Aralık - Ocak Transfer olacaklar

erkeklere kalsa bu hayatta ya hiç hep olurdu.hemn teslimiyet hallerindeler.biz itelemesek nolcak bunların hallerineyseki benm kofi bir seslenişiyle halletmiş
Öyle bir kükredim ki eczane titremiş evet ya sinir oluyorum o konuda eşime. Evde de öyle herşeyi ben hallediyorum. Bari düşün diyorum ya onu da bana bıraktı

Dedimya ben pek uyanık değilim cem bey aradı anormal dedi tamam dedim kaldı bilmiyorum ne olacağını yarın bı arayım bakalım
Arayip not birakiyosun geri dönücez diyolar dönmüyolar bidaha ara bi kaç saat sonra hiç cekinme canm

Bende Umay da Hakan hocaya yaptırıyorum

İlk gün operasyon kaynaklı kanama olabilir yazıyordu kâğıtta ama tabi tutunma işi de 36 saat i.inde olduğu için tutunma kanaması mı operasyon kaynaklımı bilemiyoruz

Çok teşekkür ederim. Aynı gün olması ne güzel bir tesadüf. Hayırlı olsun sizin için de inşallah kucaklarımızda görürüz yavrularımızı.

Arayip not birakiyosun geri dönücez diyolar dönmüyolar bidaha ara bi kaç saat sonra hiç cekinme canm
Cem beye bile msj tamam cekinirim baktım asistanlarla iş üzüyor geçen cem beye attım mesaj cesaretimi topladım daha iyi oldu.biz onları dondurmesini biliriz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…