- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 83
- 35
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #6.761
Ayyy inşallah öyledir karar kara dusunuyordum bende ne kadar zam gelecek diye ağzınTransfer ocakta olabilir ama senin ilk anlaştığın tedaviye başladığındaki fiyatlar geçerlidir. Farklı alamazlar canım
Banada ilk görüşmede karar verdiğimizde kağıt verdiler orda bütün ücret bilgileri yaziyodu transfer dondurma falan aklına ne geliyorsa hepsi yaziyoduBana öyle birşey vermedilerözellikle liste istedim yok veremiyoruz deyip geçiştirdiler.
Kızlar fikri olan yok muKızlar merhaba İnşAllah bende tüp bebeğe başlıycam bundan önceki ay başlayacaktık ama kistim olduğunu söyledi ve Doğum kontrol hapı verdi, dün adet oldum ve üç gün öncesinden ve kanamam yok denecek kadar az böyle bir yan etkisi var mı acaba bileniniz var mı
Kordinator le gorusuldugunde basta tek tek fiyat vermıstı bızde onlarda imzaladı o fiyatlar dısında bısey odemeyelım diye her randevu oncesı hatırlatma ıcın aradıklarında odeme yapılacak tutarı falan teyitlemıslerdı. Faturaları 1 hafta ıcınde gönderiyorlardıBana öyle birşey vermedilerözellikle liste istedim yok veremiyoruz deyip geçiştirdiler.
Yesin yesin..Ayyy inşallah öyledir karar kara dusunuyordum bende ne kadar zam gelecek diye ağzınyesin
Kordinator le gorusuldugunde basta tek tek fiyat vermıstı bızde onlarda imzaladı o fiyatlar dısında bısey odemeyelım diye her randevu oncesı hatırlatma ıcın aradıklarında odeme yapılacak tutarı falan teyitlemıslerdı. Faturaları 1 hafta ıcınde gönderiyorlardı
Bende o kadar yürek olsa tatlımYesin yesin..Sana zam yapamazlar, tedaviye başladığın da anlaştığın ücret üzerinden devam edersin. Hee yapmaya kalkarlarsa formu çarp yüzlerine
Gelirim valla ayıp ediyorsun ben hallederim merak etmeBende o kadar yürek olsa tatlımüste vermezsem seni goturegim yanımda olmazsa
Gelirim valla ayıp ediyorsun ben hallederim merak etme
Vuvvv süpersin tatlım okadar yakınsın yani merkeze haberlere çıkarız artik tüp bebek merkezi de kavgaGelirim valla ayıp ediyorsun ben hallederim merak etme
Bana yazdığın anda 10 dk sürmez gelmem o kadar yakınım yani
Vuvvv süpersin tatlım okadar yakınsın yani merkeze haberlere çıkarız artik tüp bebek merkezi de kavgabana bı destek lazımdı bende eşimde tam bir pısırigız
İnş iyi geçer ve dokuz ay sonra eline alırsın bol dua etBen yarın transfer olcam 2. Denemem dualarınızı bklerim
2020 ÇILGIN ANNELERaralık-ocak-şubat
ANA ADITRANSFER
TARİHİEMBRİYO
SONUÇ
PlutonMerkez belirsiz 5.gün
Embriyo-
@Semaknc 14
Aralık5.gün
Embryo-
Ssevincli 14
Aralık5.gün
embryo-
@Bade_badee 14
Aralık5.gün
Embryo-
@ayseeeserkannn
17
Aralık3gün
Embryo-
@AaGg 19
Aralık5.gün
Embryo-
@Umutlu_anne21
Aralık5.gün
Embryo-
@Snmdndr 15
Aralık5.gün
Embryo-
@Nooram 12
Aralık5.gün
Embryo-
@MatMag 8
Aralık3.gün
Embryo-
@dekrsz 10
Aralık5.gün
Embryo-
K Kunfeyekun72 24
Aralık5.gün
Embryo-
@efuulimm 11
Aralık5.gün
Embryo-
@Boncukboncuk33 8
Aralık5.gün
Embryo-
@Oaktree 12
Aralık3.gün embryo -
K Kunfeyekun72 24
Aralık5.gün
Embryo-
@Nursevim03 12
Aralık5.gün
Embryo-
@DUYGUSAHIN86 10
Aralık5.gün
Embryo-
@Mukuu2004 21
Aralık3.gün
Embryo-
@DuruDur 18
Aralık5.gün
Embryo-
@afrartis 14
Aralık5.gün
