Aralık - Ocak Transfer olacaklar

seni kızdıran eczacı kim gidelim ikimiz dövelim hangi densiz benm kofi kankamı kızdırmış hormonlarımla döverimmm varya
Eşim gitti tarlusal almaya. Aramıs beni eczaneden, Reçete no lazımmış reçetesiz satılmıyomuş. Dedim kadın mı? Erkek dedi vermedi tlf.a Dedim kör mü reçete işte. Tarih var adım var dr'un imzasi kaşesi var. Halletti sonra. Benimkine kalsa çıkıp eczaneden eve gelicek

Son düzenleme:
Abovvv ne sacma yaa

Aynen bende öyle tahmin ediyorum çünkü bende öyle biliyom transfer günü geriye kalan olursa o zaman para alacağız dedi aslında şimdiden belli bizim geriye kalacak olanlar ne var sanki şimdi odesek.
Bazen ne oluyo biliyo musun? Çözdürünce embriyo bozulabiliyor. O zaman yedekler kullanılıyor. Net değil yani . Ama hiç bunu yaşayan da duymadım

Parayla daha adet getirtemiyoruz vay anasını

Bazen ne oluyo biliyo musun? Çözdürünce embriyo bozulabiliyor. O zaman yedekler kullanılıyor. Net değil yani . Ama hiç bunu yaşayan da duymadım
Hepsi bozulmayacaktır zaar inşallah cozdurdukleri sağlıklı ilerler ngs anormal gelen embriyo hakkında aramadilar beni imha etmek için falan bebisimi kullanmasinlar deneylerde

Hepsi bozulmayacaktır zaar inşallah cozdurdukleri sağlıklı ilerler ngs anormal gelen embriyo hakkında aramadilar beni imha etmek için falan bebisimi kullanmasinlar deneylerde
Sen arasaydın ya canım. Bi sürü para döküyorsun, o kadar hakkın da olsun yani

Sen arasaydın ya canım. Bi sürü para döküyorsun, o kadar hakkın da olsun yani
Dedimya ben pek uyanık değilim cem bey aradı anormal dedi tamam dedim kaldı bilmiyorum ne olacağını yarın bı arayım bakalım

erkeklere kalsa bu hayatta ya hiç hep olurdu.hemn teslimiyet hallerindeler.biz itelemesek nolcak bunların hallerineyseki benm kofi bir seslenişiyle halletmiş

listede 24 aralık yazıyordu transfer tarihin. dolayısı ile 5. değil 4.günün.
yarın 5 olacak
benimde 25 aralık bugün 3.günüm
Öne alınmıştı benim 23aralıkta oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…