlenip olumlu sonuç almak daha iyi. Bak ben opudan sonra dinlendim rahatsızlık geçirdiğim için ekstra 1 ay daha dinlendim sonrasında ise 60 günluk menopoz iğnesi yaptı bana rahım dahada hazır olsun diye öyle böyle derıen opuyu 7 temmuzda oldum transferi 8 aralıkta 5 ay geçti aradan ha menopoz iğnesinide hiç birşeyim yoktu mr falan h3rşey temiz olmasına rağmen doktorumun pimpirikliğindendi. Herşey tam olsun olacaksa dedi ilk transferim di hatta şükür kanda olumlu sonuç aldım. Şimdi sen brklemekten sıkıkıyorsun ya o bebeğin nasibi ne zamansa o zaman gelecek zaten
Evet öyle olmuş kesin. Birde nane nin rengide birleşmiş. Yediğine içtiğine dikkat et canım. Kimsenin hatırına kendine eziyet etme.Smdi baktim tekrar birsey cikmadi idrarimda cok sukurbence yesil cay dan oldu
Canım seni çok iyi anlıyorum ama her embriyo aynı olacak diye birşey yok doktorun iyi birimi tanınmış mı genelde öyle bi şüphe olursa akıllarında kalan emriyoları transfer etmiyotlarda o yuzden. Hiç kendini şanssız hissetme valla bak brnım böbreğim gidiyordu nesini bilmesiğim birşekilde opudam sonra hiç birşeyim yoktu 1 hafta sonra kanamam başladı mesanemden miş kanama ve böbreğime zarar verdi ameliyat oldum böbreğime tel takıldı. 1 ay onun çıkmsını da bekledim çektiğim acıyı tarif edemem böbrek acısı o kadar zormuş ki kendimi camdan atmayı bile düşündüm korkumdan transferi bende 1 ay öteledim 5 ay sürdü resmen bünyemde çok zayıf zaten buntransfer ilaçları beni çok etkiliyor. Transferden hemen öncede 20lik dişim çıktı acısı kulağıma vurdu transfer sabahı yapmayalım dedim doktorum yok artık yapıcaz dediÖncelikle hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla kucağına al inşallahbende opu sonrası 2 dinlendirildim ilk transfer imdi kanda da idrarda da görüldü ama kimyasal geçirdim. Sebebi bilinmiyor. Şimdi bu embriyolarda öyle olacak diye korkuyorum öyle de hissediyorum sanki aynı anda oluşan embriyo olduğu için onlarında genetiği bozuktur sanki diyorum ve bir an önce olsun olmazsa eğer tedavi iyice gecikmeden tekrardan başa döner başlarım diyorum. O kadsr üzgünüm sinirliyim bilemiyorum karmakarışık duygularım neden her işim zor olmak zorunda diye söyledim bile offf vallahi çok sıkıldım
Ben kullanıyorumLutinus 100 mg kullanan var mı aranızda
Başladım valla bana ne aksam 8 gibi yine icerim ☹ valla haftaya değil bi kaç güne gelsinYok anacım çıbanda çıksa gelmiyorsen ilaca başla haftaya gelir senin.ben menepoza girdim beni unut
Yaaa beklemiyolardı tabii senden öyle bir soru. Şu hayattan anladığım, bişeyi istiyosan biraz zorlayacaksın. Ağlamayana meme yok hesabıTekrar görüştüm dedim 2. Adette transfer olunca tutmama riski mi var yani dedim. Şimdide yok isterseniz olur gelin demiş. Bunlar yopunlar herhalde beni erteliyorlar. Gidicem valla dedim ben sırf bu yüzden işlerimi erteledim şubat ayına çalışıyorum benim için çok zor dedim. Sanki kürtaj oldum yaa bekleyemem valla zaten il dışındayım sırf bunun için annemi yanıma getiriyorum yarın yada 3. Günü gidicem başlatsınlar
11. GünBıgün kaçıncı gündü
Bugün kaçıncı gün ki senin
Lutinus kullandığımdan beri rahim kasılmalarım çok fazla. Sende de öylemi? Aynen valla 8.9 günde bile iki çizgiyi gören var ben bugün 11. Gün göremedim.bana hemşire adet olsam bile test yaptır dedi çünkü bu dış gebelik ve düşük bile olabilir dedi. fakat öyle olsa adetten önce yapılan idrar testinde pozitif görmek gerektir diye düşünüyorum. 2. çizgi yoksa zaten adet oluncada böyle bir risk yoktur diyebiliriz
Inşaallah yoktur canım ama var gibi konuşursa transfer iptal edilebilir. Hakkında hayırlısı olsun. Yarın bize de yazarsın merak ettim ben de.Doktorum 8 yıllık çok seviyorum ve bişeyden şüphelendiğinde hep çıktı ama canımı sıkan yolun sonuna gelmişiz dün rahim kalınlığı 8 in üstüydü bu hafta içi transferi yapar diye düşünüyorum son dakika böyle bişey olması cok kötü yarın bidaha bakacak ozmn soracam bu durumda tedaviyi yarım da bırakamaz inşallah yoktur ve bebeğim tutunur bana
ben daha pek birşey anlamadım canım belki zamanla olur bilemiyorumLutinus kullandığımdan beri rahim kasılmalarım çok fazla. Sende de öylemi? Aynen valla 8.9 günde bile iki çizgiyi gören var ben bugün 11. Gün göremedim.
