- 27 Aralık 2020
- 67
- 171
- 13
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #6.781
Benim gibi defalarca denemiş sabırsızlık içinde olan anne adaylarının tümü. İsimlerine hiç dikkat etmedim. Yeniyim malum artık ona da bakarım :))Kimleri yakın hissettin isim vermrktan çatlarız biz bilhassa ben
Ben de herkesi bi aklımdan geçirdim, acaba kim diyeKimleri yakın hissettin isim vermrktan çatlarız biz bilhassa ben
Valal biz fatura da almadık ama karttan çekildi ya kart kağıdı verildi o sorun olmaz demiKordinator le gorusuldugunde basta tek tek fiyat vermıstı bızde onlarda imzaladı o fiyatlar dısında bısey odemeyelım diye her randevu oncesı hatırlatma ıcın aradıklarında odeme yapılacak tutarı falan teyitlemıslerdı. Faturaları 1 hafta ıcınde gönderiyorlardı
Bacı sende yada elinde belirti var mı ? inşallah birşey yoktur sizde.Banada ilk görüşmede karar verdiğimizde kağıt verdiler orda bütün ücret bilgileri yaziyodu transfer dondurma falan aklına ne geliyorsa hepsi yaziyodu
Meşhur oluruzKesin çıkarız..
Şaka bir yana merkez çok iyi, doktorlar çok iyi. Öyle birşey olacağını zannetmiyorum
Ozamn ben değilim anladım defalarca denemedim çünkü şimdiden sana küstüm bilesinBenim gibi defalarca denemiş sabırsızlık içinde olan anne adaylarının tümü. İsimlerine hiç dikkat etmedim. Yeniyim malum artık ona da bakarım :))
bunun peşini bırakmam öğrenecemBen de herkesi bi aklımdan geçirdim, acaba kim diye
Teşekkür ederim inşallah yerleşmedir. Bazı kişiler 5. günde idrarda gördüğünü yazmış biraz endişelendim ne yalan söyleyim. Evet dr'uma sordum yerleşme kanaması olabilir dedi ve kan sulandırıcıları bugün alma ertesi gün tekrar alarsın dedi. Biraz geç oldu almıştım ben. Yarın da devam eder ise yarın almayacağım.Paradoks hoşgeldin6. Gün erken canım test için. Çıkan arkadaşlar da var ama herkeste çıkmıyor. Ben 8.gün test yaparım diye planlıyorum Lekeleri dr'una yazdın mı? Yerleşmedir inşaallah
Aynı cins olursa ne etcenizKertme mi? Iyiymiş dünür mü olucaz6 gün kullan dedi aşkım. 1 hafta 10 gün içinde de olursun dedi. Ama sanki daha erken de gelebilir
1 hafta mı bekledimdünür olcaz tabi yok öle ellere vermek6günse iyiymiş sen zaten 1hafta bekledin ben 3 max 4gün veriyorum gelecek o regl ben anlamammmmm benm sevgili dünürcüğümmmm
Çok tatlısın. Aman zaten çok hassasız küsme tatlım. Sen de güzel moral verici aktif birisin anladığım. Çok değerli herkesin varlığı, katılımı, desteğiOzamn ben değilim anladım defalarca denemedim çünkü şimdiden sana küstüm bilesin
Alemsiniz ya1 hafta mı bekledimdünüşünü bu kadar mı takip ediyorsun 14'ünde adet olmam gerekiyordu. 13 gün geçmiş peeehhh
Transferden sonra 48 saat içinde tutunuyor 5.gün embriyosu. Kiminin hemen tutunuyor demek ki erkenden de çıkıyor testteTeşekkür ederim inşallah yerleşmedir. Bazı kişiler 5. günde idrarda gördüğünü yazmış biraz endişelendim ne yalan söyleyim. Evet dr'uma sordum yerleşme kanaması olabilir dedi ve kan sulandırıcıları bugün alma ertesi gün tekrar alarsın dedi. Biraz geç oldu almıştım ben. Yarın da devam eder ise yarın almayacağım.
Bu arada inşallah sen de güzel sonuçlar alır bebişinle mutlu haberi bizle paylaşırsınız.Paradoks hoşgeldin6. Gün erken canım test için. Çıkan arkadaşlar da var ama herkeste çıkmıyor. Ben 8.gün test yaparım diye planlıyorum Lekeleri dr'una yazdın mı? Yerleşmedir inşaallah
tamm gönlümü aldınÇok tatlısın. Aman zaten çok hassasız küsme tatlım. Sen de güzel moral verici aktif birisin anladığım. Çok değerli herkesin varlığı, katılımı, desteği
Çapraz sorguya da alırsın sen şimdibunun peşini bırakmam öğrenecem
Kesin Kofi ile halemguldur ikisi matrak birşeye benziyoMerhaba, siteye yeni üye oldum sistemi öğrenmeye çalışıyorken bu başlığa denk geldim.
Ben de 21 Aralık tarihinde 5. gün embriyosu transferi oldum. Bugün transfer sonrası 6. gün. Evde bulunan sıradan bir idrar testi yaptım maalesef tek çizgiydi. Bugün ayrıca gün içinde hafif lekelenmelerim de oldu. Umarım hayra alamettir. Yazılanları okudum ne güzel kadın dayanışması, dostluğu, cesaretlendirmesi. Şimdiden çok yakın hissettim birçok kişiyi kendime. Ne kadar benzermiş kaygılar, beklentiler, arzular...
Sanırım 10. gün olan perşembe günü dayanamayıp kan testini yapıcam. Güzel haberleri paylaşmayı isterim.
Bunlar hep beklemekten oluyorÇapraz sorguya da alırsın sen şimdi
O zaman da 2 kardeş bulurlar, onlarla evlenip ya elti olurlar ya bacanakAynı cins olursa ne etcenizsiz en iyisi temiz işi süt kardeş yapın
Sağol canım inşaallahBu arada inşallah sen de güzel sonuçlar alır bebişinle mutlu haberi bizle paylaşırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?