- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #6.941
Hayırlısı olsun canım ilk denemeniz mi olucak ?Herkese merhabalar, henuz yeni uye olmus ve ilk mesajini yazan biriyim :) Cuma gunu bahceci fulyada mehmet resit asoglu ile ilk gorusmemizi ve muayenemi oldm. Ocak ayinda reglimle birlikte ben de surece baslayacagim Allah'in izniyle, dualarim buradaki herkesle birlikte
en iyi çözüm elalemle hiç muhatap olmamakÇocugun var mı sorusundan gına geldi. Bide tanımadığım insanlar tüp bebek yaptırsanıza diyince daha çok çıldırıyorum. Hele bide hiç çocuğum yok diye Allah sana üçüz evlat versin diyenlere direkt dalasım varama benim canım dondurma yemek istiyo
Demi amaAhahaha eyvah topiğede yazarsa yandıkherşeyide merak etmeseler olmaz dı
Kalırlar ya niye kalmasın ki? Ben hiç duymadım öyle bir vaka. Bu konuda iyiler diye orayı tercih ettik sonuçta. Yine ticari konulardanböyle bence. Ücreti iade de edebilirler sonuçta dimi? Yumurtayı toplarken transfer ücretini alıyolar ama. Ya yumurtalar döllenmese?Hımm şimdi anladım, sizin sistem daha mantıklıymış.bizden opu sonrası embriyo başına 250 euro aldılar, totalde 1000 euro verdik tüm embriyolaraçözdürürken sağlam kalırlar inşallah
Benim afettemedi girdi vlla okudu azcık tabi skıldıBenim ki kadınlara has diye bakmıyo ama ajan takmak istiyo peşimediyo ki, girdiğin topiğin adını anneme söylesene
Aliyim ben yarın ya bu emojiyi görünce canim cekiyoen iyi çözüm elalemle hiç muhatap olmamakbu arada dünden beri dondurma sayıklıyon sen hayırdır cnm dondurma felan ne ayak
Benim ki de herşeyi yazmiyosun dimi diyo? Cümle aleme afişe olduk haberi yokBenimki de özel şeylerimizi anlatmıyorsun di mi diyo, özelimiz mi kaldı, bilse ne çaylar demledik ne kurabiyeler yedik
hani aşeriosun resmenAliyim ben yarın ya bu emojiyi görünce canim cekiyo
Burası süper ya kim kimdir belli değil. Yaz çiz haykır oh misssBenim afettemedi girdi vlla okudu azcık tabi skıldıbizim gibilerde varmş diyo var tabi hemde binlerce burda herşey konuşuluyor yakınlarında sorn olsa ble kmse bişi demezki
Yemeyi seviyorum ya yapacak bisey yokhani aşeriosun resmenyarn ye ama hasta olma 1ay daha bekletme bizi boşyere
hiç riske girme şuan boğazını tutçan mecburYemeyi seviyorum ya yapacak bisey yokdondurma bişey yapmaz bana yaz kış yerim ama almicam yine de. Hep konuştuğum lafla sınanıyorum bu sıra. Hasta olurum Allah korusun
Transfer oncesi soyleydi (naturel siklus takibi,ilacsiz)işte bende hala bunu anlamıyorum.günde iki tane iğne transfer öncesi başlıyorlar.her dr başka başka aslında çok ilaca boğmamak daha ii değilmi vücudun dengesini çok bozmadan yapmak.sen transfer öncesi ve sonrası tm olrk neler kullandın bi yazssana balım.
Haklısın kuşum riske atmicamhiç riske girme şuan boğazını tutçan mecburhasta olmak yokkkkk şurda gün sayarken bide boğaz ağrısı felan sokma araya zaten yeterınce başımız dertte regl le
senin kendi yumurtanın takibiyle yapılmış.bence en güzel yöntem.vücudu fazla yıpratmadan bunlarla beraber birde iğneler çok yıpratıcıTransfer oncesi soyleydi (naturel siklus takibi,ilacsiz)
-folik asit 12.ci haftaya kadar
-ovitrelle tranfserden 7 gun once ardindan
-rulid, prednol tablet 4 gun boyunca
-lutinus vajinal tablet 2x progesteron hormon salgiliyor transferden 5 gun once 10.haftaya kadar
-estrofem 3x ilk haftalarda climara band kullandim endometrium kalinlastirmak icinmis sonra estrofem e gectim bizim burda bulamadim mecbur tablete gectim ostrojen hormonu salgiliyor buda 10. Haftay kadar
Memorial sisli de oldum tedavimi
Ahahaha valla aynı durumdayız bende ergenliğe yeni girmiş genç kız gibi heyecan yaptım gelecek dieHaklısın kuşum riske atmicamarada bi sancı giriyor heeehhh geliyor diyorm. Sonra sanki ömrümde adet olmamışım gibi hissizleşiyorum
Aynen iyiki keşfettim burayıBurası süper ya kim kimdir belli değil. Yaz çiz haykır oh misss
Anladım kötü olmuş sonuçta istem dışı oluyor bazı şeylerBize ilk konuşmaya gittigimizde dediler. Eğer yeni yıla sarkan uygulamanız kalirsa, yeni tarifeden ücretlendirilicek diye. Süpriz olmadı yani canım.
Sağol bebişim, birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz bizi bizden daha iyi anlayan yoktur herhalde. Bir yıl sonu mevzusuna denk gelmiştimde, zam yaptırmadım o zamanda.Aygülüm o nasıl uyanıklık öyle takdir ettim çiçeğim
Evet canim bunu cok duydum son zamanlarda.. ama orda bi kac dr cikinca duzen bozulmus dediler yine tafsiye edersem baska arkadaslarima yucel hoca cok iyi bir doktor memorialde.. malesef tup bebek te birsuru ilac gerektiren surec.. belki senin durumunda ekstra takviye olmasi gerekebilir ondan vermislerdir canim umarim bu sefer gerektirmezsenin kendi yumurtanın takibiyle yapılmış.bence en güzel yöntem.vücudu fazla yıpratmadan bunlarla beraber birde iğneler çok yıpratıcımemorial zaten öncelik olarak natural siklus tercih ediyor baştan bu kdr bilgim olsa kesinlikle bende orayı tercih ederdim
Yok bebeğim ya bana özel değilEvet canim bunu cok duydum son zamanlarda.. ama orda bi kac dr cikinca duzen bozulmus dediler yine tafsiye edersem baska arkadaslarima yucel hoca cok iyi bir doktor memorialde.. malesef tup bebek te birsuru ilac gerektiren surec.. belki senin durumunda ekstra takviye olmasi gerekebilir ondan vermislerdir canim umarim bu sefer gerektirmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?