Sana çok çok geçmiş olsun çok zor şeyler yaşamışsın Allah da seni mükafatlamdorsın en güzel şekilde inşallahCanım seni çok iyi anlıyorum ama her embriyo aynı olacak diye birşey yok doktorun iyi birimi tanınmış mı genelde öyle bi şüphe olursa akıllarında kalan emriyoları transfer etmiyotlarda o yuzden. Hiç kendini şanssız hissetme valla bak brnım böbreğim gidiyordu nesini bilmesiğim birşekilde opudam sonra hiç birşeyim yoktu 1 hafta sonra kanamam başladı mesanemden miş kanama ve böbreğime zarar verdi ameliyat oldum böbreğime tel takıldı. 1 ay onun çıkmsını da bekledim çektiğim acıyı tarif edemem böbrek acısı o kadar zormuş ki kendimi camdan atmayı bile düşündüm korkumdan transferi bende 1 ay öteledim 5 ay sürdü resmen bünyemde çok zayıf zaten buntransfer ilaçları beni çok etkiliyor. Transferden hemen öncede 20lik dişim çıktı acısı kulağıma vurdu transfer sabahı yapmayalım dedim doktorum yok artık yapıcaz dedisen doktoruna güveniyorsan ne diyorsa onu yap ha güvenmiyordan bişey diyemem
Amiin canım amiin konuş bakalım gelişmeleri takipteyizSana çok çok geçmiş olsun çok zor şeyler yaşamışsın Allah da seni mükafatlamdorsın en güzel şekilde inşallahdoktorum iyi birisi ben Antep umayda yaptırıyorum hakan hoca prof kendisi çok güven vermişti. İşin tuhafı ben kimyasal olduğumdan beri doktorla irtibata geçemedim urfadan gidiyorum antepe il dışındayız merkeze gidemedim hep hemşire ile irtibatta oldum. Yarın gidicem en azından doktorla görüşmüş olucam risk varsa yaptırmıcam ama sadece benim ruh halim için 1 ay ertele derse zaten bende ruh hali denen bişey yok ertelemesin ne diyim ki Allah herkesin hakkında hayırlısını versin
Yok arkadaşım herşeyi zorlayacaz bu devir böyle. Ya bir de lafım meclisten dışarı ama Allah herkese kadın aklı versin gerçekten resmen he rişi çözüyoruz her işin üstesinden geliyoruz. Doğana beşik ölene tabut olmuşuz. İlk adette tamam almadı anlıyorum 2. Adet neden olmasın hani çok ağır Bi durum yaşamadım bir de doktorla görüşemedim hiç il dışındayız merkeze de gidemedik telefonda sadece hemşire ile irtibat oldu. Allah kimseyi düşürmesin bu yollara sinir harbi yaşıyorum resmen. Yani gerçekten de serbest meslekle meşgulüm bu nedenle işlerimi erteledim şubatın sonuna söz verdiğim müşterilerim varken kaybedemem zaten maddi olarak ihtiyacımız var bu yoldaYaaa beklemiyolardı tabii senden öyle bir soru. Şu hayattan anladığım, bişeyi istiyosan biraz zorlayacaksın. Ağlamayana meme yok hesabıeşim gitti tarlusal almaya, dr reçete yazmıştı dün foto atmış. Eşim beni arıyor eczaneden, neymiş reçetesiz satılmıyormuş, reçete no lazımmış. Dedim gözü kör mü? Tarih yazıyor dr'un kaşesi imzası var reçete işte sonra vermiş. Mecbur muyuz herşeyi zorlamaya yani
Sağolasın canom bakalım haber edicemAmiin canım amiin konuş bakalım gelişmeleri takipteyiz
Kizlar, tup bebekte gebelik haftasi nasil hesaplaniyor? Bilgisi olan var miii
Yok normal testle yaptımben daha pek birşey anlamadım canım belki zamanla olur bilemiyorum
geç tutunma olmuş olabilir canım
erken gebelik testi yaptın mı hiç?
yapmadıysan yarın sabah ilk idrarla yap
Yan etkisi var mıBen kullanıyorum
Kesin olmadığı netleştimi senin..11. Gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?