- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #6.821
Eşim gitti tarlusal almaya. Aramıs beni eczaneden, Reçete no lazımmış reçetesiz satılmıyomuş. Dedim kadın mı? Erkek dedi vermedi tlf.aseni kızdıran eczacı kim gidelim ikimiz dövelim hangi densiz benm kofi kankamı kızdırmışhormonlarımla döverimmm varya
AbovvvBenim ocağa sarktı malum. Aradım olcayla konuştum. Dedim ki 2200 dondurma ücreti kaldı. Yeniyıldan sonra zamlanacak mı? Zamlanacaksa eşim gün içinde gelsin dedim. Transfer günü alınıyor dondurma ücreti dedi. Ocak ayına sarktığı için yeni ücretlendirme olucak dedi. O da 2400 2500 falan olur herhalde canım
Bazen ne oluyo biliyo musun? Çözdürünce embriyo bozulabiliyor. O zaman yedekler kullanılıyor. Net değil yani . Ama hiç bunu yaşayan da duymadımAynen bende öyle tahmin ediyorum çünkü bende öyle biliyom transfer günü geriye kalan olursa o zaman para alacağız dedi aslında şimdiden belli bizim geriye kalacak olanlar ne var sanki şimdi odesek.
HahahahaKimleri yakın hissettin isim vermrktan çatlarız biz bilhassa ben
Parayla daha adet getirtemiyoruz vay anasınıEşim gitti tarlusal almaya. Aramıs beni eczaneden, Reçete no lazımmış reçetesiz satılmıyomuş. Dedim kadın mı? Erkek dedi vermedi tlf.aDedim kör mü reçete işte. Tarih var adım var dr'un imzasi kaşesi var. Halletti sonra. Benimkine kalsa çıkıp eczaneden ece gelicek
Zaar bozulmayacaktır diprifizleri iyi diye gittik orayaBazen ne oluyo biliyo musun? Çözdürünce embriyo bozulabiliyor. O zaman yedekler kullanılıyor. Net değil yani . Ama hiç bunu yaşayan da duymadım
Aynen çok saçma ama yapacak bişey yok malesefAbovvvne sacma yaa
Aynen işte bahane canım ya ilk gittiğimiz gün dedi ama olcay, yeni yıla kalan tüm uygulamalar yeni yıl üzerinden ücretlendirilir diye.Zaar bozulmayacaktır diprifizleri iyi diye gittik oraya
Hepsi bozulmayacaktır zaar inşallah cozdurdukleri sağlıklı ilerler ngs anormal gelen embriyo hakkında aramadilar beni imha etmek için falan bebisimi kullanmasinlar deneylerdeBazen ne oluyo biliyo musun? Çözdürünce embriyo bozulabiliyor. O zaman yedekler kullanılıyor. Net değil yani . Ama hiç bunu yaşayan da duymadım
listede 24 aralık yazıyordu transfer tarihin. dolayısı ile 5. değil 4.günün.Bugün 5 gün
Sen arasaydın ya canım. Bi sürü para döküyorsun, o kadar hakkın da olsun yaniHepsi bozulmayacaktır zaar inşallah cozdurdukleri sağlıklı ilerler ngs anormal gelen embriyo hakkında aramadilar beni imha etmek için falan bebisimi kullanmasinlar deneylerde
Vallahi ya şaştım kaldımParayla daha adet getirtemiyoruz vay anasını
Dedimya ben pek uyanık değilim cem bey aradı anormal dedi tamam dedim kaldı bilmiyorum ne olacağını yarın bı arayım bakalımSen arasaydın ya canım. Bi sürü para döküyorsun, o kadar hakkın da olsun yani
Hadi tek meraklı ben değilmişimmHahahaha
Az bende katılacak gibi bekleyenler kervanına bugün olmam gerekiyordu adet benimde beklemedeyim.Vallahi ya şaştım kaldım
Benimde 31 aralıkBeklenen güne az kaldı. Beni de bu tabloya ekler misin?
5. Gün embriyosu 2 Ocak’ta transfer edilecek dedi doktorum
Eşim gitti tarlusal almaya. Aramıs beni eczaneden, Reçete no lazımmış reçetesiz satılmıyomuş. Dedim kadın mı? Erkek dedi vermedi tlf.aDedim kör mü reçete işte. Tarih var adım var dr'un imzasi kaşesi var. Halletti sonra. Benimkine kalsa çıkıp eczaneden eve gelicek
Merhaba, siteye yeni üye oldum sistemi öğrenmeye çalışıyorken bu başlığa denk geldim.
Ben de 21 Aralık tarihinde 5. gün embriyosu transferi oldum. Bugün transfer sonrası 6. gün.inş Evde bulunan sıradan bir idrar testi yaptım maalesef tek çizgiydi. Bugün ayrıca gün içinde hafif lekelenmelerim de oldu. Umarım hayra alamettir. Yazılanları okudum ne güzel kadın dayanışması, dostluğu, cesaretlendirmesi. Şimdiden çok yakın hissettim birçok kişiyi kendime. Ne kadar benzermiş kaygılar, beklentiler, arzular...
Sanırım 10. gün olan perşembe günü dayanamayıp kan testini yapıcam. Güzel haberleri paylaşmayı isterim.
Öne alınmıştı benim 23aralıkta oldumlistede 24 aralık yazıyordu transfer tarihin. dolayısı ile 5. değil 4.günün.
yarın 5 olacak
benimde 25 aralık bugün 3.günüm
Erkenden test yapacaksanız transfer gününü saymayın kızlar. Yani senin 2. Günün bugün.listede 24 aralık yazıyordu transfer tarihin. dolayısı ile 5. değil 4.günün.
yarın 5 olacak
benimde 25 aralık bugün 3.günüm
hmm tmm canım anladım.Öne alınmıştı benim 23aralıkta oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?