- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #6.921
Öyle dediğime bakma sen benim ki de az değil. Çok inatbende bi başarabilsem keşke benimki her boka bokolog kendisibirşeyide bilmesin ses etmesin die savaş veriyorum evde muhalefet adam ya
Yok igne yerine fitil kullandim hala kullaniyorum 10.haftaya kadar hic igne vermediler bana aslinda cogu ilaclarin alternatifi oluyor benim calistigim hastane genelde fazla ilac yazmiyor gerek duyulmadigi sureceBebişim bişe sorcam sen transfer öncesi progesteron iğne vs kullandınmı?
Sene helal olsun iyi yapıyonDoğru görmüşün yazıom bazen başka topiklere bilgialışverişi içinşehir şehir geziyorum
aynı bende senin gibi yapıyom he diip geçiyom.zaten bizim stresimiz biZe yetio bide dırdır çekememÖyle dediğime bakma sen benim ki de az değil. Çok inatben de hiç sevmem inadı he diyip geçiyorum. Aman napim huzur istiyorum şu hayatta ☹
işte bende hala bunu anlamıyorum.günde iki tane iğne transfer öncesi başlıyorlar.her dr başka başka aslında çok ilaca boğmamak daha ii değilmi vücudun dengesini çok bozmadan yapmak.sen transfer öncesi ve sonrası tm olrk neler kullandın bi yazssana balım.Yok igne yerine fitil kullandim hala kullaniyorum 10.haftaya kadar hic igne vermediler bana aslinda cogu ilaclarin alternatifi oluyor benim calistigim hastane genelde fazla ilac yazmiyor gerek duyulmadigi surece
gel senide gezdireyimSene helal olsun iyi yapıyon
Bide kızancıklarımız da olsa, değmeyin keyfimizeaynı bende senin gibi yapıyom he diip geçiyom.zaten bizim stresimiz biZe yetio bide dırdır çekememhuzur gibisi yokkkk
Yok canım aspirin kullanmıyorum ben daha tedaviye başlayamadım malesef normalde Aralık’ta başlayacaktık kistim çıktı, yarın doktora gidicem İnşAllah bir sıkıntı çıkmazsa yarın başlıycaz ilaçlarımı falan aldım evde dolapta bekletiyorum, adet kanamam miktar olarak az bir sıkıntı olur mu acabaBenim de kist yüzünden ertelendi transferim, ben de doğum kontrole başladım ama daha bitmedi ilaçlar, o yüzden adet olmadım daha. Daha önce de hap kullanmıştım adetimi azaltmıştı, hem miktar olarak hem gün olarak 3 gün sürüp bitmişti. Aspirin kullanıyor musun, hangi ilaçlara başlayacaksın transfer için, ben lucrin vurulacam 3 ocakta
evt uykularımızı bölüp,kaka kokusundan baygınlık geçireceğimiz,gazı çıksın die kırk takla atacağımız o huzurlu günleri iple çekiozBide kızancıklarımız da olsa, değmeyin keyfimize
bende bi başarabilsem keşke benimki her boka bokolog kendisibirşeyide bilmesin ses etmesin die savaş veriyorum evde muhalefet adam ya
Sürekli Telefonda forumdaym yazıyorum okuyorum falan ya benm kocada foruma girdi okuyo delirtck beniBide kızancıklarımız da olsa, değmeyin keyfimize
Elalemin çenesi kapanıcak hiç olmazsaevt uykularımızı bölüp,kaka kokusundan baygınlık geçireceğimiz,gazı çıksın die kırk takla atacağımız o huzurlu günleri iple çekioz
Ahahaha eyvah topiğede yazarsa yandıkSürekli Telefonda forumdaym yazıyorum okuyorum falan ya benm kocada foruma girdi okuyo delirtck benigidip kendi işine baksa keske darlıyor beni yolucam sabrediym
Hımm şimdi anladım, sizin sistem daha mantıklıymış.bizden opu sonrası embriyo başına 250 euro aldılar, totalde 1000 euro verdik tüm embriyolaraBenim 4 embriyom donduruldu. 2 tanesi transfer edilicek. 2 tanesi kalıcak. Transfer günü embriyoları çözdürüyorlar ya, bazen bozulma olabiliyor. O bozulanın yerine yedek embriyo kullanıyorlar. Yani geriye dondurulacak embriyo kalmayabiliyor. Onun için transfer günü alıyorlar. Bizde 5 embriyo da dondursan, 2 embriyo da dondursan tek fiyay var. 2200 tl.
Elalemin çenesini kırcam artık az kaldıElalemin çenesi kapanıcak hiç olmazsa
Miktarı önemli değil canım, kistin geçtiyse başlarsınız bu adetinle, hayırlı olsun şimdidenYok canım aspirin kullanmıyorum ben daha tedaviye başlayamadım malesef normalde Aralık’ta başlayacaktık kistim çıktı, yarın doktora gidicem İnşAllah bir sıkıntı çıkmazsa yarın başlıycaz ilaçlarımı falan aldım evde dolapta bekletiyorum, adet kanamam miktar olarak az bir sıkıntı olur mu acaba
Benim ki kadınlara has diye bakmıyo ama ajan takmak istiyo peşimeSürekli Telefonda forumdaym yazıyorum okuyorum falan ya benm kocada foruma girdi okuyo delirtck benigidip kendi işine baksa keske darlıyor beni yolucam sabrediym
Hoşgeldin aramızaHerkese merhabalar, henuz yeni uye olmus ve ilk mesajini yazan biriyim :) Cuma gunu bahceci fulyada mehmet resit asoglu ile ilk gorusmemizi ve muayenemi oldm. Ocak ayinda reglimle birlikte ben de surece baslayacagim Allah'in izniyle, dualarim buradaki herkesle birlikte
Çocugun var mı sorusundan gına geldi. Bide tanımadığım insanlar tüp bebek yaptırsanıza diyince daha çok çıldırıyorum. Hele bide hiç çocuğum yok diye Allah sana üçüz evlat versin diyenlere direkt dalasım varElalemin çenesini kırcam artık az kaldıbıktım şu elalemden onlar için uğraşıyoz ya zaten
Benimki de özel şeylerimizi anlatmıyorsun di mi diyo, özelimiz mi kaldı, bilse ne çaylar demledik ne kurabiyeler yedikBenim ki kadınlara has diye bakmıyo ama ajan takmak istiyo peşimediyo ki, girdiğin topiğin adını anneme söylesene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?