Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Öyle bir kükredim ki eczane titremiş evet ya sinir oluyorum o konuda eşime. Evde de öyle herşeyi ben hallediyorum. Bari düşün diyorum ya onu da bana bıraktı
Hahahah yapacak düşünecek biri varken kendini yormak istemeyişleri çok normalama millette azcık diş göstermesen işlerini yapmazlar nazla iş yapıyorlar ya

Kız halsizlik boğaz ağrısı vs mazallah korona belirtisi diyorum ilahi kocanda gebelik belirtisi mi bekliyorum
Ay ya vallahi kahkaha attım sesli güldüm korona çıkmış aklimdan tamamen ne belirtsi diyorum bende
Yok canim çok şükür eşimdede bencede bi belirti falan yok şimdilik

öpeydin iyiydi valla şuan test beklemek gerilim filmini aratmaz ben daha o aşamalara gelemedim .2gün kaldı sabret baci inşlh gzl haberleri alırız.ama her şekilde güçlü ol tmm mı benm bacikom
valla yüksek değer görsek bile artmasını beklemek de ayrı dert sonra inş doktorun risk yoktur demesi kalp atışını dinleme vs hepsi ayrı dünya ayrı dert

valla yüksek değer görsek bile artmasını beklemek de ayrı dert sonra inş doktorun risk yoktur demesi kalp atışını dinleme vs hepsi ayrı dünya ayrı dert
1değil 9 doğurcaz o kesin.süper mario gbi olduk her bölümü geçioz yenisi gelio.tırlatmaya az kaldı

Canim uzme kendini Rabbimin bir bildigi vardir dogru zamaninda vericektir emin ol dualarini eksik etme senin icin dua edicegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…