- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #6.961
Hmm anladim canim dr dan dr a degisiyor demekki olursun sikma canini Rabbimin bir bildigi vardir en dogru zamanda kavusturacaktir o yavrunuza sende kofimde cok iyi dayandiniz ben olsam kafayi yerdim.. cok guclusunuz mashaAllah size can bacilar Allah emeklerinizi bosa cikarmicaktir.. Sabrin sonu selamettirYok bebeğim ya bana özel değilherkese tek protokol aynı ilaçlar.sevinçli yle aynı dr dayız ondada aynı tüm ilaçlar.bu sefer nolur bilemiyorum zaten adette olmuyrm hayrlısı artık
Benimkine çay muhabbetini söylemiştimBenim ki kadınlara has diye bakmıyo ama ajan takmak istiyo peşimediyo ki, girdiğin topiğin adını anneme söylesene
Valla bende oyle bahsetmistim az biseyBenimkine çay muhabbetini söylemiştimgeçenlerde soruyor ne zaman çay içiyoruz çok gülmüştüm o gün
Amaaaan cicim zaten erginliğe gireli kaç yıl oldu ki şunun şurasındaAhahaha valla aynı durumdayız bende ergenliğe yeni girmiş genç kız gibi heyecan yaptım gelecek die
Bide bizim bütün ödemeler bitti onun rahatlığı var. Bi dondurma kaldı işte. Onu da transferden önce almıyolar. Allah Allah zorla para veriyoruz almıyolarAnladım kötü olmuş sonuçta istem dışı oluyor bazı şeyler
Iyi yapmışsın canım. Zaten çok masraflı bir iş, bide bindirme yapıyolar saçmalıkSağol bebişim, birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz bizi bizden daha iyi anlayan yoktur herhalde. Bir yıl sonu mevzusuna denk gelmiştimde, zam yaptırmadım o zamanda.
2 hafta geçti hayruşum ya valla dile kolayHmm anladim canim dr dan dr a degisiyor demekki olursun sikma canini Rabbimin bir bildigi vardir en dogru zamanda kavusturacaktir o yavrunuza sende kofimde cok iyi dayandiniz ben olsam kafayi yerdim.. cok guclusunuz mashaAllah size can bacilar Allah emeklerinizi bosa cikarmicaktir.. Sabrin sonu selamettirkofi
Ocağın altını yak geliyorum deseydinBenimkine çay muhabbetini söylemiştimgeçenlerde soruyor ne zaman çay içiyoruz çok gülmüştüm o gün
Gerçekten tüp bebek her konuda çok fazla sabır gerektiriyorValla bende oyle bahsetmistim az biseygecen gunde bizimki cay icerken dertleniyor garibim bugunde cayin hec tadi yok diyerekten yazik garibim napsin caysizlik zor Allah ilk once bebisimize sonra kocisimize kavustursun bacikolar
Suyun altını yaksak mı dercesineOcağın altını yak geliyorum deseydin
benim igne saatim 8 deSabah sabah iğne yapınca uyku muyku kaçtı gitti
Benimki işe gitmeden şak şakbenim igne saatim 8 dealistim ama ya önceki gibi agrimiyr
Subniminal mesaj bunlar hep topraamSuyun altını yaksak mı dercesine
günaydın cnm hayırlı sabahlar olsun insallahGünaydın kızlar hayırlı sabahlar
direk tup canimDirek tüp bebek mi olacak canım yoksa aşılama falan mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?