- 20 Aralık 2020
- 190
- 232
- 23
- 48
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #6.701
O ne kız o nasıl oluyor ki bende yapayım evde testim kalmadı bugün yapamadımGittim karbonat testi yaptım köpurmedı cöktü dibine
Çökmemesi mi gerekiyormuşGittim karbonat testi yaptım köpurmedı cöktü dibine
Gittim karbonat testi yaptım köpurmedı cöktü dibine
doktoruna danis bence cnm seni vr süreceni en yakindan takip eden kisi o o daaha aydinlativi bilgi verir sanaBen nasip olursa ocak ayında transfer olacak olanlardanım. Sizler daha tecrübelisiniz elbette
Cetrotide iğnesinin üçüncü günümdeyim dünden bu yana yoğun bir akıntım var doktora söylemem gerekn bir durum mu bilemedim.
Birde tempolu yürümenin bu dönemde bir sakıncası var mıdır?
Beni anladım psikolojimi bozdum niye yaptın kiYaptım bıleama cöktü dibine cok etkilenmedim daha 6.gunum ya cıkmaz ztem
İnş gebelik test gününde pozitif çıkar sende hepimizde 9 ay sonra kucağımıza alırız evlatlarımızıBende aynısını yaptum herkese akıl verdim yapmayın diye herkesten fazla ben yaptım.. Benimde hep tek çizgi kandada 8.gün yaptım 0,80 çıktı moral sıfır sıfır sıfır
O ne kız o nasıl oluyor ki bende yapayım evde testim kalmadı bugün yapamadım
Aynen valla yaaBu arada hamileliği kesin biri denesin bakalım ne oluyor
Valla bılmıyorum ki canım kopurmesı lazım herhalde you tube da oyle yazıyırduÇökmemesi mi gerekiyormuş
Hahha ne bilimBeni anladım psikolojimi bozdum niye yaptın ki
Kurnazlıklar çok genelde bizleriYok ödememiştim. Ücreti ne kadsr onu da bilmiyorum. Hiç aklıma gelmemişti belki de böyle de olabilir
Çok iyi olmuş. Yeni hazırlığın hayırlı pozitif olsun inşaallah canımDoğru diyorsun. Yok canım yarına verdi yarın gelin doktorla da konuşmuş olursunuz dedi gidicez bakalım
Şaka gibi yaaAynı durum gecen esımın basına geldı progestan alırken recete tc bilmem ne zorlamıs bızımki de sinirlenmiş parasıyla alıyorum verin sunu diyince vermısler ısını duzfun yapmayan herkese kızıyorum ve hakkımı helal etmiyorum
Yetişiceksin yoksa küserimBencede geç değil okdr hormn ilacını alıoz üstüste bundan nolcak sanki.umarım sana yetişebilirimtransfer kankacığım
Amin canım hepimizinYazarım tabiki de hayırlısı olsun hakkımızda inşallah
Hayırlı ve pozitif olsun inşaallahBen yarın transfer olcam 2. Denemem dualarınızı bklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?