Embryo-
@Yellewangel23 21
Aralık3.gün
Embryo-
EylulAdaArs 18
Aralık3.gün
Embryo-
@karrtanesiii 17
Aralık5.gün
Embryo-
@Oaktree 12
Aralık3.gün
Embryo-
Khkh 21
Aralık5.gün
Embryo-
@dilek3829 24
Aralık3.gün
Embryo-
@elif5 23
Aralık4.gün
Embryo-
@wenebe 2
Ocak5.gün
Embryo-
2020 ÇILGIN ANNELERaralık-ocak-şubat
ANA ADITRANSFER
TARİHİEMBRİYO
SONUÇ
PlutonMerkez belirsiz 5.gün
Embriyo-
@Semaknc 14
Aralık5.gün
Embryo-
Ssevincli 14
Aralık5.gün
embryo-
@Bade_badee 14
Aralık5.gün
Embryo-
@ayseeeserkannn
17
Aralık3gün
Embryo-
@AaGg 19
Aralık5.gün
Embryo-
@Umutlu_anne21
Aralık5.gün
Embryo-
@Snmdndr 15
Aralık5.gün
Embryo-
@Nooram 12
Aralık5.gün
Embryo-
@MatMag 8
Aralık3.gün
Embryo-
@dekrsz 10
Aralık5.gün
Embryo-
K Kunfeyekun72 24
Aralık5.gün
Embryo-
@efuulimm 11
Aralık5.gün
Embryo-
@Boncukboncuk33 8
Aralık5.gün
Embryo-
@Oaktree 12
Aralık3.gün embryo -
K Kunfeyekun72 24
Aralık5.gün
Embryo-
@Nursevim03 12
Aralık5.gün
Embryo-
@DUYGUSAHIN86 10
Aralık5.gün
Embryo-
@Mukuu2004 21
Aralık3.gün
Embryo-
@DuruDur 18
Aralık5.gün
Embryo-
@afrartis 14
Aralık5.gün
Embryo-
@Yellewangel23 21
Aralık3.gün
Embryo-
EylulAdaArs 18
Aralık3.gün
Embryo-
@karrtanesiii 17
Aralık5.gün
Embryo-
@Oaktree 12
Aralık3.gün
Embryo-
Khkh 21
Aralık5.gün
Embryo-
@dilek3829 24
Aralık3.gün
Embryo-
@elif5 23
Aralık4.gün
Embryo-
@wenebe 2
Ocak5.gün
Embryo-
Bugün 5 güntransferi ne zaman oldun
Kertme mi? Iyiymiş dünür mü olucazBebişko ya ilacı kaç gün kullanman gerekiyormuş? bende birkaç güne yazdırırım olmadı.senden kopamam ben iyice depresyona girerim yoksadaha bebelerimizi beşik kertmesi yapacaz biz
Ateşle oynadıklarının farkında değiller tabi yazıııkValla yuksek doz hormonlar var bizde tepem atıverır aniden
Kimleri yakın hissettin isim verMerhaba, siteye yeni üye oldum sistemi öğrenmeye çalışıyorken bu başlığa denk geldim.
Ben de 21 Aralık tarihinde 5. gün embriyosu transferi oldum. Bugün transfer sonrası 6. gün. Evde bulunan sıradan bir idrar testi yaptım maalesef tek çizgiydi. Bugün ayrıca gün içinde hafif lekelenmelerim de oldu. Umarım hayra alamettir. Yazılanları okudum ne güzel kadın dayanışması, dostluğu, cesaretlendirmesi. Şimdiden çok yakın hissettim birçok kişiyi kendime. Ne kadar benzermiş kaygılar, beklentiler, arzular...
Sanırım 10. gün olan perşembe günü dayanamayıp kan testini yapıcam. Güzel haberleri paylaşmayı isterim.
dünür olcaz tabi yok öle ellere vermekKertme mi? Iyiymiş dünür mü olucaz6 gün kullan dedi aşkım. 1 hafta 10 gün içinde de olursun dedi. Ama sanki daha erken de gelebilir
Paradoks hoşgeldinMerhaba, siteye yeni üye oldum sistemi öğrenmeye çalışıyorken bu başlığa denk geldim.
Ben de 21 Aralık tarihinde 5. gün embriyosu transferi oldum. Bugün transfer sonrası 6. gün. Evde bulunan sıradan bir idrar testi yaptım maalesef tek çizgiydi. Bugün ayrıca gün içinde hafif lekelenmelerim de oldu. Umarım hayra alamettir. Yazılanları okudum ne güzel kadın dayanışması, dostluğu, cesaretlendirmesi. Şimdiden çok yakın hissettim birçok kişiyi kendime. Ne kadar benzermiş kaygılar, beklentiler, arzular...
Sanırım 10. gün olan perşembe günü dayanamayıp kan testini yapıcam. Güzel haberleri paylaşmayı isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?