Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Hayırlısı olsun canım ilk denemeniz mi olucak ?

en iyi çözüm elalemle hiç muhatap olmamakbu arada dünden beri dondurma sayıklıyon sen hayırdır cnmdondurma felan ne ayak

Hımm şimdi anladım, sizin sistem daha mantıklıymış.bizden opu sonrası embriyo başına 250 euro aldılar, totalde 1000 euro verdik tüm embriyolara çözdürürken sağlam kalırlar inşallah
Kalırlar ya niye kalmasın ki? Ben hiç duymadım öyle bir vaka. Bu konuda iyiler diye orayı tercih ettik sonuçta. Yine ticari konulardanböyle bence. Ücreti iade de edebilirler sonuçta dimi? Yumurtayı toplarken transfer ücretini alıyolar ama. Ya yumurtalar döllenmese?

Benim ki kadınlara has diye bakmıyo ama ajan takmak istiyo peşime diyo ki, girdiğin topiğin adını anneme söylesene
Benim afettemedi girdi vlla okudu azcık tabi skıldı bizim gibilerde varmş diyo var tabi hemde binlerce burda herşey konuşuluyor yakınlarında sorn olsa ble kmse bişi demezki

hani aşeriosun resmen yarn ye ama hasta olma 1ay daha bekletme bizi boşyere
Yemeyi seviyorum ya yapacak bisey yok dondurma bişey yapmaz bana yaz kış yerim ama almicam yine de. Hep konuştuğum lafla sınanıyorum bu sıra. Hasta olurum Allah korusun

Yemeyi seviyorum ya yapacak bisey yok dondurma bişey yapmaz bana yaz kış yerim ama almicam yine de. Hep konuştuğum lafla sınanıyorum bu sıra. Hasta olurum Allah korusun
hiç riske girme şuan boğazını tutçan mecburhasta olmak yokkkkkşurda gün sayarken bide boğaz ağrısı felan sokma araya zaten yeterınce başımız dertte regl le

Transfer oncesi soyleydi (naturel siklus takibi,ilacsiz)
-folik asit 12.ci haftaya kadar
-ovitrelle tranfserden 7 gun once ardindan
-rulid, prednol tablet 4 gun boyunca
-lutinus vajinal tablet 2x progesteron hormon salgiliyor transferden 5 gun once 10.haftaya kadar
-estrofem 3x ilk haftalarda climara band kullandim endometrium kalinlastirmak icinmis sonra estrofem e gectim bizim burda bulamadim mecbur tablete gectim ostrojen hormonu salgiliyor buda 10. Haftay kadar

Memorial sisli de oldum tedavimi

hiç riske girme şuan boğazını tutçan mecburhasta olmak yokkkkkşurda gün sayarken bide boğaz ağrısı felan sokma araya zaten yeterınce başımız dertte regl le
Haklısın kuşum riske atmicam arada bi sancı giriyor heeehhh geliyor diyorm. Sonra sanki ömrümde adet olmamışım gibi hissizleşiyorum

senin kendi yumurtanın takibiyle yapılmış.bence en güzel yöntem.vücudu fazla yıpratmadan bunlarla beraber birde iğneler çok yıpratıcı memorial zaten öncelik olarak natural siklus tercih ediyor baştan bu kdr bilgim olsa kesinlikle bende orayı tercih ederdim

Evet canim bunu cok duydum son zamanlarda.. ama orda bi kac dr cikinca duzen bozulmus dediler yine tafsiye edersem baska arkadaslarima yucel hoca cok iyi bir doktor memorialde.. malesef tup bebek te birsuru ilac gerektiren surec.. belki senin durumunda ekstra takviye olmasi gerekebilir ondan vermislerdir canim umarim bu sefer gerektirmez

Yok bebeğim ya bana özel değilherkese tek protokol aynı ilaçlar.sevinçli yle aynı dr dayız ondada aynı tüm ilaçlar.bu sefer nolur bilemiyorum zaten adette olmuyrm hayrlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…