Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Valla ben yerde oturarak denedim ama secdeye giderken zorlandım koltukta oturarak kılıyorum en azından risk işi bitene kadar
Ben sonucu alana kadar pek kılamadım sonucu alınca da artık normal kılıyorum namaz ya bişey olmaz inşallah

İçinin acısını cok ıyı anlıyorum Rabbım bu sabrını guzellestırsın ınsallah

Sanırım merkezden merkeze değişiyor biz ilaçlara başladığımız gün dondurma çözdürme transfer bütün işlemler o günki fiyat olarak kabul edildi. Yani 2 ay sonrada dondursam aldığım fiyat dışına çıkmayacaklarmış

Morarıyorrrr artıkkk feci acıtıyorrr. Biraz daha geniş alana yapılabilir sanırım ama oralar da acıtmaz mı
valla bebiş ben sadece 5gün kullandm o prlutexi göbegım fena acıyordu ve morlugu inan daha geçmeyen yer vr.yani göbeğin 4parmak yanı aşagısı yukarısı demişti

Benim de kist yüzünden ertelendi transferim, ben de doğum kontrole başladım ama daha bitmedi ilaçlar, o yüzden adet olmadım daha. Daha önce de hap kullanmıştım adetimi azaltmıştı, hem miktar olarak hem gün olarak 3 gün sürüp bitmişti. Aspirin kullanıyor musun, hangi ilaçlara başlayacaksın transfer için, ben lucrin vurulacam 3 ocakta

Bizim dualarımızda seninle herşey güzel olsun inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…