- 23 Kasım 2020
- 347
- 434
- 23
- 32
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #6.901
Az kalmış kız salı yaptır bariKan testi candırgerisi Faso disk. Salı çarşamba gibi
Amin insallah bende sürece baslaynca girdim en iyi grup burası çok samimi herkesCok tesekkur ederim canim, sureci de bilmedigimden cok surekli forumdayim, 2021 saglikla ve guzellikleriyle gelsin insallah
Inşaallah gelir yarın senin ki. Beklemek çok sıkıcı hiç tecrube etmeni istememÖyle valla canım yarın gelir belki Bende öyle düşünüyorum gidişat o yönde tanışırız merkezde
Morarıyorrrr artıkkk feci acıtıyorrr. Biraz daha geniş alana yapılabilir sanırım ama oralar da acıtmaz mı
Vallahi ben alıştım artık morarmıyo sag raraf sol taraf devammvalla bebiş ben sadece 5gün kullandm o prlutexi göbegım fena acıyordu ve morlugu inan daha geçmeyen yer vr.yani göbeğin 4parmak yanı aşagısı yukarısı demişti
Tüm ödemeleri yaptigimiz için ben sorun etmedim. Bi dondurma kaldı. Evet ya mutlu sona ulaşalım da gerisi mühim değil.Yapacak birşey yok olmasa iyi olurduda o kadar milyarlar verdik bununda veririz yeterki olsun
Iyi yapmışsın canım. Anlıyorum çok yoğunlar ama o zaman kadrolarını arttırsınlar. Yetişemedikleri bir gerçek.Cem beye bile msj tamam cekinirim baktım asistanlarla iş üzüyor geçen cem beye attım mesaj cesaretimi topladım daha iyi oldu.biz onları dondurmesini biliriz canım
InşallahHayirlisiyla bebeginize kavusursunuz inshaAllah
Dondurma ücreti nedir, opudan sonra kaç yumurtan kaldıysa ona göre ücret alıyorlar. Biz hepsini verdik,4 yumurta dondurma ücreti verdik, tek ya da ikişer ikişer opsiyonu sunuldu, tek tek donduralım dedik. Sizden niye sonradan ücret alınıyorTüm ödemeleri yaptigimiz için ben sorun etmedim. Bi dondurma kaldı. Evet ya mutlu sona ulaşalım da gerisi mühim değil.
ya evet ben de daha cok basindayim ama smdiden acabalar ve kafamda kurmalar, olumsuzlamalar basladi, ama pozitif haberler okudukca cok mutlu oluyorum, herkesin guzel hbrlerini aldigimis bir yil olsn dilerimAmin insallah bende sürece baslaynca girdim en iyi grup burası çok samimi herkeszaten herkes bişi diyo cok şey etmemek lazm ne kdr cok düşünürsen o kdr cok tırlatıyon
Bi yerde iyi oluyor ama robotlaşmaya başlıyor. Komut bekliyor gibiHahahah yapacak düşünecek biri varken kendini yormak istemeyişleri çok normalama millette azcık diş göstermesen işlerini yapmazlar nazla iş yapıyorlar ya
Benim 4 embriyom donduruldu. 2 tanesi transfer edilicek. 2 tanesi kalıcak. Transfer günü embriyoları çözdürüyorlar ya, bazen bozulma olabiliyor. O bozulanın yerine yedek embriyo kullanıyorlar. Yani geriye dondurulacak embriyo kalmayabiliyor. Onun için transfer günü alıyorlar. Bizde 5 embriyo da dondursan, 2 embriyo da dondursan tek fiyay var. 2200 tl.Dondurma ücreti nedir, opudan sonra kaç yumurtan kaldıysa ona göre ücret alıyorlar. Biz hepsini verdik,4 yumurta dondurma ücreti verdik, tek ya da ikişer ikişer opsiyonu sunuldu, tek tek donduralım dedik. Sizden niye sonradan ücret alınıyor
Bize ilk konuşmaya gittigimizde dediler. Eğer yeni yıla sarkan uygulamanız kalirsa, yeni tarifeden ücretlendirilicek diye. Süpriz olmadı yani canım.Sanırım merkezden merkeze değişiyor biz ilaçlara başladığımız gün dondurma çözdürme transfer bütün işlemler o günki fiyat olarak kabul edildi. Yani 2 ay sonrada dondursam aldığım fiyat dışına çıkmayacaklarmış
Direk tüp bebek mi olacak canım yoksa aşılama falan mıya evet ben de daha cok basindayim ama smdiden acabalar ve kafamda kurmalar, olumsuzlamalar basladi, ama pozitif haberler okudukca cok mutlu oluyorum, herkesin guzel hbrlerini aldigimis bir yil olsn dilerim
maalesef progesteron çok önemli gebelik için normal gebelikte 8hafta yumurtalık üretio bunu biz yapay döllenme içinde olduğumuz için yumurtalk durumdan habersiz.plesenta ta 8.hafta başlıyor progesteron üretimine oyüzden minimum 8hafta mecburbu igneleri kullanmak zorundayiz degil mi
Yok bebem yaaa
ya göbeğimiz de çatlasa zaten kaçarı yokVallahi ben alıştım artık morarmıyo sag raraf sol taraf devammartık acısıda hafifledi ilk günlere göre
Aaa eskişehir grubunda gördm gibi geldiYok bebem yaaaben istanbuldayım istbl tüp bebekteyim )uzağız baya bi
bende bi başarabilsem keşke benimki her boka bokolog kendisiBi yerde iyi oluyor ama robotlaşmaya başlıyor. Komut bekliyor gibizihnini ele geçirdim, beyin kontrolu yapıyorum
Doğru görmüşün yazıom bazen başka topiklere bilgialışverişi içinAaa eskişehir grubunda gördm gibi geldikusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?