Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Ben adet oldum. Moralim o kadar bozuk ki. Ağlıyorum. Maddi manevi çok yıprandık. 3 aşılamadan sonra birinci tüp bebek de negatif oldu. Suç işlemiş küçük bir çocuk gibi saklanasım var eşime nasıl söyleyeceğim şimdi. Allahım çok zor ne olur benim ve eşimin kucağını boş bırakma elalemin diline düşürme. Dayanamıyorum

Yetişiceksin yoksa küserim Gerci senin benden önce başlama ihtimalin de var kuşcum. Denkleyelim bi şekil, beraber sıkışalım
Bebişko ya ilacı kaç gün kullanman gerekiyormuş? bende birkaç güne yazdırırım olmadı.senden kopamam ben iyice depresyona girerim yoksadaha bebelerimizi beşik kertmesi yapacaz biz

Yaa kujumm siz haremlik selamlık mı oldunuz evde.ah bu korona ah ne denirki umarım temiz cıkar test kujummm

Üzüldüm cnm;(öle bir için acıyarak yazmışınki burda hissettim.kendini bu şekil suçlaman doğru değil.nihayetinde bu bizim elimiZde olan bir durum değil.ne paralar döksekte can vermek Allaha mahsus.elbet seninde olacaktır evladın bu kdr kendine yüklenme

Eşin en büyük destekçin olmalı ondan güç almalısın sonuçta senin değil sizin çocuğunuz olmuyor sevincini üzüntünü paylasmalısın çok çaresiz hissediyorsun biliyorum ama yalnız değilsin elalemi de boşver ne yapsan yaranamazsın zaten.Ah keşke yaratabilsek be canim veren de Allah vermeyen de nasip ondan gelene boynumuz kıldan ince..Eşin ve sende sağlıklıysan en büyük zenginlik bu ben artık bu şekilde morel veriyorum kendime canımızın sağlığı için değil de can yaratalım diye çabamız..şükür dilerim en yakın zaman da gelir mucizen umut herzaman vardır ne mucizeler oluyor hayatta..

Sen yazdın ya kendi içim sızladı burda bi sürü kader ortağıyız aynı şeyleri yaşıyoruz üzüntülerimiz de bir sevinçlerimiz de rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah en kısa zaman da toparlarsın ilaç ne kullanıyodun ilaçlar geciktiriyor diyorlar ya hemen olmuş

Çok üzüldüm gerçekten Allah yarsımcın olsun canım, ama burda senin yapabileceğin birşey yok ki.. Bana doktorum dedi ki embriyo isterse en üst kalitede olsun, ister rahimde hiçbirşey olmasın tutmazsa tutmuyor, tutmaz deneyelim bakalım dediklerimiz de bir bakıyoruz tutuyor.. transferden sonrası ne sizin eliniz de nede bizim. Kısmet nasip bundan sonrası dedi. Üzülme kendini de suçlama sakın. Rabbim ol derse oluyor işte..

Ama negatif çıksa da bile süre maskeyle evde gezin. Odaları ayırmaya devam edin. Tecrübeliyim bu konuda bana güven İnşallah negatif çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…