- 6 Kasım 2020
- 2.150
- 2.434
- 83
- 46
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #6.681
Ücretini ödemişmiydin. Zama denk gelsin diye yapıyor olabilir.Doğru diyorsun. Yok canım yarına verdi yarın gelin doktorla da konuşmuş olursunuz dedi gidicez bakalım
Bence testlerle üzmeyelim kendimizi ben en azından artık öyle düşünüyorum test gününe kadar sabırBugün idrar testinde net tek çizgiydi. Yarın kan verme günüm
Uzme kendını burda erken test yapan o kadar cok kısı varkı sabredemıoruzYokya gebelik testi bir daha asla hiçbir test yapmayacağımı anladım gebelik gününe kadar cesaretim ve umudum kırıldı
Benle transfer olanlar Ya da benden bir gün sonra transfer olanlar idrar testinde öğrendi Üstelik üçüncü gün tek embriyo ile. Çıkınca çıkıyor işte umarım biz de Bir gün bu sevinci yaşarızİnşallah görürüz.
İkizlerde değer yüksekmoluyormuş o yüzden çıkıyormuş. 5. Gün emb. Erken çıkıyormuş. Sen kana bak boşver idrarı.
Ne zaman test gününüzBence testlerle üzmeyelim kendimizi ben en azından artık öyle düşünüyorum test gününe kadar sabır
Bencede geç değil okdr hormn ilacını alıoz üstüste bundan nolcak sanki.umarım sana yetişebilirimGünde 2 tane yazdı dr cicimgeç olur bugün diye akşam başliyim dedim ama 2'15 cok da geç değil diye ictim. Yok beraber olucaz. Oyunbozancılık yok
Bak bunu bende yapayım mı dedım cesaret edememıştimKızlar eşim test günümden önce izin vermiyor gebelik testi yapayım bende netten baktım karbonatla gebelik testi yaptım transferin 5. Günü malesef söylenen her şeyi yaptım ama idrar ve karbonat karışınca kabarmadı
Senin kaçıncı gün embriyosu ne zaman test gününBenle transfer olanlar Ya da benden bir gün sonra transfer olanlar idrar testinde öğrendi Üstelik üçüncü gün tek embriyo ile. Çıkınca çıkıyor işte umarım biz de Bir gün bu sevinci yaşarız
Üçüncü gün embriyosu test günüm yarınSenin kaçıncı gün embriyosu ne zaman test günün
Benim de üçüncü gün test günüm Salı gün cumartesi beta verdim 3.17 geçen Salı ovitrelle üç te biri yapıldı doktor öyle istemişti oda onun etkisi bence benim de olmadıÜçüncü gün embriyosu test günüm yarın
Yazarım tabiki de hayırlısı olsun hakkımızda inşallahInşaallah yoktur canım ama var gibi konuşursa transfer iptal edilebilir. Hakkında hayırlısı olsun. Yarın bize de yazarsın merak ettim ben de.
Yapma sakınBak bunu bende yapayım mı dedım cesaret edememıştim
Merhaba sizin sorun neydi acaba neden tüp bebek yapmıştınızBugün idrar testinde net tek çizgiydi. Yarın kan verme günüm
Yok ödememiştim. Ücreti ne kadsr onu da bilmiyorum. Hiç aklıma gelmemişti belki de böyle de olabilirÜcretini ödemişmiydin. Zama denk gelsin diye yapıyor olabilir.
Amin inşBenle transfer olanlar Ya da benden bir gün sonra transfer olanlar idrar testinde öğrendi Üstelik üçüncü gün tek embriyo ile. Çıkınca çıkıyor işte umarım biz de Bir gün bu sevinci yaşarız
Haklısın daha test gününe 7 gün var burdaki lere ben dedim yapmayın kendim yaptım belki gerçekte değil ama bir defa o stres kalbime yerleştiUzme kendını burda erken test yapan o kadar cok kısı varkı sabredemıoruzkırma hevesini uzme kendını de bende cok sabırsızım oyle beklıyorum esime zorladımbı test aldırdım yapmamak ıcın zor tutuyorum kendimi Rabbım ol dediyse o olur sana sıgındık Allahım de ben guc alıyorum bu cumleden
İnşallahhhhBenle transfer olanlar Ya da benden bir gün sonra transfer olanlar idrar testinde öğrendi Üstelik üçüncü gün tek embriyo ile. Çıkınca çıkıyor işte umarım biz de Bir gün bu sevinci yaşarız
Gittim karbonat testi yaptım köpurmedı cöktü dibineHaklısın daha test gününe 7 gün var burdaki lere ben dedim yapmayın kendim yaptım belki gerçekte değil ama bir defa o stres kalbime yerleşti
Bende aynısını yaptum herkese akıl verdim yapmayın diye herkesten fazla ben yaptım.. Benimde hep tek çizgi kandada 8.gün yaptım 0,80 çıktı moral sıfır sıfır sıfırHaklısın daha test gününe 7 gün var burdaki lere ben dedim yapmayın kendim yaptım belki gerçekte değil ama bir defa o stres kalbime yerleşti
Yaptım bıleYapma sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?