Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Yok bebeğim ya bana özel değilherkese tek protokol aynı ilaçlar.sevinçli yle aynı dr dayız ondada aynı tüm ilaçlar.bu sefer nolur bilemiyorum zaten adette olmuyrm hayrlısı artık
Hmm anladim canim dr dan dr a degisiyor demekki olursun sikma canini Rabbimin bir bildigi vardir en dogru zamanda kavusturacaktir o yavrunuza sende kofimde cok iyi dayandiniz ben olsam kafayi yerdim.. cok guclusunuz mashaAllah size can bacilar Allah emeklerinizi bosa cikarmicaktir.. Sabrin sonu selamettir kofi

Benimkine çay muhabbetini söylemiştim geçenlerde soruyor ne zaman çay içiyoruz çok gülmüştüm o gün
Valla bende oyle bahsetmistim az bisey gecen gunde bizimki cay icerken dertleniyor garibim bugunde cayin hec tadi yok diyerekten yazik garibim napsin caysizlik zor Allah ilk once bebisimize sonra kocisimize kavustursun bacikolar

2 hafta geçti hayruşum ya valla dile kolay Rabbim evlat verip, bu bekleyişleri unuttursun bize

Valla bende oyle bahsetmistim az bisey gecen gunde bizimki cay icerken dertleniyor garibim bugunde cayin hec tadi yok diyerekten yazik garibim napsin caysizlik zor Allah ilk once bebisimize sonra kocisimize kavustursun bacikolar
Gerçekten tüp bebek her konuda çok fazla sabır gerektiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…