Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Valal biz fatura da almadık ama karttan çekildi ya kart kağıdı verildi o sorun olmaz demi vergi vs şçin

Paradoks hoşgeldin 6. Gün erken canım test için. Çıkan arkadaşlar da var ama herkeste çıkmıyor. Ben 8.gün test yaparım diye planlıyorum Lekeleri dr'una yazdın mı? Yerleşmedir inşaallah
Teşekkür ederim inşallah yerleşmedir. Bazı kişiler 5. günde idrarda gördüğünü yazmış biraz endişelendim ne yalan söyleyim. Evet dr'uma sordum yerleşme kanaması olabilir dedi ve kan sulandırıcıları bugün alma ertesi gün tekrar alarsın dedi. Biraz geç oldu almıştım ben. Yarın da devam eder ise yarın almayacağım.

dünür olcaz tabi yok öle ellere vermek6günse iyiymiş sen zaten 1hafta bekledin ben 3 max 4gün veriyorum gelecek o regl ben anlamammmmm benm sevgili dünürcüğümmmm
1 hafta mı bekledim dünüşünü bu kadar mı takip ediyorsun 14'ünde adet olmam gerekiyordu. 13 gün geçmiş peeehhh

Transferden sonra 48 saat içinde tutunuyor 5.gün embriyosu. Kiminin hemen tutunuyor demek ki erkenden de çıkıyor testte

Paradoks hoşgeldin 6. Gün erken canım test için. Çıkan arkadaşlar da var ama herkeste çıkmıyor. Ben 8.gün test yaparım diye planlıyorum Lekeleri dr'una yazdın mı? Yerleşmedir inşaallah
Bu arada inşallah sen de güzel sonuçlar alır bebişinle mutlu haberi bizle paylaşırsınız.

Çok tatlısın. Aman zaten çok hassasız küsme tatlım. Sen de güzel moral verici aktif birisin anladığım. Çok değerli herkesin varlığı, katılımı, desteği
tamm gönlümü aldın hg bu arada hayırlı olsn transferinn inşlh güzel haberleride alırız sendenama genede sen bi ara isimleri vergidim yolacam onları

Kesin Kofi ile halemguldur ikisi matrak birşeye benziyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…