Aralık - Ocak Transfer olacaklar

bende bi başarabilsem keşke benimki her boka bokolog kendisibirşeyide bilmesin ses etmesin die savaş veriyorum evdemuhalefet adam ya
Öyle dediğime bakma sen benim ki de az değil. Çok inat ben de hiç sevmem inadı he diyip geçiyorum. Aman napim huzur istiyorum şu hayatta ☹

Bebişim bişe sorcam sen transfer öncesi progesteron iğne vs kullandınmı?
Yok igne yerine fitil kullandim hala kullaniyorum 10.haftaya kadar hic igne vermediler bana aslinda cogu ilaclarin alternatifi oluyor benim calistigim hastane genelde fazla ilac yazmiyor gerek duyulmadigi surece

Öyle dediğime bakma sen benim ki de az değil. Çok inat ben de hiç sevmem inadı he diyip geçiyorum. Aman napim huzur istiyorum şu hayatta ☹
aynı bende senin gibi yapıyom he diip geçiyom.zaten bizim stresimiz biZe yetio bide dırdır çekememhuzur gibisi yokkkk

Yok igne yerine fitil kullandim hala kullaniyorum 10.haftaya kadar hic igne vermediler bana aslinda cogu ilaclarin alternatifi oluyor benim calistigim hastane genelde fazla ilac yazmiyor gerek duyulmadigi surece
işte bende hala bunu anlamıyorum.günde iki tane iğne transfer öncesi başlıyorlar.her dr başka başka aslında çok ilaca boğmamak daha ii değilmi vücudun dengesini çok bozmadan yapmak.sen transfer öncesi ve sonrası tm olrk neler kullandın bi yazssana balım.

Yok canım aspirin kullanmıyorum ben daha tedaviye başlayamadım malesef normalde Aralık’ta başlayacaktık kistim çıktı, yarın doktora gidicem İnşAllah bir sıkıntı çıkmazsa yarın başlıycaz ilaçlarımı falan aldım evde dolapta bekletiyorum, adet kanamam miktar olarak az bir sıkıntı olur mu acaba

bende bi başarabilsem keşke benimki her boka bokolog kendisibirşeyide bilmesin ses etmesin die savaş veriyorum evdemuhalefet adam ya
Bide kızancıklarımız da olsa, değmeyin keyfimize
Sürekli Telefonda forumdaym yazıyorum okuyorum falan ya benm kocada foruma girdi okuyo delirtck beni gidip kendi işine baksa keske darlıyor beni yolucam sabrediym

Hımm şimdi anladım, sizin sistem daha mantıklıymış.bizden opu sonrası embriyo başına 250 euro aldılar, totalde 1000 euro verdik tüm embriyolara çözdürürken sağlam kalırlar inşallah

Miktarı önemli değil canım, kistin geçtiyse başlarsınız bu adetinle, hayırlı olsun şimdiden

Sürekli Telefonda forumdaym yazıyorum okuyorum falan ya benm kocada foruma girdi okuyo delirtck beni gidip kendi işine baksa keske darlıyor beni yolucam sabrediym
Benim ki kadınlara has diye bakmıyo ama ajan takmak istiyo peşime diyo ki, girdiğin topiğin adını anneme söylesene

Hoşgeldin aramıza Allahım hayırlı eylesin inşallah her şey yolunda gider O doktoru instagramdan takip ediyorum çok pozitif birine benziyor inşallah Uğur getirir size

Elalemin çenesini kırcam artık az kaldıbıktım şu elalemden onlar için uğraşıyoz ya zaten
Çocugun var mı sorusundan gına geldi. Bide tanımadığım insanlar tüp bebek yaptırsanıza diyince daha çok çıldırıyorum. Hele bide hiç çocuğum yok diye Allah sana üçüz evlat versin diyenlere direkt dalasım var ama benim canım dondurma yemek istiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…