Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Lutinus kullandığımdan beri rahim kasılmalarım çok fazla. Sende de öylemi? Aynen valla 8.9 günde bile iki çizgiyi gören var ben bugün 11. Gün göremedim.

Lutinus kullandığımdan beri rahim kasılmalarım çok fazla. Sende de öylemi? Aynen valla 8.9 günde bile iki çizgiyi gören var ben bugün 11. Gün göremedim.
Benim de 3.gün canlı transferi. Bende aynı durumdayım 9. Gündüyüm bugün. 6.gün idrarda net tek çizgi. 7.gün net tek çizgi. 8.gün yani dün kan testi yaptırdım 0,80 çıktı. Yarın 10.gün kanda yapıcam bir daha
Bazen 3. Gün transferlerin de geç tutunma olabiliyormuş. İlaçlarıma devam ediyorum.

Başladım valla bana ne aksam 8 gibi yine icerim ☹ valla haftaya değil bi kaç güne gelsin sanki senin kendiliginden sökülücek gibi hissediyorum ben
Günde 2tane içilebiliyırmu?ya sen bi kullanda 2-3güne gelir bence.benmkisi saldım çayıra lekelerimle yaşamaya devam edicemocağa yetişirmiyim artık şaibeli

Onu çok doğru söyledin hayatım erkekler kadınlar kadar ayık değil. Kadında bi sorgulama yeteneği var. Öyle böyle hallettin işini canım boşver. Salıya mı aldın randevu?

Kızlar eşim test günümden önce izin vermiyor gebelik testi yapayım bende netten baktım karbonatla gebelik testi yaptım transferin 5. Günü malesef söylenen her şeyi yaptım ama idrar ve karbonat karışınca kabarmadı

Merhaba kesinlike ilçalar sanırım. Ben umudumu kestim ya. zaten İlk 3 gün biraz dinlenebildim. Sonrası hiç oturamadım. Dikkat ettim ama ne diyim. Rabbim herşeyin hayırlısını versin
Amın canım rabbım istedikten sonra her turlu olur yeterkı ol desin ıcını ferah tut hangimiz hangı dogruyu biliyoruz ki herseyden medet umuyoruz. Bizimde sınavımız buymus

Hakkımızda hayırlısı inşallah pozitifi görürüz. Evet ben de okuyorum bunu erken öğrenenler de var

Günde 2tane içilebiliyırmu?ya sen bi kullanda 2-3güne gelir bence.benmkisi saldım çayıra lekelerimle yaşamaya devam edicemocağa yetişirmiyim artık şaibeli
Günde 2 tane yazdı dr cicim geç olur bugün diye akşam başliyim dedim ama 2'15 cok da geç değil diye ictim. Yok beraber olucaz. Oyunbozancılık yok

Onu çok doğru söyledin hayatım erkekler kadınlar kadar ayık değil. Kadında bi sorgulama yeteneği var. Öyle böyle hallettin işini canım boşver. Salıya mı aldın randevu?
Doğru diyorsun. Yok canım yarına verdi yarın gelin doktorla da konuşmuş olursunuz dedi gidicez bakalım

aman canım buna itibar etme. ben seneler önce yaptım bazen kabardı bazen kabarmadı ve hamile değildim. sabret bakalım test gününde pozitifi görürsün İnşaAllah hayırlısı ile

o cinsiyet belirleme diye biliyorum cnm bn

Aynı durum gecen esımın basına geldı progestan alırken recete tc bilmem ne zorlamıs bızımki de sinirlenmiş parasıyla alıyorum verin sunu diyince vermısler ısını duzfun yapmayan herkese kızıyorum ve hakkımı helal etmiyorum

aman canım buna itibar etme. ben seneler önce yaptım bazen kabardı bazen kabarmadı ve hamile değildim. sabret bakalım test gününde pozitifi görürsün İnşaAllah hayırlısı ile
Amin inş bilmiyorum ki pek belirti de yok göğüslerde gerginlik ve bu sabah bulantı vardı ama estrofem kullanırken daha öncede olmuştu bulantı göğüslerde bazen şişebilir ilaçların etkisiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…