Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Kızlar merhaba İnşAllah bende tüp bebeğe başlıycam bundan önceki ay başlayacaktık ama kistim olduğunu söyledi ve Doğum kontrol hapı verdi, dün adet oldum ve üç gün öncesinden ve kanamam yok denecek kadar az böyle bir yan etkisi var mı acaba bileniniz var mı

İnsallah negatif cıkar test ne tuhaf degıl mı gebelik testi pozitif cıksın dıye dua ediyoruz zıkkım corona negatif cıksın dıye valla kafam karısıyor bak benim

Bizde hepsini verdik opu günüde geriyo dondurularak embriyo parasını transfer günü alırız dediler oda zamlinolacak inşallah fazla gelmez zam
Sana ilk görüşmeye gittiğin de muhasebeden bir kağıt vermediler mi.. Ödeme bilgileri ile ilgili.. Ordaki belirtilen fiyat geçerlidir. Sana zam yapamazlar ki

Benim anladığım o ama dur bakalım yarın bı arayayim şimdiden yapayım ödemesini diye hangisi düzgün bacım yeme içme onların istediğini öde.
Haklısın hepsinde birşey var. Bende 5 kuruş dahi indirim yapmadılar neymiş raporluymuş zaten işlem zamanı para alınıyormuş ondan asla indirim yok

Sana ilk görüşmeye gittiğin de muhasebeden bir kağıt vermediler mi.. Ödeme bilgileri ile ilgili.. Ordaki belirtilen fiyat geçerlidir. Sana zam yapamazlar ki
Ay keşke olsa tatlım yilbasinda zam gelecek transferde ocakta olacak sonra geriye kalan embriyo dondurulacak onun parası zamlı olacak.

Haklısın hepsinde birşey var. Bende 5 kuruş dahi indirim yapmadılar neymiş raporluymuş zaten işlem zamanı para alınıyormuş ondan asla indirim yok
indirim olmayacağını bilince isteme gereği bile duymadik zannetmem yapacaklarını bizim herşey özel rapor falan ugrasmadik olurmuş çocuğumuz olurda biz keyfimizden bekledik sanki

Ama negatif çıksa da bile süre maskeyle evde gezin. Odaları ayırmaya devam edin. Tecrübeliyim bu konuda bana güven İnşallah negatif çıkar.
İnşallah canım sağol dikkat edicez 1 hafta bakalım
İnsallah negatif cıkar test ne tuhaf degıl mı gebelik testi pozitif cıksın dıye dua ediyoruz zıkkım corona negatif cıksın dıye valla kafam karısıyor bak benim
İnşallah canım ya vallahi aynen öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…