Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Cok tesekkur ederim canim, sureci de bilmedigimden cok surekli forumdayim, 2021 saglikla ve guzellikleriyle gelsin insallah
Amin insallah bende sürece baslaynca girdim en iyi grup burası çok samimi herkes zaten herkes bişi diyo cok şey etmemek lazm ne kdr cok düşünürsen o kdr cok tırlatıyon

Morarıyorrrr artıkkk feci acıtıyorrr. Biraz daha geniş alana yapılabilir sanırım ama oralar da acıtmaz mı
valla bebiş ben sadece 5gün kullandm o prlutexi göbegım fena acıyordu ve morlugu inan daha geçmeyen yer vr.yani göbeğin 4parmak yanı aşagısı yukarısı demişti
Vallahi ben alıştım artık morarmıyo sag raraf sol taraf devamm artık acısıda hafifledi ilk günlere göre

Cem beye bile msj tamam cekinirim baktım asistanlarla iş üzüyor geçen cem beye attım mesaj cesaretimi topladım daha iyi oldu.biz onları dondurmesini biliriz canım
Iyi yapmışsın canım. Anlıyorum çok yoğunlar ama o zaman kadrolarını arttırsınlar. Yetişemedikleri bir gerçek.

Tüm ödemeleri yaptigimiz için ben sorun etmedim. Bi dondurma kaldı. Evet ya mutlu sona ulaşalım da gerisi mühim değil.
Dondurma ücreti nedir, opudan sonra kaç yumurtan kaldıysa ona göre ücret alıyorlar. Biz hepsini verdik,4 yumurta dondurma ücreti verdik, tek ya da ikişer ikişer opsiyonu sunuldu, tek tek donduralım dedik. Sizden niye sonradan ücret alınıyor

Amin insallah bende sürece baslaynca girdim en iyi grup burası çok samimi herkes zaten herkes bişi diyo cok şey etmemek lazm ne kdr cok düşünürsen o kdr cok tırlatıyon
ya evet ben de daha cok basindayim ama smdiden acabalar ve kafamda kurmalar, olumsuzlamalar basladi, ama pozitif haberler okudukca cok mutlu oluyorum, herkesin guzel hbrlerini aldigimis bir yil olsn dilerim

Hahahah yapacak düşünecek biri varken kendini yormak istemeyişleri çok normalama millette azcık diş göstermesen işlerini yapmazlar nazla iş yapıyorlar ya
Bi yerde iyi oluyor ama robotlaşmaya başlıyor. Komut bekliyor gibi zihnini ele geçirdim, beyin kontrolu yapıyorum

Son düzenleme:
Benim 4 embriyom donduruldu. 2 tanesi transfer edilicek. 2 tanesi kalıcak. Transfer günü embriyoları çözdürüyorlar ya, bazen bozulma olabiliyor. O bozulanın yerine yedek embriyo kullanıyorlar. Yani geriye dondurulacak embriyo kalmayabiliyor. Onun için transfer günü alıyorlar. Bizde 5 embriyo da dondursan, 2 embriyo da dondursan tek fiyay var. 2200 tl.

Bize ilk konuşmaya gittigimizde dediler. Eğer yeni yıla sarkan uygulamanız kalirsa, yeni tarifeden ücretlendirilicek diye. Süpriz olmadı yani canım.

bu igneleri kullanmak zorundayiz degil mi
maalesef progesteron çok önemli gebelik için normal gebelikte 8hafta yumurtalık üretio bunu biz yapay döllenme içinde olduğumuz için yumurtalk durumdan habersiz.plesenta ta 8.hafta başlıyor progesteron üretimine oyüzden minimum 8hafta mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…