- 12 Mart 2017
- 129
- 169
- 103
- 32
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #6.861
Bende merak ediyorum nasıl namaz kılalım nasıl davranalım?Hanımlar oturuş pozisyonu şekli vs önemli mi birşey duyan gören var mı
Hahahah yapacak düşünecek biri varken kendini yormak istemeyişleri çok normalÖyle bir kükredim ki eczane titremişevet ya sinir oluyorum o konuda eşime. Evde de öyle herşeyi ben hallediyorum. Bari düşün diyorum ya onu da bana bıraktı
Bugünde bunu deneyeyim ozamnBirde kafa tut belki gelir
Vardır hepsinde bir hayır beybi bekleBugünde bunu deneyeyim ozamntransferimi önce dr şimdide kendi bedenim erteliyor
Valla ben yerde oturarak denedim ama secdeye giderken zorlandım koltukta oturarak kılıyorum en azından risk işi bitene kadarBende merak ediyorum nasıl namaz kılalım nasıl davranalım?
Şaibeli bir soruHanımlar oturuş pozisyonu şekli vs önemli mi birşey duyan gören var mı
Ay ya vallahi kahkaha attım sesli güldüm korona çıkmış aklimdan tamamen ne belirtsi diyorum bendeKız halsizlik boğaz ağrısı vs mazallah korona belirtisi diyorumilahi kocanda gebelik belirtisi mi bekliyorum
hep bekliyom zaten hep bekle bekleVardır hepsinde bir hayır beybi bekle
29unda istedi domtor 10. GünAghA gülüp gülüp kaçma hemen buraya gel ne zaman kan verme günün beybisi
Domtor mu istedi29unda istedi domtor 10. Gün
Domtor mu istedi2güncük kalmışşş amanda amannn benm minnoşuma gel bi öpem
öpeydin iyiydiGel sen ne çektiğimi birde bana sorrrr
öpeydin iyiydivalla şuan test beklemek gerilim filmini aratmaz ben daha o aşamalara gelemedim .2gün kaldı sabret baci inşlh gzl haberleri alırız.ama her şekilde güçlü ol tmm mı benm bacikom
Hayirlisiyla bebeginize kavusursunuz inshaAllahBen yarın transfer olcam 2. Denemem dualarınızı bklerim
1değil 9 doğurcaz o kesin.süper mario gbi olduk her bölümü geçioz yenisi gelio.tırlatmaya az kaldıvalla yüksek değer görsek bile artmasını beklemek de ayrı dert sonra inş doktorun risk yoktur demesi kalp atışını dinleme vs hepsi ayrı dünya ayrı dert
Canim uzme kendini Rabbimin bir bildigi vardir dogru zamaninda vericektir emin ol dualarini eksik etme senin icin dua edicegimBen adet oldum. Moralim o kadar bozuk ki. Ağlıyorum. Maddi manevi çok yıprandık. 3 aşılamadan sonra birinci tüp bebek de negatif oldu. Suç işlemiş küçük bir çocuk gibi saklanasım var eşime nasıl söyleyeceğim şimdi. Allahım çok zor ne olur benim ve eşimin kucağını boş bırakma elalemin diline düşürme. Dayanamıyorum
sen ne dolanıyon ortalıkta bensizHayirlisiyla bebeginize kavusursunuz inshaAllah
Vallahi doğru dedin bacım1değil 9 doğurcaz o kesin.süper mario gbi olduk her bölümü geçioz yenisi gelio.tırlatmaya az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?