- 9 Ekim 2020
- 5.927
- 7.970
- 148
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #6.841
Bn kaçgündr huyuna suyuna gidiyrm gelsin die haspam nazlandı gelmiyor halaParayla daha adet getirtemiyoruz vay anasını
ben düşünmüyorum canım erken test yapmayı evet 2 türlü düşünüyorum zaten. bi diyorum 3.günüm bir diyorum 2Erkenden test yapacaksanız transfer gününü saymayın kızlar. Yani senin 2. Günün bugün.
Öyle bir kükredim ki eczane titremişerkeklere kalsa bu hayatta ya hiç hep olurdu.hemn teslimiyet hallerindeler.biz itelemesek nolcak bunların halleri neyseki benm kofi bir seslenişiyle halletmiş
Arayip not birakiyosun geri dönücez diyolar dönmüyolarDedimya ben pek uyanık değilim cem bey aradı anormal dedi tamam dedim kaldı bilmiyorum ne olacağını yarın bı arayım bakalım
Ay deme kııız napalım yanyana transfer oluruz belki seninleAz bende katılacak gibi bekleyenler kervanına bugün olmam gerekiyordu adet benimde beklemedeyim.
Aman canım bunu bil de sonra 7 diye 6. Gün test yapmaben düşünmüyorum canım erken test yapmayı evet 2 türlü düşünüyorum zaten. bi diyorum 3.günüm bir diyorum 2
Bende Umay da Hakan hocaya yaptırıyorumSana çok çok geçmiş olsun çok zor şeyler yaşamışsın Allah da seni mükafatlamdorsın en güzel şekilde inşallahdoktorum iyi birisi ben Antep umayda yaptırıyorum hakan hoca prof kendisi çok güven vermişti. İşin tuhafı ben kimyasal olduğumdan beri doktorla irtibata geçemedim urfadan gidiyorum antepe il dışındayız merkeze gidemedim hep hemşire ile irtibatta oldum. Yarın gidicem en azından doktorla görüşmüş olucam risk varsa yaptırmıcam ama sadece benim ruh halim için 1 ay ertele derse zaten bende ruh hali denen bişey yok ertelemesin ne diyim ki Allah herkesin hakkında hayırlısını versin
İlk gün operasyon kaynaklı kanama olabilir yazıyordu kâğıtta ama tabi tutunma işi de 36 saat i.inde olduğu için tutunma kanaması mı operasyon kaynaklımı bilemiyoruzkizlar merhaba umarim hicbirimizin emekleri bosa cikmaz.. benim de 25 aralikta 4. gun tek embriyo transfer edildi. ilk gun cok az bir kan geldi. bugun de oyle oldu. siz neler yasadiniz transfer sonrasi? tup bebek surecinin en zor asamasi test gununu beklemek..
İlk gün operasyon kaynaklı kanama olabilir yazıyordu kâğıtta ama tabi tutunma işi de 36 saat i.inde olduğu için tutunma kanaması mı operasyon kaynaklımı bilemiyoruz
Kan testi candırBidaha test yapmadin yani iyi yapmışsıntest ne zaman?
Valla o kısmı tam bilmiyorum ama tutunma ve yerleşme aynı şey mi oluyor acaba ?insallah yerlesme kanamasidir. 2 gunde tutmayp kanama baslayabiliyor mu?
Çok teşekkür ederim. Aynı gün olması ne güzel bir tesadüf. Hayırlı olsun sizin için de inşallah kucaklarımızda görürüz yavrularımızı.Hosgeldın aramıza
Bende 21 Aralık 5. Gün embriyosu transfer oldum. Burada pozitif- negatif , tedavi olan, transfer bekleyen, adet bekleyen transfer olup sonuc bekleyen herkes var kendını yalnız hissetme bu bızım sınavımız Rabbım zor yollardan gecırıyorsa en guzelinı nasıp edecektir gonlunu ferah tut.
Öyle valla canım yarın gelir belki Bende öyle düşünüyorum gidişat o yönde tanışırız merkezdeAy deme kııız napalım yanyana transfer oluruz belki seninle
Nasil belirti bacım anlamadımBacı sende yada elinde belirti var mı ? inşallah birşey yoktur sizde.
Yapacak birşey yok olmasa iyi olurduda o kadar milyarlar verdik bununda veririz yeterki olsunAynen işte bahane canım ya ilk gittiğimiz gün dedi ama olcay, yeni yıla kalan tüm uygulamalar yeni yıl üzerinden ücretlendirilir diye.
Birde kafa tut belki gelirBn kaçgündr huyuna suyuna gidiyrm gelsin die haspam nazlandı gelmiyor hala
Cem beye bile msj tamam cekinirim baktım asistanlarla iş üzüyor geçen cem beye attım mesaj cesaretimi topladım daha iyi oldu.biz onları dondurmesini biliriz canımArayip not birakiyosun geri dönücez diyolar dönmüyolarbidaha ara bi kaç saat sonra hiç cekinme canm
Kız halsizlik boğaz ağrısı vs mazallah korona belirtisi diyorumNasil belirti bacım anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?