Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Bana öyle birşey vermediler özellikle liste istedim yok veremiyoruz deyip geçiştirdiler.
Banada ilk görüşmede karar verdiğimizde kağıt verdiler orda bütün ücret bilgileri yaziyodu transfer dondurma falan aklına ne geliyorsa hepsi yaziyodu

Kızlar fikri olan yok mu

Bana öyle birşey vermediler özellikle liste istedim yok veremiyoruz deyip geçiştirdiler.
Kordinator le gorusuldugunde basta tek tek fiyat vermıstı bızde onlarda imzaladı o fiyatlar dısında bısey odemeyelım diye her randevu oncesı hatırlatma ıcın aradıklarında odeme yapılacak tutarı falan teyitlemıslerdı. Faturaları 1 hafta ıcınde gönderiyorlardı

Kesinlikle

Merhaba, siteye yeni üye oldum sistemi öğrenmeye çalışıyorken bu başlığa denk geldim.
Ben de 21 Aralık tarihinde 5. gün embriyosu transferi oldum. Bugün transfer sonrası 6. gün. Evde bulunan sıradan bir idrar testi yaptım maalesef tek çizgiydi. Bugün ayrıca gün içinde hafif lekelenmelerim de oldu. Umarım hayra alamettir. Yazılanları okudum ne güzel kadın dayanışması, dostluğu, cesaretlendirmesi. Şimdiden çok yakın hissettim birçok kişiyi kendime. Ne kadar benzermiş kaygılar, beklentiler, arzular...
Sanırım 10. gün olan perşembe günü dayanamayıp kan testini yapıcam. Güzel haberleri paylaşmayı isterim.

Bebişko ya ilacı kaç gün kullanman gerekiyormuş? bende birkaç güne yazdırırım olmadı.senden kopamam ben iyice depresyona girerim yoksadaha bebelerimizi beşik kertmesi yapacaz biz
Kertme mi? Iyiymiş dünür mü olucaz 6 gün kullan dedi aşkım. 1 hafta 10 gün içinde de olursun dedi. Ama sanki daha erken de gelebilir

Kimleri yakın hissettin isim vermrktan çatlarız biz bilhassa ben

Kertme mi? Iyiymiş dünür mü olucaz 6 gün kullan dedi aşkım. 1 hafta 10 gün içinde de olursun dedi. Ama sanki daha erken de gelebilir
dünür olcaz tabi yok öle ellere vermek6günse iyiymiş sen zaten 1hafta bekledin ben 3 max 4gün veriyorum gelecek o regl ben anlamammmmm benm sevgili dünürcüğümmmm

Paradoks hoşgeldin 6. Gün erken canım test için. Çıkan arkadaşlar da var ama herkeste çıkmıyor. Ben 8.gün test yaparım diye planlıyorum Lekeleri dr'una yazdın mı? Yerleşmedir inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…