- 9 Ekim 2020
- 5.927
- 7.970
- 148
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #6.881
Bacın sevsin seni emiVallahi doğru dedin bacım
İnşalllahhhhhhhhhh hepimiz gem anniş hem teyzoş oluruz ozamn cidden mutluluktan çıldırabilirizTeyzesi de 1 ay sonra yeğenini sevsin
Ben sonucu alana kadar pek kılamadım sonucu alınca da artık normal kılıyorum namaz ya bişey olmaz inşallahValla ben yerde oturarak denedim ama secdeye giderken zorlandım koltukta oturarak kılıyorum en azından risk işi bitene kadar
İçinin acısını cok ıyı anlıyorum Rabbım bu sabrını guzellestırsın ınsallahBen adet oldum. Moralim o kadar bozuk ki. Ağlıyorum. Maddi manevi çok yıprandık. 3 aşılamadan sonra birinci tüp bebek de negatif oldu. Suç işlemiş küçük bir çocuk gibi saklanasım var eşime nasıl söyleyeceğim şimdi. Allahım çok zor ne olur benim ve eşimin kucağını boş bırakma elalemin diline düşürme. Dayanamıyorum
canikommsen ne dolanıyon ortalıkta bensiz
Aynenkizlar merhaba umarim hicbirimizin emekleri bosa cikmaz.. benim de 25 aralikta 4. gun tek embriyo transfer edildi. ilk gun cok az bir kan geldi. bugun de oyle oldu. siz neler yasadiniz transfer sonrasi? tup bebek surecinin en zor asamasi test gununu beklemek..
Ay canım ya Allah sabır versin inş bundan sonraki tutar yüzün güler İnşİçinin acısını cok ıyı anlıyorum Rabbım bu sabrını guzellestırsın ınsallah
Bebişim bişe sorcam sen transfer öncesi progesteron iğne vs kullandınmı?canikommdolasiyom oyle arada bi yokluyom can sikintisindan napacan.. vakit gecmiyo anam sizin halaniz geldimi gelmek bilmeyen halaniz gel beraber gezek minnosum
Sanırım merkezden merkeze değişiyor biz ilaçlara başladığımız gün dondurma çözdürme transfer bütün işlemler o günki fiyat olarak kabul edildi. Yani 2 ay sonrada dondursam aldığım fiyat dışına çıkmayacaklarmışBenim ocağa sarktı malum. Aradım olcayla konuştum. Dedim ki 2200 dondurma ücreti kaldı. Yeniyıldan sonra zamlanacak mı? Zamlanacaksa eşim gün içinde gelsin dedim. Transfer günü alınıyor dondurma ücreti dedi. Ocak ayına sarktığı için yeni ücretlendirme olucak dedi. O da 2400 2500 falan olur herhalde canım
Bebişim bişe sorcam sen transfer öncesi progesteron iğne vs kullandınmı?
valla bebiş ben sadece 5gün kullandm o prlutexi göbegım fena acıyordu ve morlugu inan daha geçmeyen yer vr.yani göbeğin 4parmak yanı aşagısı yukarısı demiştiMorarıyorrrr artıkkk feci acıtıyorrr. Biraz daha geniş alana yapılabilir sanırım ama oralar da acıtmaz mı
Yukarı nere kız. Orda damarlae varvalla bebiş ben sadece 5gün kullandm o prlutexi göbegım fena acıyordu ve morlugu inan daha geçmeyen yer vr.yani göbeğin 4parmak yanı aşagısı yukarısı demişti
bu igneleri kullanmak zorundayiz degil miYukarı nere kız. Orda damarlae var
Yok yan tarafın altı üstü başka yere olmuyor zaten.5cmlk bi alana yaptım hep.5günde göbeğim şişmişti ve acıyordu amaYukarı nere kız. Orda damarlae var
Benim de kist yüzünden ertelendi transferim, ben de doğum kontrole başladım ama daha bitmedi ilaçlar, o yüzden adet olmadım daha. Daha önce de hap kullanmıştım adetimi azaltmıştı, hem miktar olarak hem gün olarak 3 gün sürüp bitmişti. Aspirin kullanıyor musun, hangi ilaçlara başlayacaksın transfer için, ben lucrin vurulacam 3 ocaktaKızlar merhaba İnşAllah bende tüp bebeğe başlıycam bundan önceki ay başlayacaktık ama kistim olduğunu söyledi ve Doğum kontrol hapı verdi, dün adet oldum ve üç gün öncesinden ve kanamam yok denecek kadar az böyle bir yan etkisi var mı acaba bileniniz var mı
Bizim dualarımızda seninle herşey güzel olsun inşallah canımHerkese merhabalar, henuz yeni uye olmus ve ilk mesajini yazan biriyim :) Cuma gunu bahceci fulyada mehmet resit asoglu ile ilk gorusmemizi ve muayenemi oldm. Ocak ayinda reglimle birlikte ben de surece baslayacagim Allah'in izniyle, dualarim buradaki herkesle birlikte
Cok tesekkur ederim canim, sureci de bilmedigimden cok surekli forumdayim, 2021 saglikla ve guzellikleriyle gelsin insallahBizim dualarımızda seninle herşey güzel olsun inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?