- 20 Aralık 2020
- 190
- 232
- 23
- 48
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #6.661
Lutinus kullandığımdan beri rahim kasılmalarım çok fazla. Sende de öylemi? Aynen valla 8.9 günde bile iki çizgiyi gören var ben bugün 11. Gün göremedim.
Benim de 3.gün canlı transferi. Bende aynı durumdayım 9. Gündüyüm bugün. 6.gün idrarda net tek çizgi. 7.gün net tek çizgi. 8.gün yani dün kan testi yaptırdım 0,80 çıktı. Yarın 10.gün kanda yapıcam bir dahaLutinus kullandığımdan beri rahim kasılmalarım çok fazla. Sende de öylemi? Aynen valla 8.9 günde bile iki çizgiyi gören var ben bugün 11. Gün göremedim.
Günde 2tane içilebiliyırmu?ya sen bi kullanda 2-3güne gelir bence.benmkisi saldım çayıra lekelerimle yaşamaya devam edicemBaşladım valla bana ne aksam 8 gibi yine icerim ☹ valla haftaya değil bi kaç güne gelsinsanki senin kendiliginden sökülücek gibi hissediyorum ben
Onu çok doğru söyledin hayatım erkekler kadınlar kadar ayık değil. Kadında bi sorgulama yeteneği var. Öyle böyle hallettin işini canım boşver. Salıya mı aldın randevu?Yok arkadaşım herşeyi zorlayacaz bu devir böyle. Ya bir de lafım meclisten dışarı ama Allah herkese kadın aklı versin gerçekten resmen he rişi çözüyoruz her işin üstesinden geliyoruz. Doğana beşik ölene tabut olmuşuz. İlk adette tamam almadı anlıyorum 2. Adet neden olmasın hani çok ağır Bi durum yaşamadım bir de doktorla görüşemedim hiç il dışındayız merkeze de gidemedik telefonda sadece hemşire ile irtibat oldu. Allah kimseyi düşürmesin bu yollara sinir harbi yaşıyorum resmen. Yani gerçekten de serbest meslekle meşgulüm bu nedenle işlerimi erteledim şubatın sonuna söz verdiğim müşterilerim varken kaybedemem zaten maddi olarak ihtiyacımız var bu yolda
Amın canım rabbım istedikten sonra her turlu olur yeterkı ol desin ıcını ferah tut hangimiz hangı dogruyu biliyoruz ki herseyden medet umuyoruz. Bizimde sınavımız buymusMerhaba kesinlike ilçalar sanırım. Ben umudumu kestim ya. zaten İlk 3 gün biraz dinlenebildim. Sonrası hiç oturamadım. Dikkat ettim ama ne diyim. Rabbim herşeyin hayırlısını versin
Hakkımızda hayırlısı inşallah pozitifi görürüz. Evet ben de okuyorum bunu erken öğrenenler de varBenim de 3.gün canlı transferi. Bende aynı durumdayım 9. Gündüyüm bugün. 6.gün idrarda net tek çizgi. 7.gün net tek çizgi. 8.gün yani dün kan testi yaptırdım 0,80 çıktı. Yarın 10.gün kanda yapıcam bir daha
Bazen 3. Gün transferlerin de geç tutunma olabiliyormuş. İlaçlarıma devam ediyorum.
Bugün idrar testinde net tek çizgiydi. Yarın kan verme günümKesin olmadığı netleştimi senin.
Günde 2 tane yazdı dr cicimGünde 2tane içilebiliyırmu?ya sen bi kullanda 2-3güne gelir bence.benmkisi saldım çayıra lekelerimle yaşamaya devam edicemocağa yetişirmiyim artık şaibeli
Doğru diyorsun. Yok canım yarına verdi yarın gelin doktorla da konuşmuş olursunuz dedi gidicez bakalımOnu çok doğru söyledin hayatım erkekler kadınlar kadar ayık değil. Kadında bi sorgulama yeteneği var. Öyle böyle hallettin işini canım boşver. Salıya mı aldın randevu?
canım yarın bence kan testi yaptır sonuç İnşaAllah pozitiftir. yok eğer negatifse ilaçları bırakırsın adetini beklersin canımYok normal testle yaptımbilmiyorum bakalım bugün yarın adet olmam gerekiyor ama progestan da adet olmayı engelliyormuş sanırım
Hayırlı olsunBugün transferin 10. Günü çok silik çıktı idrar testi bilemedim bendeyarın kan vermeye gidicem İnş
aman canım buna itibar etme. ben seneler önce yaptım bazen kabardı bazen kabarmadı ve hamile değildim. sabret bakalım test gününde pozitifi görürsün İnşaAllah hayırlısı ileKızlar eşim test günümden önce izin vermiyor gebelik testi yapayım bende netten baktım karbonatla gebelik testi yaptım transferin 5. Günü malesef söylenen her şeyi yaptım ama idrar ve karbonat karışınca kabarmadı
o cinsiyet belirleme diye biliyorum cnm bnKızlar eşim test günümden önce izin vermiyor gebelik testi yapayım bende netten baktım karbonatla gebelik testi yaptım transferin 5. Günü malesef söylenen her şeyi yaptım ama idrar ve karbonat karışınca kabarmadı
Yokya gebelik testi bir daha asla hiçbir test yapmayacağımı anladım gebelik gününe kadar cesaretim ve umudum kırıldıo cinsiyet belirleme diye biliyorum cnm bn
Aynı durum gecen esımın basına geldı progestan alırken recete tc bilmem ne zorlamıs bızımki de sinirlenmiş parasıyla alıyorum verin sunu diyince vermısler ısını duzfun yapmayan herkese kızıyorum ve hakkımı helal etmiyorumYaaa beklemiyolardı tabii senden öyle bir soru. Şu hayattan anladığım, bişeyi istiyosan biraz zorlayacaksın. Ağlamayana meme yok hesabıeşim gitti tarlusal almaya, dr reçete yazmıştı dün foto atmış. Eşim beni arıyor eczaneden, neymiş reçetesiz satılmıyormuş, reçete no lazımmış. Dedim gözü kör mü? Tarih yazıyor dr'un kaşesi imzası var reçete işte sonra vermiş. Mecbur muyuz herşeyi zorlamaya yani
Hakkımızda hayırlısı inşallah pozitifi görürüz. Evet ben de okuyorum bunu erken öğrenenler de var
İnşallah kan testinde güzel haberler alırsınBugün idrar testinde net tek çizgiydi. Yarın kan verme günüm
Cok sagol canim tavsiyelerini dikkate alicamEvet öyle olmuş kesin. Birde nane nin rengide birleşmiş. Yediğine içtiğine dikkat et canım. Kimsenin hatırına kendine eziyet etme.
Amin inş bilmiyorum ki pek belirti de yok göğüslerde gerginlik ve bu sabah bulantı vardı ama estrofem kullanırken daha öncede olmuştu bulantı göğüslerde bazen şişebilir ilaçların etkisiyleaman canım buna itibar etme. ben seneler önce yaptım bazen kabardı bazen kabarmadı ve hamile değildim. sabret bakalım test gününde pozitifi görürsün İnşaAllah hayırlısı ile
transferi ne zaman oldunAmin inş bilmiyorum ki pek belirti de yok göğüslerde gerginlik ve bu sabah bulantı vardı ama estrofem kullanırken daha öncede olmuştu bulantı göğüslerde bazen şişebilir ilaçların etkisiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?