Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Merhaba hoşgeldin.. İnşallah pozitif haberlerini de alırız.

Ben sordum, yeni yıldan sonra yeni tarife beybi
İşte bu duymak istemediğim şey bende öyle diye biliyomda nurdan arkadaş önceki sana verdikleri fiyat geçerli dedi sen ne diye sordun dondurmayı yeni tarifedenmi odeyecezmi diye senin transferde ocağa kaldı anlaşılan beklenen gelmedi sanırsam..

Benim ocağa sarktı malum. Aradım olcayla konuştum. Dedim ki 2200 dondurma ücreti kaldı. Yeniyıldan sonra zamlanacak mı? Zamlanacaksa eşim gün içinde gelsin dedim. Transfer günü alınıyor dondurma ücreti dedi. Ocak ayına sarktığı için yeni ücretlendirme olucak dedi. O da 2400 2500 falan olur herhalde canım

Aynen bende öyle tahmin ediyorum çünkü bende öyle biliyom transfer günü geriye kalan olursa o zaman para alacağız dedi aslında şimdiden belli bizim geriye kalacak olanlar ne var sanki şimdi odesek.

Hosgeldın aramıza
Bende 21 Aralık 5. Gün embriyosu transfer oldum. Burada pozitif- negatif , tedavi olan, transfer bekleyen, adet bekleyen transfer olup sonuc bekleyen herkes var kendını yalnız hissetme bu bızım sınavımız Rabbım zor yollardan gecırıyorsa en guzelinı nasıp edecektir gonlunu ferah tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…