Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Yokya gebelik testi bir daha asla hiçbir test yapmayacağımı anladım gebelik gününe kadar cesaretim ve umudum kırıldı
Uzme kendını burda erken test yapan o kadar cok kısı varkı sabredemıoruz kırma hevesini uzme kendını de bende cok sabırsızım oyle beklıyorum esime zorladımbı test aldırdım yapmamak ıcın zor tutuyorum kendimi Rabbım ol dediyse o olur sana sıgındık Allahım de ben guc alıyorum bu cumleden

İnşallah görürüz.
İkizlerde değer yüksekmoluyormuş o yüzden çıkıyormuş. 5. Gün emb. Erken çıkıyormuş. Sen kana bak boşver idrarı.
Benle transfer olanlar Ya da benden bir gün sonra transfer olanlar idrar testinde öğrendi Üstelik üçüncü gün tek embriyo ile. Çıkınca çıkıyor işte umarım biz de Bir gün bu sevinci yaşarız

Günde 2 tane yazdı dr cicim geç olur bugün diye akşam başliyim dedim ama 2'15 cok da geç değil diye ictim. Yok beraber olucaz. Oyunbozancılık yok
Bencede geç değil okdr hormn ilacını alıoz üstüste bundan nolcak sanki.umarım sana yetişebilirim transfer kankacığım

Bak bunu bende yapayım mı dedım cesaret edememıştim

Haklısın daha test gününe 7 gün var burdaki lere ben dedim yapmayın kendim yaptım belki gerçekte değil ama bir defa o stres kalbime yerleşti

Haklısın daha test gününe 7 gün var burdaki lere ben dedim yapmayın kendim yaptım belki gerçekte değil ama bir defa o stres kalbime yerleşti
Bende aynısını yaptum herkese akıl verdim yapmayın diye herkesten fazla ben yaptım.. Benimde hep tek çizgi kandada 8.gün yaptım 0,80 çıktı moral sıfır sıfır sıfır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…