- 20 Aralık 2020
- 190
- 232
- 23
- 48
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #6.801
Merhaba hoşgeldin.. İnşallah pozitif haberlerini de alırız.Merhaba, siteye yeni üye oldum sistemi öğrenmeye çalışıyorken bu başlığa denk geldim.
Ben de 21 Aralık tarihinde 5. gün embriyosu transferi oldum. Bugün transfer sonrası 6. gün. Evde bulunan sıradan bir idrar testi yaptım maalesef tek çizgiydi. Bugün ayrıca gün içinde hafif lekelenmelerim de oldu. Umarım hayra alamettir. Yazılanları okudum ne güzel kadın dayanışması, dostluğu, cesaretlendirmesi. Şimdiden çok yakın hissettim birçok kişiyi kendime. Ne kadar benzermiş kaygılar, beklentiler, arzular...
Sanırım 10. gün olan perşembe günü dayanamayıp kan testini yapıcam. Güzel haberleri paylaşmayı isterim.
Yokkk olmazzz ben anlamam baktık aynı cinsiyet bidaha doğururuz olana kdr devam dünür olcaz koficiğimle sözden dönülmezAynı cins olursa ne etcenizsiz en iyisi temiz işi süt kardeş yapın
Test günü bekliyorum topraaamO zaman da 2 kardeş bulurlar, onlarla evlenip ya elti olurlar ya bacanaksen ne yaptın test işini topraaam
Ben şimdi bide üstüne üstlük hormon alıyorum hopppaaaaa yandam yamdam sıyırmacalarBunlar hep beklemekten oluyorhormonlarım bende merak uyandırıyor napam
Meşhur oluruzsenin Dr kim canım iyi diye gittik bakalım göreceğiz rabbim nasip ederse
amanin enişteeeee kaç kurtar kendiniBen şimdi bide üstüne üstlük hormon alıyorum hopppaaaaa yandam yamdam sıyırmacalar
Bidaha test yapmadin yani iyi yapmışsınTest günü bekliyorum topraaamo rakamları görmeden ne tamamen umudum bitecek ne tamamen umudum çoşacak
Benimki fenomen cem çelikDR MRAMEHMER REŞİT ASOĞLU senin doktorun hangisi
Çok teşekkür ederim. Benim gibi bekleyen tüm anne adayları için aynı dileği paylaşıyorum.Merhaba hoşgeldin.. İnşallah pozitif haberlerini de alırız.
Yandam yandam amaamanin enişteeeee kaç kurtar kendini
Ben sordum, yeni yıldan sonra yeni tarife beybiBende o kadar yürek olsa tatlımüste vermezsem seni goturegim yanımda olmazsa
Hormonlardan çıldıran anne adayları tüp bebek merkezini bastılar diye son dakika haberi olursunuzVuvvv süpersin tatlım okadar yakınsın yani merkeze haberlere çıkarız artik tüp bebek merkezi de kavgabana bı destek lazımdı bende eşimde tam bir pısırigız
seni kızdıran eczacı kim gidelim ikimiz dövelim hangi densiz benm kofi kankamı kızdırmışYandam yandam amaçok güldüm kendime yok yaa ona bişey demem ben ama eczacıyı tlf'a verseydi adamın hali yamandı
İşte bu duymak istemediğim şey bende öyle diye biliyomda nurdan arkadaş önceki sana verdikleri fiyat geçerli dedi sen ne diye sordun dondurmayı yeni tarifedenmi odeyecezmi diye senin transferde ocağa kaldı anlaşılan beklenen gelmedi sanırsam..Ben sordum, yeni yıldan sonra yeni tarife beybi
Fatura elden vermiyorlar canım e-fatura maile geliyorValal biz fatura da almadık ama karttan çekildi ya kart kağıdı verildi o sorun olmaz demivergi vs şçin
Mail adresi verdiyseniz mail atıyorlarValal biz fatura da almadık ama karttan çekildi ya kart kağıdı verildi o sorun olmaz demivergi vs şçin
Aynen canım bebeğimiz olmadı ama hiç degilse meşhur oluruzHormonlardan çıldıran anne adayları tüp bebek merkezini bastılar diye son dakika haberi olursunuz
Benim ocağa sarktı malum. Aradım olcayla konuştum. Dedim ki 2200 dondurma ücreti kaldı. Yeniyıldan sonra zamlanacak mı? Zamlanacaksa eşim gün içinde gelsin dedim. Transfer günü alınıyor dondurma ücreti dedi. Ocak ayına sarktığı için yeni ücretlendirme olucak dedi. O da 2400 2500 falan olur herhalde canımİşte bu duymak istemediğim şey bende öyle diye biliyomda nurdan arkadaş önceki sana verdikleri fiyat geçerli dedi sen ne diye sordun dondurmayı yeni tarifedenmi odeyecezmi diye senin transferde ocağa kaldı anlaşılan beklenen gelmedi sanırsam..
Aynen bende öyle tahmin ediyorum çünkü bende öyle biliyom transfer günü geriye kalan olursa o zaman para alacağız dedi aslında şimdiden belli bizim geriye kalacak olanlar ne var sanki şimdi odesek.Benim ocağa sarktı malum. Aradım olcayla konuştum. Dedim ki 2200 dondurma ücreti kaldı. Yeniyıldan sonra zamlanacak mı? Zamlanacaksa eşim gün içinde gelsin dedim. Transfer günü alınıyor dondurma ücreti dedi. Ocak ayına sarktığı için yeni ücretlendirme olucak dedi. O da 2400 2500 falan olur herhalde canım
Hosgeldın aramızaMerhaba, siteye yeni üye oldum sistemi öğrenmeye çalışıyorken bu başlığa denk geldim.
Ben de 21 Aralık tarihinde 5. gün embriyosu transferi oldum. Bugün transfer sonrası 6. gün. Evde bulunan sıradan bir idrar testi yaptım maalesef tek çizgiydi. Bugün ayrıca gün içinde hafif lekelenmelerim de oldu. Umarım hayra alamettir. Yazılanları okudum ne güzel kadın dayanışması, dostluğu, cesaretlendirmesi. Şimdiden çok yakın hissettim birçok kişiyi kendime. Ne kadar benzermiş kaygılar, beklentiler, arzular...
Sanırım 10. gün olan perşembe günü dayanamayıp kan testini yapıcam. Güzel haberleri paylaşmayı isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?